Rita Strömmer kutsui vieraakseen 7 oikein -ohjelmasarjan kaksituntiseen MTV uutisten tuoreen uutisankkurin Aino Huilajan. Huilaja on tullut tutuksi suurelle yleisölle ulkomaantoimittajana muun muassa Ukrainan raporteista.
Lontoossa asuva toimittaja ja juontaja Markus Hippi vieraili 7 oikein -ohjelman vieraana.
Retrohelmet-ohjelman Tanja Huutonen kävi Rita Strömmerin kanssa tunnelmoimassa takavuosien musiikkia, olkatoppauksia ja kreppitukkia.
Suomesta lähdetään Välimerelle viettämään eläkepäiviä ja kateuskeskustelu käy vilkkaana. Mutta millaista on lapsiperheen arki Rivieralla asuvan suomalaisnaisen kokemana?
Kosovossa, Irakissa, sekä esimerkiksi risteilyalus Estonian sekä Kaakkois-Aasian hyökyaalto-onnettomuuden selvittelyissä työskennellyt Helsingin yliopiston oikeuslääketieteen professori Helena Ranta vieraili 7 oikein -ohjelman vieraana.
Torstain 7 oikein -ohjelmassa Rita Strömmerin vieraana oli World Vision -järjestön viestintäjohtaja ja kulttuuriälystä kirjoittanut Unna Lehtipuu, jonka mukaan kehitysapurahojen leikkaukset ovat kohtuuttomia.
Torstain 7 Oikein -ohjelmassa puhuttiin pahuudesta, kiltteydestä ja hyvyydestä. Onko kiltteys on ihmisen paras ominaisuus? Rita Strömmerin vieraana ollut Pirkka-Pekka Petelius puhui suunsa puhtaaksi.
Rita Strömmerin haastatattelussa ollut entinen ulkomaantoimittaja kertoo Suomen ja Venäjän välisestä suhteesta — mitä meistä puhutaan Venäjällä?
Tänään Novan Seitsemän oikein -lähetyksessä oli arvovaltainen vieras. Presidentti Tarja Halonen kertoi muun muassa kokemuksistaan Harvardin yliopistossa, sekä Yhdysvalloissa vallitsevasta kaksipuoluejärjestelmästä.
Tampereen ensimmäinen naispormestari Anna-Kaisa Ikonen kertoo, ettei pormestarin virka ollut suunniteltu juttu.
Suomen pitkäaikaisimpiin kansanedustajiin lukeutuva Ilkka Kanerva pitää Paavo Väyrysen valintaa europarlamentikkona jatkamisesta valitettavana.
"Suomessa feminismi on kauhean herkkä asia. Se leimahduttaa heti aivan käsittämättömät hihhulipuheenvuorot."
Kalle Löövi on Suomen Punaisen Ristin pitkäaikainen kansainvälisen avustustoiminnan johtaja. Löövi valaisee, miten maailman kriisitilanteita hoitava järjestö toimii.
Mitä islam oikeastaan tarkoittaa ja miksi ääriliikkeet kukoistavat?
Rauli Virtanen on vieraillut maailman jokaisessa maassa, jos joku niin hän on oikea ihminen keskustelemaan matkustamisesta ja siitä, mitä maailmalla tapahtuu.
Turkissa asuva kirjailija ja toimittaja Reeta Paakkinen kertoo, millainen asema turkkilaisilla naisilla oikeasti on.