Miksi klassikkoavokkaissa on punainen pohja?

Christian Louboutinin kenkien taustalla on hauska tarina.

Samu Haber: "Näkisin, että soitamme myös Suomessa suuremmilla areenoilla!"

Sunrise Avenue on erittäin suosittu yhtye, varsinkin Keski-Euroopassa. Laulaja Samu Haberin on pitänyt viime aikoina kiireisenä yhtyeen lisäksi myös muun muassa Vain Elämää ja Voice of Germany. Kuinka Samulta sujuu Saksa? Entä säätietojen kertominen? Kuuntele Samun vierailu Radio Novan Aamussa yläpuolelta.

Ennätyspitkä Retroperjantai 18.8.2017

Oku Luukkainen veti 18. elokuuta Retroperjantai -ohjelman historian pisimmän lähetyksen, peräti 8,15 tuntia.

Samu Haber: "Näkisin, että soitamme myös Suomessa suuremmilla areenoilla!"

Kaupalliset yhteistyöt

90-luku oli Kummelin, kukkakuosin ja jääkiekkomenestyksen kulta-aikaa. Mitä muuta meille jäi käteen ysäristä?
Kuuraatko koko kotisi vähintään kerran viikossa vai onko ikkunoiden pesu mielestäsi kidutuskeinoista pahin? Tekemällä leikkimielisen testin, saat selville oman siivoustyyppisi.
Aina on syytä juhlaan, etenkin jos vietetään naisille nimettyä viikkoa. Kutsu sen kunniaksi koolle parhaat ystäväsi nauttimaan kakkua ja kuohuvaa.
Pienillä valinnoilla jokainen pystyy itse vaikuttamaan siihen, kuinka kemikaalipitoista elämää elää.
Vaikka helle ei aina hellisikään, kesän makuun pääsee myös näiden herkullisten drinkkien avulla. Valitse joko perinteinen cocktail tai trendikäs mocktail.
Yleensä kesällä iho voi paremmin kuin muina vuodenaikoina, mutta jotkut vaivat saattavat kiusata myös tähän vuodenaikaan.
Kymmenen vuoden keikkatauko jää torsoksi, kun 1990-luvun hittibändi Raptori nousee tänä kesänä lavalle Go 90’s -festareilla.