Radio Novan Aamu

6 - 10 Minna Kuukka & Kimmo Vehviläinen

Radio Novan Aamu

Teemme aamustasi paremman.

Radio Novan Aamu on täynnä naurua, isoja ja pieniä oivalluksia sekä aamun mielenkiintoisimpia uutisia. Minna Kuukka ja Kimmo Vehviläinen saavat liikkeelle koko Suomen, Hangosta Utsjoelle. Mehevää viihdettä ja hersyvää huumoria aamukahvin kylkeen joka arkiaamu heti kello kuudelta. Soita tai whatsappaa Minnalle ja Kimmolle – suora yhteys studioon: 0 108 0 6000.

Radio Nova Novan aamu klo 6-10, maanantaista perjantaihin.

Kimmo Vehviläinen

Mä ajattelen niin, että jos mulla on hyvä sänky, hyvä auton penkki ja hyvä työtuoli, sillä takaa itselleen mukavaa elämää jo 15 tuntia vuorokaudessa. Useimpina päivinä yritän jäljelle jäävien tuntien aikana, täysipainoisen pohdiskelun ja mietiskelyn ohella, nousta muutaman kerran jaloilleni ja ottaa jopa askelia. Tässä auttaa mm. kaksi pikkuruista koiraa, Rauha ja Lempi, joiden kanssa kipitetään kotikaupungin ihan muina hörökorvina. En kokkaa, mutta keitän hyvää kahvia. Rakastan istua iltaa ihmisten kanssa, mutta vastapainoksi lähden yksin metsään kävelemään. Harrastan upeiden ja omituisten kokemusten keräämistä. En usko kuolemanjälkeiseen elämään, mutta tähän elämään uskon, ja yritän elää tämän oman ainoani mahdollisimman täysillä. Pyrin siis aina sanomaan kaikkeen ”joo, kokeillaan, mennään vaan!”

Minna Kuukka

‘Just before dawn I have the world all to myself.’ Eli vapaasti käännettynä: ‘Juuri ennen päivänkoittoa koko maailma on minun.’ Tässähän nämä viime vuosien fiilikset kiteytyvät. Just toi on fiilis, kun taivaltaa nukkuvan kaupungin läpi töihin toivotellakseen jokusen tunnin kuulijoille hyviä huomenia. Mä olen Kuukan Minna, aamuihminen. Silkkaa luksusta on saada edelleen, jo useamman vuoden jälkeen, tehdä töitä just tohon itselleen rakkaaseen ajankohtaan ja vielä ihan ykkösihmisten kanssa. Voi ettien että. Työn ohella rakastan raivokkaasti perhettäni, kokkailua, lukemista ja kynttilöiden ketjupolttamista. Viihdyn virttyneissä verkkareissa mökillä Keiteleen rannalla, mutta välillä on jänskä leikkiä kosmopoliittia ja käydä Champs Elyseellä skoolaamassa kuplivalla. Aikaisemmasta lempiharrastuksestani, eksoottisten harrastusten aloittamisen suunnittelusta, olen nyt viimein luopunut. Kun näinkin on ihan hyvä. Aamulla taas kuullaan!

Aamun Tuottaja Markus ”PartaMarkus” Rinne

Oon spontaani innostuja, ihan kaikesta. Esimerkiksi hiihtoharrastuksen aloitin 20 vuoden tauon jälkeen koska vaimoni oli sitä mieltä, että me tykkäämme hiihtää. Hiihtoharrastus on melkein yhtä rakas kuin vihreät kuulat, ihan missä muodossa tahansa. Irtosin myös silloin henkseleistä kun vaimoni ehdotti siirtolapuutarhamökin ostoa. Sen ajan mitä en vietä töissä, maalaan, korjaan, remontoin, kannan multaa, kuokin, viljelen ja tiskaan ulkona myös kaatosateessa, eli toisin sanoen rentoudun mökkeillen. Mun motto on, että tänään on hyvä päivä ja mitä tahansa voi tapahtua. Aamut on ihmisen parasta aikaa!

Radio Novan Aamun rippituoli

Rakas rippituoli,

oon järjettömän ujo.

Vihaan tilanteita, joissa mun täytyy puhua ihmisten kanssa enkä tykkää, jos joku katsoo minuun päin. Näin on ollut lapsesta saakka ja luulin, että aikuisena helpottaisi. Vaan ei. 

En edes halua mennä pihalle viemään roskia, kun roskalaatikoille on suora näköyhteys ympäröivistä kerrostaloista.

Valvon myöhään ja vien roskat, vasta kun valo suurimmassa osassa ikkunoita on sammunut. 

nimim. Ihmiset inhottaa

Mikä on asia, jota et tunnusta, mutta tunnustat sen nyt kuitenkin? Radio Novan Aamu lukee tunnustuksia aina perjantaisin!

Tunnusta, se tekee hyvää...

Nimimerkki

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos!