Radio Novan Aamu

6 - 10 Minna Kuukka & Kimmo Vehviläinen

Radio Novan Aamu

Teemme aamustasi paremman.

Radio Novan Aamu on täynnä naurua, isoja ja pieniä oivalluksia sekä aamun mielenkiintoisimpia uutisia. Minna Kuukka ja Kimmo Vehviläinen saavat liikkeelle koko Suomen, Hangosta Utsjoelle. Mehevää viihdettä ja hersyvää huumoria aamukahvin kylkeen joka arkiaamu heti kello kuudelta. Soita tai whatsappaa Minnalle ja Kimmolle – suora yhteys studioon: 0 108 0 6000.

Radio Nova Novan aamu klo 6-10, maanantaista perjantaihin.

Kimmo Vehviläinen

Mä ajattelen niin, että jos mulla on hyvä sänky, hyvä auton penkki ja hyvä työtuoli, sillä takaa itselleen mukavaa elämää jo 15 tuntia vuorokaudessa. Useimpina päivinä yritän jäljelle jäävien tuntien aikana, täysipainoisen pohdiskelun ja mietiskelyn ohella, nousta muutaman kerran jaloilleni ja ottaa jopa askelia. Tässä auttaa mm. kaksi pikkuruista koiraa, Rauha ja Lempi, joiden kanssa kipitetään kotikaupungin ihan muina hörökorvina. En kokkaa, mutta keitän hyvää kahvia. Rakastan istua iltaa ihmisten kanssa, mutta vastapainoksi lähden yksin metsään kävelemään. Harrastan upeiden ja omituisten kokemusten keräämistä. En usko kuolemanjälkeiseen elämään, mutta tähän elämään uskon, ja yritän elää tämän oman ainoani mahdollisimman täysillä. Pyrin siis aina sanomaan kaikkeen ”joo, kokeillaan, mennään vaan!”

Minna Kuukka

‘Just before dawn I have the world all to myself.’ Eli vapaasti käännettynä: ‘Juuri ennen päivänkoittoa koko maailma on minun.’ Tässähän nämä viime vuosien fiilikset kiteytyvät. Just toi on fiilis, kun taivaltaa nukkuvan kaupungin läpi töihin toivotellakseen jokusen tunnin kuulijoille hyviä huomenia. Mä olen Kuukan Minna, aamuihminen. Silkkaa luksusta on saada edelleen, jo useamman vuoden jälkeen, tehdä töitä just tohon itselleen rakkaaseen ajankohtaan ja vielä ihan ykkösihmisten kanssa. Voi ettien että. Työn ohella rakastan raivokkaasti perhettäni, kokkailua, lukemista ja kynttilöiden ketjupolttamista. Viihdyn virttyneissä verkkareissa mökillä Keiteleen rannalla, mutta välillä on jänskä leikkiä kosmopoliittia ja käydä Champs Elyseellä skoolaamassa kuplivalla. Aikaisemmasta lempiharrastuksestani, eksoottisten harrastusten aloittamisen suunnittelusta, olen nyt viimein luopunut. Kun näinkin on ihan hyvä. Aamulla taas kuullaan!

Radio Novan Aamun Päivän Sankari

Kuka on tämän päivän sankari ja miksi? Kerro meille lyhyet perustelut ja voi olla että pääset kertomaan tämän meille studioon!

Päivän sankari aina arkisin Radio Novan Aamussa puoli seitsemältä!

Kuka on Päivän Sankari:

Perustelut miksi juuri hän:

Omat yhteystietosi:

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!