Tiesitkö, että pelkkä syvään hengittäminen parantaa mielen- ja kehontilaa?
Tapani Koivunen oli bisnesmies. Hän teki töitä muun muassa yhdysvaltalaisten kanssa. Kaikki kuitenkin muuttui vuonna 2009, kun tie vei vankilaan.
Toimittaja ja juontaja Anu Harkki oli Novan haastattelussa avoimena alastomuudesta ja suhteesta omaan vartaloonsa.
Tänään Novan Seitsemän oikein -lähetyksessä oli arvovaltainen vieras. Presidentti Tarja Halonen kertoi muun muassa kokemuksistaan Harvardin yliopistossa, sekä Yhdysvalloissa vallitsevasta kaksipuoluejärjestelmästä.
Musiikki- ja media-alan vaikuttaja Lasse Norres ei ole säästellyt sanojaan, eikä mielipiteitään 18.5. julkaistavissa muistelmissaan.
Miten persoonallinen runoilija Heli Laaksonen löysi oman kutsumuksensa, runouden?
Mikä on liian romanttista, ja milloin romantiikkaa on liian vähän? Miten parisuhteessa riidellään oikein? Näihin kysymyksiin vastaa psyko- ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio.
Elettiin marraskuista iltapäivää vuonna 2008 Meksikossa. Suomalainen Ulrika Björkstam lähti työpaikaltaan Finpron toimistosta Mexico Cityssa ja odotti kadun varrella taksia. Samassa hän huomasi lentokoneen lähestyvän hyvin matalalla.
Tampereen ensimmäinen naispormestari Anna-Kaisa Ikonen kertoo, ettei pormestarin virka ollut suunniteltu juttu.
Näyttelijäkonkari Jukka Puotilan mukaan Teatterikorkeakoulun entinen rehtori Jouko Turkka oli loistava opettaja, ja hänen harjoituksensa olivat intensiivisiä.
Räväkkä ja iloa huokuva näyttelijä Tuija Piepponen kertoo minkä takia hän on maailmaan paukahtanut, eli elämäntehtävänsä.
Kauppatieteiden tohtori ei ollut alun perin kauhean kiinnostunut kauppatieteistä, eikä erityisen hyvä oppilaskaan. 
Joel Harkimosta ei tullut kansanedustajaa, mutta hän pysyy positiivisena. Harkimo haluaisi tehdä jotain uutta.
Suomen pitkäaikaisimpiin kansanedustajiin lukeutuva Ilkka Kanerva pitää Paavo Väyrysen valintaa europarlamentikkona jatkamisesta valitettavana.
Elastinen viettää lauantaina 25. huhtikuuta kaksituntisen Jarkko Luoman kanssa Novan studiossa.
"Suomessa eniten tällä hetkellä vaivaa se, että olemme mestareita suunnittelemaan, pohtimaan, perustamaan työryhmiä ja hieromaan leukaa."