Joel Harkimo eduskuntavaaleista: Olen hyväksynyt sen, ettei se mennyt ihan kuten toivoimme

24.04.2015 16:15 -

Joel Harkimosta ei tullut kansanedustajaa, mutta hän pysyy positiivisena. Harkimo haluaisi tehdä jotain uutta.

Leena ja Hjallis Harkimon poika Joel Harkimo ei päässyt eduskuntaan tämän vuotisissa eduskuntavaaleissa. Katja Ståhlin mielestä Harkimo sai kuitenkin perverssin paljon ääniä ensikertalaiseksi.

— Kyllä olen hyväksynyt sen, ettei se mennyt ihan niin kuin me toivoimme. Totta kai on pettynyt olo, mutta olen aika positiivinen ihminen. Olen pikkupojasta asti seurannut Jokereiden pelejä ja ottanut aina itseeni, kun he tippuivat play offeissa. Siitä on opittu, Joel Harkimo kertoo Katja Ståhlin haastattelussa Seitsemän oikein -ohjelmassa.

Harkimo on kertonut haastatteluissa, että Leena äiti on hänelle tukipylväs. Leena on opettanut pojalleen käytöstavat ja säännöt. Äitiä tarvitsee aina. Harkimo on tehnyt paljon töitä isänsä Hjalliksen kanssa. Nuorempi Harkimo on nähty työskentelemässä isänsä rinnalla sekä Diilissä että Jokereiden riveissä.

— Olin Jokereilla vuoden 2012 kauden loppuu. Sitten 2013 aloin opiskella, mutta tein vielä Jokereille Talviklassikko -ottelun ja Super Match -jalkapallo-ottelun stadikalla. Siellä pelasi Arsenal ja Manchester City kesällä 2013. Nyt haluaisin keksiä jotain uutta.

Opiskeluja Harkimo on suorittanut Töölössä sijaitsevassa Helsinki School of Business -koulussa. Se on englanninkielinen bisneskoulu.

— Se oli aika mielenkiintoista, siellä oli proffia joka puolelta maailmaa. Oppi eri tapoja, miten kannattaa tehdä ja opiskella. Se oli ihan makeeta.

Kuuntele Novan taajuudelta 24.4. tullut lähetys kokonaan, niin kuulet mistä Joel Harkimon Cash out -lempinimi on tullut.

 

Kuvat: Kaisa Honka

(Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat