Sara Parikka kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa, miten rakkaustarina Mikko Parikan kanssa alkoi.
Tarjolla on Hollywood-juoruja, true-crimeä, paljastuksia sekä lämminhenkisiä satuja.
Gould kertoo Vain työelämää -podcastissa tehneensä uransa alkuaikoina uhkarohkeita ratkaisuja, joissa olisi ollut mahdollisuutena myös täysi epäonnistuminen.
Heikkilä haki teatterikouluhin jopa 10 kertaa.
Sosiaalisen median vaikuttaja ja fitness-tähti Eevi Teittinen on ollut julkisuudessa pitkään ja tottunut itsestään kirjoitettuihin lööppeihin.
Bisneksen pehmeä puoli -podcastissa manageri Carla Ahonius muistelee muun muassa työtään menestysartisti Cheekin managerina.
Pinja Sanaksenaho on tehnyt uraa tubettajana jo vuosikymmenen ajan, ja hän on uransa aikana kokenut myös vakavaa kiusaamista.
Kansanedustaja Fatim Diarra muistuttaa, että kansanedustajien työn ytimessä on olla eri mieltä asioista.
Mania-podcastin uudessa jaksossa käy ilmi muun muassa, miten Eevi suhtautui Teemu Packalénin turkuvitseihin ensitapaamisella ja haluaisiko hän mennä naimisiin.
Vain höpöt löpöt -podcast-sarja antoi lapsille mahdollisuuden luoda tekoälyn avulla satuja. Projekti otettiin innolla vastaan.
Sosiaalisen median vaikuttaja Eevi Teittinen ja manageri-Jenna avaavat somen kulisseja uutuuspodcastissa.
Pääskysaari kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa aiemmista ammattihaaveistaan.
Sauli Koskinen seurusteli muusikko Adam Lambertin kanssa vuosina 2010-2013.
Kirsi Alm-Siira on suomalaisille tuttu uutisankkuri, joka on työssään kertonut valtavan määrän sekä hyviä että huonoja uutisia.
Tamminen on imitoinut monia tunnettuja suomalaisia, kuten Andy McCoyta, Aira Samulinia ja Tarja Halosta.
Nainen kertoo Siitä on vaikea puhua -podcastissa vaikeasta äitisuhteestaan, joka seurasi naista aina aikuisuuden ihmissuhteisiin saakka.