Katja Ståhl ei usko, että nuoria saisi enää television ääreen.
Radio Novan Kesäaamussa oli tänään aiheena kielitaito. Esko muistelee viiden tunnin mittaista haastattelua ruotsiksi. Kesäaamun vieraana on tänään Katja Ståhl. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Kustantaja WSOY:n mukaan Arhinmäen kirjoittama kirja on "on tunteikas ja huumorin sävyttämä kuvaus Suomen loputtoman tuntuiselta matkalta kohti jalkapallon arvokisoja."
Katja Ståhl riiteli aikanaan lääkäreiden kanssa allergia-asioista.
Juhana Helmenkalastaja paljastaa totuuden hänen ja Katja Ståhlin riidoista.
Radio Novan juontajat Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen kokeilevat esteratsastustaitojaan tämän vuoden Helsinki International Horse Show:ssa.
Kari Hotakainen kaipaa Finlandia-kirjallisuuspalkinnon jakamiskäytäntöön muutoksia. Hän ei näe siinä järkeä, että jo aiemmin Finlandia-palkinnon saanut on mukana toistamiseen ehdokkaiden joukossa.
MTV.fi:n Vinkkimiehet Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen olivat Katja Ståhlin vieraina valaisemassa käynnissä olevia oikeudenkäyntejä ja rikoksien tutkintaa.
Muusikko Kari Peitsamo pohti Katja Ståhlin haastattelussa mistä koostuu hyvän esiintyvän artistin ja viihdyttäjän ammattitaito.
Jarkko Ruutu valittiin NHL:n toiseksi likaisimmaksi pelaajaksi vuonna 2010. Ruudun mukaan hän oli tehnyt työnsä hyvin, kun tuli julkista palautetta.
Rockvalokuvaaja Ville Juurikkalan elämään on mahtunut ammatillisen menestyksen lisäksi muun muassa rankkaa alkoholin käyttöä ja tuhannen kilometrin pyhiinvaellus.
Tommi Korpela paljasti omat valmistautumisrutiininsa ennen teatteriesitystä käydessään Novassa Katja Ståhlin vieraana.
Näyttelijä, laulaja Irina Björklund kävi kansainvälistä elämäänsä läpi Katja Ståhlin vieraana. Björklundin elämänpolku on kulkenut monen maan läpi. Tällä hetkellä perheen kotipesä on Björklundin  lapsuudenmaisemissa Ranskassa.
Jari Sarasvuo kävi läpi elämäänsä Novassa Katja Ståhlin vieraana. Vaikka Sarasvuo on omien sanojensa mukaan sotkenut omat ja muiden asiat, niin aidot ystävät ovat olleet kaikista sotkuista huolimatta hänen puolellaan.
International Horse Show järjestetään jälleen 22.-25. lokakuuta Helsingin Jäähallissa. The Helsinki International Porsche Horse Show toinen perustaja, toimitusjohtaja ja koko tapahtuman sielu Tom Gordin kävi kiireisen tapahtumaviikon alla Novassa Katja Ståhlin vieraana.
Ohjaaja, käsikirjoittaja Saara Cantellin mielestä kuvauksissa on suurimmaksi osaksi ihanaa. Kiire, ajoittainen resurssien puute ja yleiset vastoinkäymiset vaivaavat kuitenkin välillä elokuvan kuvauksia ja harmittavat ohjaajaa.