Radio Novan Aamussa mietitään mikä olisi Minnan oma holari ja Aki fiilistelee kovasti tulevaa Tampereen reissua. Tiimille paljastuu Akin Tampereella tapahtuvan illanvieton suunnitelmat!
Radio Novan Aamussa ollaan maanantaihuumassa, sillä Eskon ja Suvin uusi iltapäiväshow alkaa! Aki ja Minna tekevät Suville pienen jekun puhelun muodossa. Aamussa Minna myös pitää pienen tsemppipuheen syksylle. Aki paljastaa mikä häntä häiritsee frisbeegolfissa. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Novan Aamun tyyliasiantuntija Aki L avaa sanaisen arkkunsa Viron itsenäisyypäiväjuhlien puvuista. Agressiivinen metso nostaa Minnalla vanhat traumat pintaan. Palaverin peruuntuminen saa bileet pystyyn studiossa. Sisältää myös puhetta kakkosesta. Kuuntele ja medidoi!
He ovat back! Loman aikana Aki näki Minnan olutkypärä päässä Lontoossa kun taas Akin loma kului hieman erilaisissa merkeissä. Lisäksi huolestunut kansalainen soitti studioon ja aamussa otettiin pikakelaus Oscareista hiihdon MM-kisoihin.
Pahaa aavistamaton pelaaja ei tiennyt, millaiseen tilanteeseen tulisi joutumaan viheriöllä.
Lennokkaasti kirjoitettu myynti-ilmoitus on lähtenyt leviämään Facebookissa.
Väinämöinen ja kumppanit taisivat aikanaan syödä taikasieniä vai voiko puolukasta tulla raskaaksi? Aki sai tänä aamuna lisää pituutta ja herkistyi lähes kyyneliin. Pelkkä ajatus Michael Winslowsta saa aamutiimin putoamaan täysin eikä räjähdysten sarjasta tahdo tulla loppua. Appiukon teltta altaan reunalla, seniorita ja kuukuukkelit...mistä on kyse?? Ota selvää alla olevasta linkistä
Lähes kymmenen kuukautta sivussa ollut golfari pelasi Bahaman kutsuturnauksessa ja sijoittui yhdeksänneksi.
Sveitsiläinen on pelannut tenniksen huipulla lähes 20 vuotta ja sen näkyy lompakossa.
Pelaaja toivoi, että tuuli olisi vierittänyt pallon sisään.
Golfin supertähden uran uskottiin loppuvan viime kevään selkäleikkaukseen. Woods on kuitenkin toipunut odotettua paremmin.
Laulaja otti asian huumorilla. Timberlaken turnaus on ollut muutakin kuin golfia, koska viime viikolla hän auttoi pallon päähänsä saanutta naista.
Tuoreen tutkimuksen mukaan golfïn pelaajat kuluttavat paljon kaloreita ja saavat juuri sopivaa liikuntaa lajin myötä.
Tunnetusti hyvän tuotteen parantaminen on haastavaa. Volkswagen Golfia pidetään usein luokkansa mittapuuna ja nyt on jälleen ollut aika hioa tätä luokkansa nimikkomallia.
Tiger Woodsia ei ole juuri nähty julkisuudessa sitten elokuun 2015. Nyt hän palaa golfkentille.
Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Tällä kertaa Katinkultaan lentävät Markus vaimonsa Katjan kanssa. Mukaan reissuun lähti lisäksi ystäväpariskunta!