Radio Nova kuljettaa ystäväpariskunnat pelaamaan Golfia Katinkultaan - Lue lisää!

30.06.2012 20:15 -

Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Tällä kertaa Katinkultaan lentävät Markus vaimonsa Katjan kanssa. Mukaan reissuun lähti lisäksi ystäväpariskunta!

Kesän neljäs matka lähti matkaan 29.6 teemalla: Golf-maraton Katinkullassa!

REISSUN KUVAUS:

Mitä sanoisit, jos sinulle ja golfia harrastaville ystävillesi tai perheellesi tarjoutuisi mahdollisuus lentää helikopterilla Katinkultaan Vuokattiin ja pelata leikkimielisestä Katinkullan golfmestaruudesta käyden läpi kaikki alueen golfkentät?

Täydellinen ulkoilupäivä huipentuu saunan ja span jälkeen juhlaillalliseen, jossa kisaan osallistujat palkitaan erilaisista golfkilpailuun liittyvistä ansioista, kuten hyviin golf-tapoihin kuuluu.  Oletko sinä puttauksen pro vai Klubikentän kunkku – se selviää Katinkullassa!

Kuuntele tunnelmat reissun jälkeen (1.7.)Kuuntele tunnelmat juuri ennen lähtöä (29.6):Kuuntele miten Markuksen ja Katjan ja Timon ja Marittan lauantai luksushemmottelussa on sujunut (30.6):

<cms gallery "Golf-maraton Katinkullassa -galleria" "8" />

Kopteriviikot - Lunasta omasi tästä!

Iloisia lintuja Angry Birds -puistossa Koskenlaskua ja kalavalheita Kuusamossa! Juhannus on kaunis kuin morsian! Golf-maraton Katinkullassa Parisuhdeterapiaa Saimaalla Naisenergialataus Perhejuhla Sokkotreffit Kuusamossa Kuulijan ehdotus

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat