Radio Novan Kesäaamut Eskon ja Suvin osalta päättyvät tähän lähetykseen. Suvi kertoo heränneensä aamulla kauhuelokuvamaiseen tilanteeseen, jossa jonkun käsi oli hänen vieressään. Esko ja Suvi muistelevat kuulijoiden kanssa turhimpia asioita, joita koulussa opetettiin – ja ne asiat muistavat edelleen, vaikka niitä ei koskaan ole tarvinnut. Kuka vastasi Kesäpuhelimeen viimeisen kerran ja mistä? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa ihmetyttää Lappeenrannassa sijaitseva kirjasto, jossa on painoraja kirjastohyllyjen väleihin. Esko joutui maksamaan melkein sata dollaria liiallisesta painosta matkatavaroista, mutta joku oli saanut tullaamattoman ruoan takia vieläkin kalliimman laskun. Tänään kesäpuhelin on löytänyt tiensä jälleen Iisalmeen, kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa kaikki on taas ennalleen, kun Esko on saapunut takaisin reissultaan ja hän ei unohtanut tuliaisia. Esko huomasi, että ajat ovat vähän muuttuneet, kun Vegasin reissu ei välttämättä niin villi. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Kuopiosta, johon ei puhelin oikea saaja uskaltanut vastata. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa tänään Suvin juontoparina burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi - mitä hänelle kuuluu?. Akseli toi tottakai Suville maistettavaksi balsamicovichyä, mutta maistuiko se colalle. Kesäpuhelin on matkannut Pohjois-Savoon, mutta kuka puhelimeen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa oli tänään Suvin juontoparina Kirsi Alm-Siira - mitä Kirsille kuuluu? Suvi ei voi olla mainitsematta uutishistorian yhtä hauskimmista tapahtumista. Studioon saapuu myös Mika Saukkonen vierailemaan ja Kirsi sekä Suvi ovat kiinnostuneet, miten Mika pitää itseään niin nuorekkaana. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Jämsänkoskelta. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa tänään Suvin juontoparina Janne Kataja. Janne kertoo, että hän on löytänyt tiensä Tinderiin, mutta esiintyy siellä eri nimellä ja netistä löytämillään kuvilla. Aamussa selviää myös Minttu Kaulasen ja Michael Jacksonin perheen yllättävä yhteys. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamuun Suvin juontopariksi saapui tänään Piritta Hagman. Mitä Suomea koskettaneelle mursulle tapahtuu menehtymisen jälkeen ja kotkalaiselle pyykkitelineelle, jonka mursu moukaroi ryttyyn. Suvi ja Pirita saivat lähetyksessä puhelimen päähän Juha Tapion. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Kanta-Hämeestä, mutta kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa Suvin juontopariksi on tänään saapunut Heli Sutela - mitä kuuluu Helille? Ystäväsuhteet vuosien takaa puhututtaa ja minkälaisen ehdotuksen Heli sai ystävältään. Suville selviää, että Heli on omalla tavallaan pieni erakko. Lähetykseen saapui myös Anders Helenius juttelemaan. Kesäpuhelin löytyi tänään Tampereelta, mutta kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamuun on saapunut Suvin juontopariksi Aki Riihilahti - mitä Akille kuuluu? Suvi haastaa Akia erinäisiin juttuihin, mutta miten voitontahtoinen mies pärjää haasteissa. Kesäpuhelimeen tuli vihdoin vastaus tauon jälkeen ja sieltä vastasi helsinkiläinen Jasmin. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Suvi oli aamulla ennen lähetystä pelastusoperaatiossa, joka päättyi lopulta ikävään loppuun. Matkatavaroiden katoaminen lentokentillä puhuttaa studiossa – Eskon matkalaukkua ei vielä tähän päivään ole löytynyt. Suvi on lempinimien mestari ja keksii niitä kaikille tutuille ja tuntemattomille, mutta kaikille lempinimet eivät uppoa. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään jälleen, mutta Kesäpuhelin oli kokenut ikävän kohtalon, mitä tapahtui? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamujen ensimmäinen viikko on taputeltu! Eskoa ja Suvia ihmetyttää sekä huvituttaa Arttu Wiskarin erikoinen pelastusoperaatio. Suvi on ollut aikoinaan mustasukkainen erikoisesta asiasta. Myös kanat ja huijaukset puhuttivat. Radio Novan Kesäaamujen Kesäpuhelimeen ei vastattu tänään Oulusta, vaan mistä ja kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Fysioterapeutti Piritta Hagman on vieraana ohjelmassa, jossa hänen "pimppi-PT"-tittelinsä herätti ristiriitaisia reaktioita.
Esko herätti naapurinsa aamulla ikävällä tavalla ja aikoo nyt jäädä töihin yöksi, sillä pelkää kohtaavansa naapurin kotipihassa. Kuinka levittää aurinkorasvaa yksin, kun on yksin rannalla tai ei kehtaa pyytää kaveria avuksi? – Radio Novan Kesäaamu tarjoaa tähän vinkit! Kesäpuhelin on laitettu matkaan ja ensimmäinen yhteys kesäpuhelimeen otettiin tänään. Missä puhelin seikkailee ja kuka siihen tänään vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Tämän vuoden voittaja löytyy Lapista.
Esko on huolestunut kultajuhlista tai ennemminkin kultajuhlijoista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureskellaan kultajuhlien seuraamuksia. Nimimerkki - Otanko ja lähden, ei ole saanut miestään kotiin juhlista, ja reissukin peruuntui yllättäen juhlien seurauksena. Esko kiemuroi vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa, kuinka olla esimerkki lapselle jokaisessa tilanteessa ja hyväksyä, että välillä ei osu. Myös häämöttävä kesäloma ja sen tuoman haasteet puhuttavat studiossa erityisesti Suvia. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Jenni Puumalainen kertoo Voice.fi:n haastattelussa kriisistään oman identiteettinsä suhteen Duo-yhtyeen lopettamisen jälkeen.