Kuva: AOP

Tiger Woods tekee comebackin - edellisestä golf-turnauksesta yli vuosi

21.09.2016 07:45 - Mikko Räsänen

Tiger Woodsia ei ole juuri nähty julkisuudessa sitten elokuun 2015. Nyt hän palaa golfkentille.

USAn Ryder Cup -joukkueen kapteeni Davis Love III sanoo, että Tiger Woods on ollut haamuna golfkentillä viimeiset 13 kuukautta. Woodsia ei ole kentällä nähty sitten elokuun 2015, mutta Love tarkoittanee sitä, että Woods on silti hahmona läsnä niin pelaajien kuin katsojien ajatuksissa.

Katoamisen suuri syy on terveysongelmissa. Woods oli vuosi sitten selkäleikkauksessa ja siitä toipuminen on ollut niin hidasta, ettei häntä ole nähty kentillä pelaamassa. Nyt Woods on on kuitenkin luvannut palata viheriöille. Pelaamaan hän ei ole tulossa, vaan hän liittyy USA:n Ryden Cup -joukkueeseen varakapteenina ja taktikkona.

- Tiger pystyy katsomaan asioista vähän korkeammasta perspektiivistä kuin me muut, Love perustelee.

Kovin pitkään Woods ei aio olla pelkkä taktikko, sillä hän vahvisti nettisivuillaan, että aikoo palata golfkentille myös pelaamaan. Paluu tulee tapahtumaan heti Ryder Cupin jälkeen lokakuun 13.-16. Kaliforniassa pelattavassa turnauksessa. 

"Kuntoutumiseni on siinä vaiheessa, että uskallan jo alkaa tehdä suunnitelmia. Mutta minulla on vielä töitäkin tehtävänä", Woods kertoi kaksi viikkoa sitten julkaisemassaan tiedotteessa.

Lähteet: Tigerwoods.com, Rydercup.com

Lue myös: Järkyttävän kokoinen alligaattori yllätti golfaajat - katso video

Lue myös: Seksikkäimmät golffaajat valittiin - kenet haastaisit peliin?

Lue myös: Golf-matkalle ulkomaille: Seitsemän upeaa kohdetta

Kilpailut

Uusimmat