Lääkäri kertoi hyvät uutiset Tiger Woodsille: Saa lyödä palloa täysillä!

24.10.2017 17:30 - Sami Ikonen

Golfin supertähden uran uskottiin loppuvan viime kevään selkäleikkaukseen. Woods on kuitenkin toipunut odotettua paremmin.

Selkäleikkauksista toipuva golffari Tiger Woods on lähellä paluuta ammattilaissarjoihin. Woodsin lääkäri on antanut pelaajalle luvan lyödä palloa taas täysillä. Myös hänen managerinsa oli samoilla linjoilla lääkärin kanssa.

- Hän voi pelata niin paljon kuin hänen täytyy, kertoi Woodsin pitkäaikainen agentti Mark Steinberg.

Viimeisin leikkaus Woodsilla oli huhtikuussa. Tuolloin pelaaja kertoi, ettei hän ehkä koskaan palaa kilpailemaan. Viimeisimmän turnauksen hän pelasi helmikuussa Dubaissa.

Woods julkaisi twitter-tilillään videon  missä hän löi draivin. Katso video täältä. Tekniikassa ei vaikuttanut olevan jälkiä leikkauksesta.

Tiger Woods on voittanut 14 major-turnausta sekä 79 PGA Touria. Hän on myös yksi eniten tienanneista urheilijoista. Hän ylitti ensimmäisenä urheilijana miljardin dollarin ansiot vuonna 2009

Woodsin uraa ovat varjostaneet siviilielämän törttöilyt. Avioeron ja naisseikkailujen lisäksi golffari on kärsinyt sotkuista päihteisiin. Viime toukokuussa hän jäi Floridassa kiinni ajaessaan autolla vahvasti huumattuna.

Tiesitkö? Tiger Woods pelaa aina sunnuntaisin punainen paita päällään. Sen uskotaan tuovan hänelle hyvää onnea. Taikauskon taustalla on Woodsin äiti, joka käski uran alkuvaiheessa olevaa poikaansa pukeutumaan punaiseen. 

Lue myös: Maailman parhaaksi valittu jalkapalloilija pyrkii presidentiksi

Lue myös: Ruotsalainen kiekkoikoni pyörtyi jäälle kesken kiitospuheen

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat