Kuva: AOP

Justin Timberlaken syliin hyppäsi suloinen vieras julkkisten golfturnauksessa - katso kuvat

20.07.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Laulaja otti asian huumorilla. Timberlaken turnaus on ollut muutakin kuin golfia, koska viime viikolla hän auttoi pallon päähänsä saanutta naista.

Laulaja Justin Timberlake, 38, osallistui Yhdysvalloissa Lake Tahoella pidettyyn golfturnaukseen, johon osallistui useita julkisuuden henkilöitä. Kun Timberlake oli 17:llä reiällä, yleisöstä juoksi Batman-viittaan pukeutunut ja naamariin sonnustautunut pieni poika. Poika juoksi suoraan laulajan luo, joka kappasi tämän halaukseen hetkeäkään miettimättä. 

Tämän jälkeen Timberlake lähti etsimään pojan kanssa tämän vanhempia yleisön joukosta, jotka löytyivätkin nopeasti. Justin Timberlakella itsellään on yksi lapsi näyttelijä Jessica Bielin kanssa. Pariskunta on tapaillut toisiaan jo vuodesta 2007 lähtien ja he menivät naimisiin vuonna 2012.

Golfturnauksessa Timberlake oli pukeutunut rentoon vaaleansiniseen maastokuvioiseen kauluspaitaan. Hänellä oli paitaan sopivat siniset housut ja valkoiset kengät. Päätään hän suojasi valkoisella lippahatulla, joka esti aurinkoa eksymästä hänen silmiinsä pelatessaan golfia.

Turnaus jatkuu aina monta päivää. Timberlake oli itse sankarin roolissa viime keskiviikkona, kun golfpallo osui naista päähän turnauksen aikana. Vaikka laulaja ei ollutkaan vastuussa kyseisen pallon lyömisestä, hän oli ensimmäinen, joka kiirehti paikalle auttamaan tätä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Justin Timberlake ja Jessica Biel naimisissa jo 10 vuotta - paljastavat kestävän liiton salaisuuden

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat