Hurja tilanne tallentui kuviin - äkäinen hanhi hyökkäsi golffarin kimppuun

25.04.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Pahaa aavistamaton pelaaja ei tiennyt, millaiseen tilanteeseen tulisi joutumaan viheriöllä.

Suomessakin monia puistoja ja rantoja kansoittavat nykyisin hanhet, joita voi olla kymmenittäin yhdessä paikassa. Yhdysvalloissa nämä harmittomilta vaikuttavat linnut ovat kuitenkin löytäneet tiensä ainakin Michiganilaiselle golfkentälle, ja sen sai tietää myös siellä golfia pelannut nuorukainen. 

Läheisestä koulusta oli saapunut ryhmä pelaamaan golfturnausta. Katsomassa oli myös oppilaiden vanhempia, joista yhden kameraan tallentui varsin mielenkiintoinen tilanne. Äkäinen hanhi nimittäin hyökkäsi yhden oppilaan kimppuun. Oppilas oli Iisac Couling, 16, joka ei arvannut minkälaiseen juoksukilpailuun linnun kanssa joutuisi.  

Hanhi hyökkäsi Coulingin kimppuun, koska sillä oli mitä ilmeisimmin pesä lähellä. Nuorukainen havaitsi äkäisen hanhen, jonka jälkeen nuorukainen lähti juoksemaan karkuun, mutta kaatui linnun saatua hänet kiinni. 

Hurjannäköisessä hyökkäyksessä ei onneksi käynyt kummallekaan osapuolelle mitään, vaikka Couling joutuikin ajamaan linnun pois. 

- Kaikki tapahtui niin äkkiä, en voinut tehdä mitään. Aika hullua, kaikki kaverini puhuvat tapahtuneesta, Couling kertoi Detroit News -julkaisulle. 

Lue myös: Golfin-turnauksessa uskomaton tilanne tallentui videolle - pallo pysähtyi reiän reunalle

Lähde: Detroit News 

Kilpailut

Uusimmat