Golfin-turnauksessa uskomaton tilanne tallentui videolle - pallo pysähtyi reiän reunalle

14.11.2017 08:00 - Sami Ikonen

Pelaaja toivoi, että tuuli olisi vierittänyt pallon sisään.

Maailman arvostetuimmalla golf-kiertueella PGA-tourilla nähtiin tilanne, joka jää Patton Kizziren mieleen pitkäksi aikaa. Meksikossa pelatussa OHL Classic -turnauksen yhdennellätoista reiällä pelannut Kizzire ei osannut odottaa miten lähelle hän pääsisi unelmalyöntiä.

Osuma palloon oli puhdas ja näytti pitkään sille, että lyönnistä syntyisi eagle eli kaksi alle pari. Pallo kuitenki pysähtyi aivan reiän reunalle jättäen pelaajan ja katsojat sanattomaksi. Peliväline lähestulkoon roikkui reunalla, jolloin pienikin tuulenpuuska olisi vierittänyt sen sisään. Olosuhteet olivat Kizzireä vastaan, joten pienen ajanpeluun jälkeen golfari joutui tökkäisemään pallon sisään. 

Epäonninen tapahtuma ei Kizziren turnausta pilannut, sillä hän sijoittui kisassa ensimmäiseksi. PGA-turnauksen voitto oli yhdysvaltalaiselle uran ensimmäinen. Hän sai pokaalin lisäksi 1,27 miljoonaa dollaria palkintorahaa.

Kizzire on tällä hetkellä golf-rankingin 119. nimi, mutta sijoitus tulee kokemaan huiman parannuksen tuoreen voiton takia.

Lue myös: Golf-kisa keskeytyi yllättävästä syystä - eläinlauma ryntäsi viheriölle

Lue myös: Lääkäri kertoi hyvät uutiset Tiger Woodsille: Saa lyödä palloa täysillä!

Lähde: PGA Tour

Kilpailut

Uusimmat