Kuva: Fotolia

Lääkäri sai naisen laihduttamaan 34 kiloa - Katso upea muodonmuutos

08.07.2017 15:15 - Katariina Auvinen - Luettu 5 458 kertaa

Naiselle kerrottiin, että hän ei voi mahdollisesti ikinä saada lapsia. Rebecca Lee päätti muuttaa ruokavaliostaan muutaman asian.

Australiassa asuva Rebecca Lee, 30, oli kauhistunut, kun lääkäri kertoi ettei tämä voisi ehkä koskaan saada lapsia ylipainonsa takia. Lee painoi tällöin 115 kiloa ja paino nousi koko ajan. Lääkärin mukaan Lee oli jo niin ylipainoinen, että rasva painoi hänen sisäelimiään kasaan. 

Vaikka Lee oli jo motivoitunut laihduttamaan, niin lääkärin sanat olivat viimeinen niitti joka varmisti laihdutuspäätöksen. Ennen laihduttamista toimistotyöntekijänä työskentelevä nainen meni kotiin ja aloitti syömisen. Hän ei liikkunut paljonkaan vapaa-ajallaan. 

Yksi asia oli naisen intohimo ruuan suhteen, nimittäin pitsa. Hän jätti pitsan syömisen kokonaan eikä enää tilannut take away-ruokaa. Lee ei kestänyt ajatusta, että hän olisi koko elämänsä ylipainoinen. Niinpä nainen päätti jättää pitsan ruokavaliostaan pois ja paino lähti karisemaan. 

Vaikka tuntemattomat olivat kadullakin kommentoineet Leen painoa, hän päätti silti ikuistaa painonpudotuksensa sosiaaliseen mediaan. Nykyisin Lee on kokoa 40 ja tyytyväinen itseensä. Hän kertoo etsivänsä rakkautta ja suhtautuu positiivisesti tulevaisuuteen sekä perheenlisäykseen. 

Lue myös: Maailman lihavimmalle lapselle laihdutusleikkaus - katso hurjat kuvat 190-kiloisesta pojasta

Lähde: Independent

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat