Retroperjantai

PE 19 - 22 Matti Airaksinen

Retroperjantai

Parasta ysäriä!

Joka perjantai bailataan timanttisen ysärijyystön ja isoimpien millenium-lekojen tahtiin - tämä on Suomen kuunnelluin ja yllättävin ysäriohjelma! Menoa studiossa vauhdittaa elävä legenda ja Ysärin kestotähti PartaMatti. Viikon Scooter, Mikä hitti -kisa ja PALJON enemmän Radio Novalla joka perjantai kello 19.

Parasta ysäriä kellon ympäri myös facebookissa: Radio Novan Retroperjantai!

Matti ”PartaMatti” Airaksinen

Mä on Matti jolla on parta, sen takia kuuntelijat ristivät minut PartaMatiksi ja se jos joku on osuvaa. Radiouraa on takana 20 vuotta ja puhe on mun tärkein työväline myös arjessa kuvataiteen opettajana. Mä olen todella onnekas, että saan tehdä radiota. Rakastuin siihen 90-luvun puolivälissä kun ajelin avoautolla Teksasin tasangoilla ollessani vaihdossa, kuunnellen persoonavetoisia, tiukasti juonnettuja ohjelmia. Lukiossa mulle vinkattiin, että kannattaa opiskella jotain missä ei tarvitse kauheasti lukean, olen siis löytänyt paikkani opettajana ja radiojuontajana!

Radio on mulle läsnäoloa, vuorovaikutusta, viihdettä. Parhaiten se onnistuu perjantai-illoissa, joka on mulle se ainoa oikea paikka tehdä ohjelmaa.

Radio Novan Retroperjantai

Viikon Scooter, Mikä hitti -kisa ja PALJON enemmän Radio Novalla joka perjantai kello 19. PartaMatti ja Retroperjantai – mitä soitetaan? Ihminen, nyt saa toivoa!

Parasta ysäriä kellon ympäri myös facebookissa: Radio Novan Retroperjantai – tule mukaan!

Toivo biisiä ja lähetä terveiset ohjelmaan!

Jätä vielä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!