Retroperjantai

PE 19 - 22 Oku Luukkainen

Retroperjantai

Muistatko VHS-kasetit, Tamagotchit ja Speden visailuohjelmat? Tarttuvaa ysärimenoa, parhaat retrohitit 90-luvulta ja vähän sen ulkopuoleltakin soitetaan aina perjantaisin! Kun ysärin kuningas Oku vie sinut nostalgiatripille yhdessä Dj Bobon, Captain Jackin, Haddawayn ja muiden ysäritähtien kanssa voit olla varma, että sinäkin tanssit!

perjantaisin klo 19 - 22

Oku Luukkainen

Nimeni on Oku Luukkainen. Se on oikea nimeni. Ristimänimeni on Juho Oskar Tapio mutta heti syntymästäni minua alettiin sanoa Okuksi.

Myöhemmin äitini ymmärsi, että nimi on vaihdettava. Oli ensimmäinen koulupäivä, opettaja pyysi Juhoa viittaamaan. En nostanut kättäni. Olin unohtanut oikean nimeni, joten seuraavana päivänä menimme maistraattiin ja minusta tuli virallisesti Oku. Ei ole kaduttanut.

Selästäni löytyy tatuoituna JYPin logo, olen vuoden Hesburger työntekijä, olen ottanut permanentin ja moni on sanonut että näytän kokki Tomi Björckiltä.

Haluaisin loppuun lainata muutamaa arvostamaani henkilöä. Näissä on myös paljon minua. "Tämä ei oo varsinainen siivousmieli, ei ainakaan -halu. Paremminkin on kyse todellisuudentajusta. " -Äiti/Leila Luukkainen

It's just so weird. You go through life meeting people are all the same, you know. And they just think you're the same, too. And then one day, you meet this guy, but he's not the same, because he actually sees that you're not the same. And he knows, because he's the same way. -Roz Doyle