Kuva: Senja Rapila

Radio Novan juontajan huulirasvamoka on vielä pientä: Lue, kuinka suomalaiset ovat mokailleet

09.06.2017 16:15 - Senja Rapila

Jotkut ovat pesseet hampaansa erilaisilla rasvoilla ja toiset levittäneet hammastahnaa huulirasvan sijasta.

Radio Novan Aamussa naurettiin tänään maha kippuralla, kun juontaja Minna Kuukka kertoi juontajaparilleen Aki Linnanahteelle tarinan siitä, kuinka hän oli hieman levitellyt huulirasvaa kasvoihinsa kaupassa ja huomannut jälkikäteen, että se oli värillistä.

Pääset kuuntelemaan koosteen lähetyksestä täältä.

Sosiaaliseen mediaan lisätty kuva on kerännyt runsaasti sympatiaa kuuntelijoilta ja muilta sosiaalisen median käyttäjiltä. Monet tarinoista ovat vähintäänkin yhtä nolostuttavia kuin Minnan moka, mutta me kaikkihan olemme vain ihmisiä.

Jos haluat, voit lukea Radio Novan Aamun kuuntelijoiden hilpeitä tarinoita alapuolelta:

"Tuo on aika iisiä. Kaveri oli junassa, luuli laittavansa tuubista bepantenia huuliin, mutta laittoikin hammastahnaa. Huomas kans kun meni junan vessaan. Vastapäätä istuva oli hiukkasen katsellut häntä vinosti."

"Olen kerran pessyt hampaat bepanthenilla. En suosittele muille."

"Eräällä kaverillani oli kans kerran onnistunut aamu. Vähän samaa sarjaa. Ensin se oli laittanut kasvovoiteen sijasta naamaansa Mobilatia ja pessyt vielä sen jälkeen hampaatkin käärmesalvalla. Siis samana aamuna."

"Aikoinaan silloinen poikaystävä lainas multa huulirasvaa. Sipaisi oikein reilusti yli huulien, vähän nenän alle ja poskiinkin. Töissä ihmetteli kun kaikki nauraa. Huulirasva oli sellasta asteittain punaiseksi muuttuvaa sorttia."

"Työkaverilleni sattui:Kauan sitten, bussissa matkalla töihin. Oli hiukan hämärää. Laittoi kulmat ja huulet kuntoon. Opehuoneessa porukka rehahti nauruun, kun kulmat punaisina ja tyylikäs musta rajaus huulissa oli menossa luokkaa opettamaan."

"Itse jouduin todistamaan tätä näkyä laitoksella, kun olin synnyttämässä ja mies lainasi minun laukusta huulirasvaa. Kivuissani en seurannut miehen toimia vaan todellisuus selvisi seuraavana päivänä, kun hän tottuneesti haki huulirasvan laukusta ja huolella levitti sitä ympäri naamaa. Yliväsyneenä homma nauratti niin että meinas perse revetä uudelleen. Myöhemmin ymmärsin sen miksi salissa laukkoi niin paljon porukkaa."

"Mulle kävi samoin ku luulin laittavani huulirasvaa mut se oliki värillistä ja näytin just samalle ku sä täs kuvas. Mä kävelin hesan Messukeskuksessa koiranäyttelyssä ja ihmettelin ku ihmiset nii hymyilee mulle tervehdin heitä iloisesti takas kunnes autossa mun ystävä huutaa herrama siunaa kato ittees, Juma miten häpesin enkä ikinä enää käytä huulirasvaa en ikinä!"

"Muutama aamu sitten kun kuuntelin teitä, ja minun piti ottaa p vitamiini suihketta ,niin otiin vahingossa silmälasit sumutetta suuhuni ja vielä kaksi kertaa ennen kuin hoksasin."

"Eräs kerta lapsuuden ystävä kaipas kovasti huulirasvaa odotellessaan meitä ulkona terassilla, oli huomannutkin, että siinä pöydällä oli joltain jäänytkin. Tultiin hetken päästä ja purskahdettiin nauruun ja kysyttiin auttaako hyttyskarkote huulien hyvinvointiin? Toinen niin autuaasti oli sitä siihen voidellut!"

"Pesin kerran puoliunissani hampaat Helosan-jalkavoiteella. Maistui muuten aika pitkään suussa."

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novassa arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat