Perjantaina pureuduttiin viikonlopun suunnitelmiin, aistikkaisiin kuviin ja Minnan uniin. Miksi Aki hyppäsi aikakoneeseen? Kuuluvatko tekniikka ja miehet automaattisesti yhteen? Millä aseilla manageri lähti tänä perjantaina liikkeelle? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Aki ja Minna sukelsivat torstaiaamuun sumuun seasta, joten suurelta sumuvalokeskustelulta ja Akin ylikierroksilta ei voitu välttyä. Mitä kummaa Suomen Sieniseura ry.:n Facebook-sivulla tapahtuu, kun yli 30 000 ihmistä laitettiin jäähylle? Pitäisikö Minnan ajaa kalju? Kuuntele torstaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Keskiviikkoaamuna Aki lähti liputtamaan matematiikan puolesta ja Minnalle kaavailtiin kehärouvan paikkaa. Miksi ylioppilaskirjoituksista uutisoidaan niin paljon? Mitä ikävää tapahtui Narcos tv-sarjan kulisseissa? Miksi koolaukset ja loolaukset kaivettiin taas esiin? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Kaija Koo suuntaa uransa ensimmäiselle mittavalle kirkkokiertueelle marraskuussa. Sopivatko kaikki Kaijan kappaleet kirkkoympäristöön? Miltä Vain Elämää -ohjelman tuoma huomio tuntuu? Kuuntele Radio Novan haastattelu kokonaisuudeessaan yläpuolelta.
Tiistaiaamuna laitettiin paketti aivan sekaisin puolityhjien jumppapallojen päältä. Osaako Minna kiroilla venäjäksi? Minne Akin keittiö oli kadonnut? Käyttävätkö naiset minihameiden alla alushousuja? Mikä ysärissä viehättää? Minkälainen kyseenalainen satu tällä kertaa kuultiin? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Uuteen viikkoon lähdettiin keinahdellen – risteilyisäntä Aki Linnanahde ja kapteenina Minna Kuukka. Miksi Minna halusi löytää viikinkimiekan? Mitä pitävät sisällään hupitutkimukset? Kuinka selvitä huonosta päivästä? Kuuntele maanantaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Tiistaiaamuna studiossa istuivat arjen valmentajat vai olivatko he sittenkin sunrise coacheja? Sopiko Minna jo kielikurssin saunailtaa? Millainen on tosimies ja mistä niitä löytää? Minkälaista videomateriaalia Aki sai käsiinsä Minnasta? Pilasiko Perjantai-laulu taas koko viikonlopun? Kuuntele parhaat palat yläpuolelta.
Keskiviikkoaamuna yritettiin vastata kelloon ja pureuduttiin apinan mieleen. Kenet tänään haukuttiin kulttuurisivuilla? Kuka otti vahingossa lennon Turkuun? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Elämä Lapselle -konsertti on toteutettu jo yli 20 kertaa. Konsertin järjestäjänä toimii Lastenklinikoiden Kummit ry, jonka toiminnanjohtaja Anne Knaster vieraili Radio Novassa konserttiaamuna. Mihin kerätty raha menee? Kuinka paljon siitä oikeasti ohjataan apuun? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.
Minnan tiistaiaamu alkoi monen mutkan kautta. Mikä naisia syövä laite löytyi Radio Novan toimituksen nurkasta? Mitä muoti- ja sisustusasiantuntija Linnanahteella oli kerrottavana syksyn sisustustrendeistä? Kuinka Kuukan kielikurssi starttasi? Kuuntele Radio Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Uuteen viikkoon lähdettiin lyhyillä yöunilla. Minkälaiseen kompastuskiveen Minna oli törmännyt kielikurssiensa kanssa? Ketkä ovat mahdolliset itkijät uudella Vain Elämää -kaudella? Kuinka Akilla ja Minnalla oli sujunut Jukureiden pelissä? Entä yhteisessä illanvietossa? Kuuntele maanantaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Jesse Haaja teki unelmastaan totta ja ohjasi supersankarielokuvan. Rendel saa ensi-iltansa kahden viikon päästä.
Viimeiselle Aki polkee Mikkeliin -etapille startattiin perjantaiaamulla, mutta ennen sitä heittäydyttiin filosofisiksi, ja vietiin torstain paljonko on paljon -pohdinnat nextille levelille. Onko mikään mitään ja milloin se on jopa tarpeeksi? Entä miltä kuulostaa perjantailaulu nauhoitettuna livevetona? Kuuntele aamun parhaat palat.
Akin pyöräilyurakka kohti Mikkeliä jatkui torstaina Lahdessa tehdyn pit stopin jälkeen. Aamulla pohdittiin muun muassa, paljonko on paljon ja mihin sitä rasvaa oikein laitetaan? Mitä liikkui Akin päässä ennen polkaisuun lähtöä? Entä miten huoltojoukot ovat valmistautuneet omaan urakkaansa? Kuuntele aamun parhaat palat.
Radio Novan Aamun Aki Linnanahde löi vuosi sitten vetoa, jonka hän hävisi, ja nyt on koittanut lunastuksen aika: pyöräretki Mikkeliin! Miten hän on valmistautunut koitokseen? Entä mikä on reissun aikana Akin pahin vihollinen? Kuuntele aamun parhaat palat.
Tiistaiaamuna yritettiin miettiä muut miettivät. Missä hieman kyseenalaisessa myymälässä Minna oli käynyt maanantaina? Minkälaisia kysymyksiä herättivät traktorin munat? Aki oli valmiina seuraavana päivänä starttaavaan pyöräreissuun. Mutta olivatko huoltojoukot? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.