Radio Novan Aamu alkaa Tuottaja-Markuksen nyrkkeilyllä. Studiossa Minna ja Kimmo pohtivat erilaisia tekemisilmeitä, sekä Minna pitää Kimmolle ja Tuottaja-Markukselle pienen arvuutteluleikin. Mutta mitä Tuottaja-Markus vuorostaan tunnustaa Minnalle ja Kimmolle? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kyseli tiimiltä mielipidettä kilpasyöntiin, sekä kylpyhuoneiden lasiset seinät kauhistuttavat. Minna paljastaa lapsuuden pahat teot, mutta minkä tietopläjäyksen Kimmo opettaa Minnalle? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna opettaa Kimmoa tekemään asioita oikein. Studiossa Tuottaja-Markus, Kimmo ja Minna nostalgisoi entisaikoja, mutta miksi Minnalla hajoaa pää sotilaiden käskyihin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on hankaluuksia tuottaa puhetta, eikä hän halua olla Kimmolle vaivaksi. Mistä tarjouksista Minna, Kimmo ja Tuottaja-Markus ovat kieltäytyneet, mutta miksi Minna katkeroituu ja alkaa tissuttelemaan? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa vaaditaan muutosta, sekä Kimmo pääsee kertomaan faktoja ja myöntää olevansa herkkis. Ihmisten työmatkojen pituus aiheuttaa suorastaan viestiryöpyn studioon ja Minna miettii syntisiä asioita, mutta mitä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on oppinut hämmentävän asian TikTokista, ja Tuottaja-Markus on tehnyt sipulisen oivalluksen. Kimmoa pohdituttaa voisiko väestörekisteriä mitenkään kiertää, sekä lähetyksessä pohditaan erään kappaleen sanoja, mutta minkä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on oppinut hämmentävän asian TikTokista, ja Tuottaja-Markus on tehnyt sipulisen oivalluksen. Kimmoa pohdituttaa voisiko väestörekisteriä mitenkään kiertää, sekä lähetyksessä pohditaan erään kappaleen sanoja, mutta minkä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo vertaa Helsingin säätä Game of Thrones sarjan sääolosuhteisiin, sekä Minnan mieltymys kauhuelokuviin ihmetyttää. Mutta mitä Minna kaipaa kauppoihin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna vie Kimmon retkelle Suomen kartalle. Presidentinvaalien jälkeisenä päivänä Presidenttien iät puhututtavat Kimmoa ja Minnaa. Mutta miten Kimmo on jättänyt Minnan yksin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna joutuu koston kohteeksi ja hämmentyy kovin. Tuottaja-Markus suorittaa Minnalle ja Kimmolle studiossa tieteellisen kokeen. Mutta miksi Kimmolle iskee vauvakuume? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa vieraili presidenttiehdokas Pekka Haavisto. Kimmon auto reistailee ja mies päättää tämän seurauksena ryhtyä hinausauto yrittäjäksi. Painijoit vai perunii kilpailu tekee paluun, kun Tuottaja-Markus pistää Minnan ja Kimmon koville. Mutta mikä ukkeli on pistänyt studion pakan aivan sekaisin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa studiossa puhuttaa parinvaihtajat, sekä Iittalan uusi aika. Minna ja Kimmo suunnittelevat Kimmolle uutta harrastusta, mutta mitä? Kuuntele iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo saavat vieraakseen presidenttiehdokkaan Alexander Stubbin. Mitä ruokaa Minna ja Kimmo aikovat hamstrata työpaikan kaappeihin, ja missä Tuottaja-Markus kaipaa Minnan ja Kimmon apua? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja-Markus antaa elämänviisauksia Minnalle ja Kimmolle. Mitä vanhoja sanontoja ei enää voi käyttää, tai mikä Kimmoa on pelottanut parkkipaikalla? Vastaukset näihin kuulet kuuntelemalla Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan mikä on radioskugga ja Kimmoa ahdistaa. Kimmon poistettu viisaudenhammas aiheuttaa edelleen miehelle tuskaa. Kimmo esittää Minnalle ja Tuottaja-Markukselle kaikkien aikojen porttiteorian. Kuuntele Iltapalat tästä!
Kimmo on päässyt palaamaan Radio Novan Aamuun toivuttuaan hampaan poistosta. Minna joutuu haistelemaan tuoksuja, mutta mitä? Kimmo ja Minna suunnittelevat yhdessä konnakoulua, sekä Kimmo saa oman merkkitortun. Kuuntele Iltapalat tästä!