Edestä seuraajat ärsyttävät ja puheenaihepyörää pyöritetään. Minna pohtii, mikä olikaan Kekkosen oikea nimi. Markuksella on uusi leikki Minnalle ja Kimmolle, mutta miksi he matkivat lintuja?
Minna kertoo lääkäripäivistä ja Kimmo kertoo hänen mielestään top 3 Suomen parasta kaupunkia. Tänä aamuna naurattaa tavutusvirheet, mikä ihmeen vatsapissa?
Tänään juhlitaan kansallista Salatut Elämä -päivää ja pidetään ylistyspuheita sarjalle. Markus haluaa maistattaa Tom Hanksin lempijuomaa light Cocagnea. Kimmon lempi-ihminen Laura tekee paluun ja Minna pohtii Pinterestin saloja.
Minna pohtii, mitä teetä tarjota vieraille ja Kimmo kertoo, mikä häntä ärsyttää sovelluksien palautekyselyissä. Markus avaa top3 lapsuuden traumaansa, mikä pelko löytyykään ykköspaikalta?
Minna kertoo pussinviikkaus-innostuksestaan ja Kimmo muistelee 15 vuoden takaista karavaanarireissuaan. Puhutaan porilaisuudesta ja studioon saadaan aito oikea porilainen. Tänään ärsyttää, mutta mitkä ovat Minnan top 3 ärsytyksen kohdetta?
Markus kertoo mielenkiintoisesta hetkestä uimahallin saunasta. Kimmo, Markus ja Minna maistelevat Kuukan tuunaamia karjalanpiirakoita. Minna kertoo viikonlopulle ruokavinkin ja Kimmo heittää Markukselle idean, mitä Markuksen pitäisi lähteä testaamaan!
Minna, Kimmo ja Markus pyöräyttävät puheenaihepyörän käyntiin ensimmäistä kertaa! Puhutaan myös erikoisista elokuvien suomennoksista ja reviirin merkkaamisesta, mutta miksi Kimmolla on porttikielto Ranskaan?
Markus on selvittänyt kuinka paljon NBA:n juomapullojen täyttäjä tienaa. Leikitään ajatusleikkiä, missä tilillä on 84 600 euroa ja Kimmo kertaa, mitä merkittävää on tapahtunut hänen elämänsä aikana. Minna meni kostoksi itselleen nukkumaan jo kahdeksalta illalla. Kuka on Kimmon suosikki-ihminen Laura ja miksi?
Markus pohtii ihmisen keskilämpötilaa. Minna on menossa, vuosien jälkeen, parturiin ja on googlettanut vuoden 2023 hiustrendejä. Miten Kimmo Vehviläinen liittyy Minnan koiraan ja kuka on Hönttönen?
Minna ja Kimmo pohtivat, koska on asiallista soittaa ovikelloa viikonloppuaamuina. Puhetta on myös tunnetuimmista logoista sekä Markus kertoo penkkiurheilijan näkökulmasta top 3 parasta urheilulajia, mitä seurata televisiosta. Miten burleskinimet syntyvät?
Markus haluaisi jakaa tieto oluen valmistuksesta, mutta hepuliksi se muuttuu. Minna kertoo miltei joutuneensa tanssiringin keskelle töistä päästyään ja Kimmoa luultiin Bulgariassa Notting Hillin näyttelijäksi. Mihin käytetään worcestershire kastiketta ja miten se kuuluu edes lausua?
Minna ei ole käynyt pitkään aikaan parturissa skandinaavisten hötöhiustensa kanssa ja kertoo parturikammostaan. Kimmo sometti puolisonsa tekemän, matkaan pakatun aamupalan ja kertoo, mikä häntä ärsyttää muiden postauksissa. Markus, Minna ja Kimmo miettivät Suomen kauneinta ja ruminta sanaa, sekä kuullaan Minnan top3 sarjasuosikit, mikä sarja löytyykään ykköspaikalta?
Varsinkin Pekka Ruuskan jättihitti saa studiossa tunnelman epämukavaksi.
Minna ei tehnyt uuden vuoden lupauksia vai tekikö kuitenkin? Kimmo aloitti ennen joulua puolisoaan kohtaan käännytystyön Robbie Williamsiin, mutta miksi? Vastaantulija yllätti Minnan kysymyksellä ja aloitettiin uusi radiokilpailu, miltä kuulostaa?
Radio Novan Aamussa käydään läpi faktoja (joita kukaan ei usko) Kate Winsletistä ja Kimmo tuulettaa studiossa. Kuullaan myös Minnalta ihan pikku-uutinen sekä Kimmon Top3!
Radio Novan Aamussa Minna kysyy Kimmolta prokrastinoinnista. Kimmolla on vastaus siihen mikä on vaikeampaa kuin uusien ystävien löytäminen ja Markus kyselee väärin ymmärretyistä laulujen sanoista.