Tänään valettiin julkkiksia pronssiin ammatillisista syistä ja Minna luki retrohengessä sään 90-luvun äänellään. Aki taasen jäi täysin paljaaksi, kun hänet saateltiin kesälomalle kollegojen säestämänä. Eikä tätäkään perjantaita ilman pientä kirkumista loppuun taputeltu... kuuntele audio tästä!
Miksi Aki on aamuradion Janne Ahonen ja onko Minnalla äänenmurros? Mitä mieltä Pipsa- koira on futiksen MM-Kisojen lopputuloksesta, entä miksi salkkarikatsaus menee ihan reisille? Ja miten on, mahtuuko Sporttivartti studion ovesta sisään? Niin paljon kysymyksiä! Kuuntele vastaukset tästä!
Tämä oli aamu, jona Minna mieluusti näytti passikuvaltaan ja Aki puolestaan melkein lipsahti laittomuksiin. Tsekattiin myös auringon nousut ja laskut ennen Esko Eerikäisen sisäänajoa, itsensäpaljasteltiin ja kesken lähetyksen tuli veretseisauttava tieto, jonka takia Akilta oli revetä per*e.
Aamulla audiokoosteesta kuulet, mitä tapahtui Juice Leskisen, Mikko Alatalon ja kumppaneiden kämpillä 70-luvulla. Siinä on poijaat meininki melkosta Se ei oo liian vaikeaselkosta (Juice Leskinen, Action (1991). Myös Trumpin ja Kimin ruokalista puhutti, samoin somekoodi ja lapsen kiukut ravintolassa. Vähän jäi vielä avoimeksi, miksi koira ei kiipeä puuhun. Miksi muuten ei kiipeä?
Unohtakaa kaikki laihdutusvinkit ja kuunnelkaa tästä audiosta vinkit lihotukseen. Se on nimittäin kova laji. Aamulla puhuttiin myös naisesta ruuutulipulla ja rekannupeista Iitissä. Minna kertoi viimeisimmät vinkit viinan hakuun ja Aki yritti selvittää onko Johnny Depp aivan ihana. Miten muuten on? Onko Johnny ”aivan ihana”?
Miltä ne sinkkumarkkinat oikeasti näyttävät? Akilla on myös teoria mistä tulee lihassa käytetty termi "Takuumurea". Kuuntele perjantain parhaat tästä!
Tähän aamuun oli lähdetty aivan väärillä eväillä ja se oli kostautua pahasti.
"Eikö putteri ole sellainen pötikkä?"
Onko sinultakin evätty vaatteiden peseminen? Minnalta on, ainakin Minnan mielestä aivan kohtuuttomin perustein. Aki puolestaan suunnitteli Sibelius monumenttia Nurmijärvelle ja uiskenteli syviin vesiin. Näillä asioilla on pakko olla jotain tekemistä keskenään. Entä kuka maksaa Kimin hotellihuoneen ja mitä veretseisauttavaa voi tapahtua, kun yrittää päästä lahtelaisen daamin iholle? Kuuntele audio tästä.
"Journalistisin syin, Minna riisutko paitasi"
Puhdas viaton mieli ja aggressiivinen määrä toistoja - Karma strikes back!
Joka aamu puoli tuntia tulista rakastelua - mutta kummalla?
"Siihen osuu Aki, joka peilin edessä rasvaa pakaraa."
"Se oli mun mieshetki ja heti perään kaksi viikkoa myöhemmin oli toinen"
"Pätkii, kapasiteetti aivan liian alhainen"
Paljonko on paljon ja Onko mikään mitään -teemat saavat jatkoa Aki vastaa -osiossa: "Mikä se olikaan se kysymys?"