Radio Novan Aamussa Akin maneereita kitketään hintavin seurauksin, ja Minna ihmettelee läheisyyskoreografin ammattia. Akin tulinen ja suolatasapainon palauttava ruokavinkki jakaa mielipiteitä. Laavu-yö lähestyy, mutta missä Parta-Markus luurasi eilen kesken lähetyksen? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna käy läpi eväitä ja Aki juomatottumuksia. Ensitreffit alttarilla puhuttaa ja Minna pitää luennon mutta mikä on ammattikokkien salainen ase joka kannattaisi ottaa käyttöön kotonakin, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tuo taidetta studioon ja Akilla on tavarat hukassa. Tuottaja PartaMarkus yllättää Minnan asialla joka on sanottu ääneen mutta millaisia sloganeita kaupungeilla onkaan? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään parinvaihtoa ja etsitään laulua. Mitä kuuluu Minnan tulevaan viikonloppuun ja aiheuttaako se kännipuheluita? Mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa otetaan yhteys metsään ja päätetään myös mitä aletaan kasvattamaan. Hävikkiviikkoa vietetään joten tottakai pidetään pistarit ja Minna haluaa myös selvyyden Molokin kitaan, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa saadaan vinkkejä kuulijoilta mitä pitäisi kasvattaa ja mietitään mille saa nauraa. Minnan tajuaa olevansa Akin aamusivut ja laavuyö saa lisää pontta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki puhuu koiraa ja Minna on menny ihan höyryillä. Tulevan laavureissun päivämäärä lyödään lukkoon sekä mietitään tuhmuutta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa selviää arvontapyöräsaaga, mistä tiimi tekee seuraavan ulkolähetyksen? Mukana myös perjantaiseen tapaan viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa "ekat kerrat" ovat muuttaneet muotoaan. Minnan unet ovat jääneet vähäisiksi ja Aki on "kova" poika käymään museoissa. Studiossa pidettiin myös puhe tasa-arvolle ja kuultiin Eskon kuulumiset illan kymmenen tunnin kävelyä varten. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa todetaan ettei ParkkiPate ole niin kiva, kun miltä kuulostaa. Millaisia aarteita löytyy kuulijoilta ja mitä he voisivat alkaa kaupittelemaan Akille? Kulkeeko jossain päin kadulla Minnan kaksoisolento ja tunnistaisiko Minna itse itseään? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Akilla on idea ja Minna tuo uutisia Hämeenlinnasta. Aleksanteri Juuri pääsee täyttämään tarkoituksensa ja yllätetään vielä Niina Backman, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki kertoo olevansa valmis, Minna yrittää selittää sanan "häpsinki" alkuperää ja laitetaan Aleksanteri Juuri tekeytymään. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa jatketaan Aleksanteri Juuren saagaa ja mietitään syksyn kaupallistamista. Horoskoopit aiheuttavat keskustelua ja ollaan ihan fiiliksissä! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Aki pohtii mitä Aleksanteri Juurelle tehdään viikonlopun ajaksi - kuka ottaa luomuksen hoiviinsa? Keski-ikäinen näätä ihmettelee onko oikeasti niin helppoo olla onnellinen mitä tunnetussa kappaleessa väitetään. Aki on löytänyt tehtäväkortit ja sehän lupaa pelkkää lystiä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään nimeä juurelle ja kysellään mitä söisit loppuelämäsi? On taas se aika vuodesta kun on aika sanoa tahdon ja saadaan puhelu leipurilta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aamun tiimi jatkaa juurihommissa ja Aki toteaa myös Minnan olleen oikeassa. Minna joutuu Akin tökinnän kohteeksi, kuuntele Jälki-istunto tästä.