Kyllä Raimo niin mielensä pahoitti, kun pääsiäisenä on taas meluttu. Minnalla meinasi pääsiäinen mennä ikkunanpesuksi, mutta selvisi läheltä piti -tilanteesta kuin ihmeen kaupalla.
Kuka pakkaa perheen reissukamat? Akilla oli hankaluuksia löytää vastauksia. Biisi lipesi soimaan, yksityisyyden suoja meinas rikkoutua ja mitä näitä nyt on. Pääsiäismuistiossa alkoiset aikataulut pääsiäisen varalle!
Minnan uudistuneen hiuslookin myötä pohdittiin, onko seuraavana vuorossa sateenkaaren värinen tukka? Grillaamista ja hyvää kevätmieltä vai hiekkapaperia ja remonttihommia? Minna ei ollut lukenut Akin ”pihatalkoiden” pientä pränttiä.
Santa Cruzista inspiroituneena aamussa kehiteltiin omat hevinimet. Minna tarjoili tv-vinkkejä liittyen huohottavaan mieheen, lakaisukoneeseen sekä pontikkaan.
Aki ja Minna olivat varautuneet virpojiin, joita ei kuitenkaan ovella näkynyt. Voiko virpojille palkan maksaa MobilePaylla? MM-lätkä ja vaali-ilta ajoivat Akin tulisille hiilille. Osoittautuiko uusi Game of Thrones -kausi huijaukseksi?
Dj Aki L haistoi salmiakkikossun ja ryömi ulos luolastaan muistelemaan nuoruusvuosiaan Ravintola Fenniassa. Kuinka tiskikone ja salmiakkikossu liittyy toisiinsa? Tuttuun perjantaiseen tapaan kuultiin myös perjantailaulu!
Haminan lipputanko ei ole enää mitään, kun Akin tuleva lipputanko näkyy Tallinnaan asti. Lahti on kusessa, eikä koiranilmajuttu pidä paikkaansa.
Pekka Poudan perjantainen mikittömyys ja puoluejohtajien ystäväkirja-vastaukset puhututtivat studiossa. Minnaa ei kiinnostanut, mikä eläin Aki olisi, eikä euron juusto ole enää euron juusto.
Aki muisteli kokemuksia kyseenalaisen pelin parissa. Vaaleista inspiroituneena tuottaja Rinne jakoi potentiaalisia sloganeita. Grillikausi on nyt myös avattu ja totta kai mukana myös perinteinen perjantailaulu!
Mitä jos ihmisilläkin olisi pandojen lailla kevättä rinnassa vain 36-38 tuntia vuodessa? Oireina erityisesti vaeltelu, levottomuus ja purossa istuskelu. Minna tarjoutui Akille mailapojaksi, apukuskiksi ja konsultiksi golfkentälle, vaikka on aiemmin kieltäytynyt caddien roolista. 3-vuotias aamulähetys iloitsi taaperoiästään!
Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ovat juontaneet aamua yhdessä jo kolmen vuoden ajan.
Miltä sinusta tuntuisi kun videopuheluusi vastataan kenties herkällä hetkellä tai heti maaliviivan jälkeen? Salasanojen paljastuminen voi olla noloa, mistä Akilla erityisesti on kokemusta. Minna antoi pikaisen tietoiskun eduskuntavaalien äänestyskäyttäytymiseen liittyen.
Kevättyöt puutarhassa tehdään pian! Akia ei innosta rapsutella eikä pöyhiä. Akia ei viehätä myöskään ajatus kesävapaansa aloittavasta mullilaumasta lätkänpelaajia. Kevät voikin olla haastavaa aikaa lätkäperheissä.
Koirapäiväkotitoiminta valloillaan Ruotsissa. Mutta kannattaako uraihmisen ottaa lemmikkiä? Kesäaika alkoi, mikä saattoi vaikuttaa Akin ja Minnan kykyihin keskinäisessä valehtelukisassa. Suomen paras lienee edelleen virallinen mestari Veikko!
Hyppynarun MM-kisat järjestetään Norjassa. Laji rantautumassa kovaa vauhtia Suomeenkin. Aki ja Minna arpoivat kuinka monta avioliittoa lähentelee sarja-avioitumista? Kuuntelija Tapsa jakoi aiheesta omakohtaisen kokemuksensa!
Kuinka montaa muuta ärsyttää erilaisten palveluiden puhelinjonotus? Akia ja Minnaa ainakin. Aamusella selvitettiin myös tietokoneiden kummallisia algorytmejä ja lennätettiin (melkein) koiraa. Kaikki tämä selviää vain kuuntelemalla!