Torstaina päätettiin tehdä näyttäytymislukujärjestys ja lähteä Panemaan. Millainen on ihanin lahja heti sinappipurkin jälkeen, minkä Aki voi Minnalta voi saada? Entä minkälaista analyysiä oli luvassa, kun Aki sattui kävelemään telkkarin ohi? Kuuntele aamun parhaat palat.
Kehujen keskiviikkona kuultiin kauniita sanoja niin Akilta ja Minnalta, kun kuuntelijoiltakin. Sen lisäksi Minna suunnittelee prinssille polttareita ja nukkuu liian vähän. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Tiistaiaamussa jaettiin hyvää joulumieltä ja pohdittiin Suomen rikasta saunakulttuuria. Lisäksi filosofia nosti jälleen päätään, mutta miten siihen liittyy grillattu kana ja riippumatto. Pääseekö Minna vihdoin toteuttamaan yhden haaveistaan? Entä miltä näyttää lahjakkaan ihmisen silmissä voimakas loisto? Kuuntele aamun parhaat palat.
Tylsä on mahtavaa ja Suomen kesä kylmä. Miksi ravintolasuosituksiin kannattaa suhtatutua varauksella? Entä mistä Donald Trump ammentaa inspiraatiota tweetteihinsä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Mikä oli Minnan tähtihetki? Kuinka välttää kuorsaamista? Entä kenen tehtävä on pestä pyykit tai tyhjentää taskut? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Radio Novan Aamussa mietittiin mm. piiloutuiko Väyrynen linnaan, miksi Aki ja Minna eivät saaneet onnitteluja ja oliko laatikon salaisuus tähän mennessä sekopäisin. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Mistä käytetään nimitystä etupylly? Ketä kuuluisuuksia tulee Nurmijärveltä? Onko penkkipunnerrus trendikästä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Miten purjo ja kuninkaalliset liittyvät toisiinsa? Miksi Minna vastustaa pikkujouluja? Entä minkälainen nenä viehättää Akia? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Marraskuun viimeisenä aamuna Aki laittoi tutkijavaihteen päälle ja selvitti miksi kruunupäitä fanitetaan ja miksi prinssit oikeasti saapuivat Suomeen? Mitä täti-ihmisellä oli sanottavana tutkimustuloksiin? Pitääkö junttienkin tosiaan opiskella ruotsia? Entä mitä kuuluu Tirrille? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna Minnaa piinasi erikoinen korvamato ja Akilla oli kaikenlaista takkua edessään. Mahtuuko prinssi Williamin aikatauluun Minnan tapaaminen? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Anssi Kela saapui uuden "Rakkaus upottaa" -sinkkunsa julkaisuaamuna Radio Novan Aamun Akin ja Minnan vieraaksi. Minkälaisen arvion Anssi antoi Akin tulkinnalle 1972 -kappaleesta? Kuuntele haastattelu.
Tiistaiaamuna huhuiltiin uusia tuulia kansaa villineen kassaliven suunnalta ja uppouduttiin yllättävän rumaan sporttivarttiin. Minkälaisen päätöksen venäjänkielen opiskelun ensimmäinen kausi sai? Oliko Minna onnistunut ennustamaan kuninkaallisen kihlauksen? Entä pystyikö Aki pilaamaan sen omalla tunnelmoinnillaan? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Marraskuun viimeisenä maanantaiaamuna mielessä oli hiihto, erotiikka ja Suomen 100-vuotislahja. Minkälaisia pelkotiloja herätti ajatus Minnasta ratissa? Miten setämiehet liittyvät asiaan? Vastaako uusi Miss Universe Akin Facebook-kaveripyyntöön? Kumpi vie voiton – sensuellijoulukalenteri vai jyrsijöiden joulukalenteri? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Perjantaiaamuna lähetys aloitettiin Facerallin lopputuloksena 45 minuuttia aiemmin. Suuhun laitettiin sirkka-leipää ja suunnitelmalistalle harava- ja pipariliveä. Muuttuiko studio aamun aikana tosielämän pakohuoneeksi? Entä miltä kuulostaa Perjantai-laulun Black Friday versio? Kuuntele perjantain parhaat palat.
Black Friday-ostospäivällä on pitkät perinteet Yhdysvalloissa ja vuosien saatossa se on rantautunut myös Suomeen. Vaikuuttako ostospäivä Radio Novan kuuntelijoiden ostoskäyttäytymiseen? Kuuntele.
Torstaiaamuna selvitettiin Akin sakkoja ja annettiin vinkkejä pimeässä selviämiseen. Miten Pekka Töpöhäntä eksyi Uppsalan kaduilta Eduskunnan täysistuntoon? Mitä pitää sisällään panda-live? Entä kuinka kävi Radio Novan Aamun Facerallin? Kuuntele torstain parhaat palat.