Kevään tuotantokauden viimeinen lähetys! Aki ja Minna fiilistelevät kesää, alkavaa lomaa sekä kiittävät kaikkia kuuntelijoita ja FB seuraajia – 60 000 saatiin vihdoin rikki!
Tänä aamuna etsittiin keinoja aamuäreyteen, mietittiin kauanko menee siihen että koneet valtaavat radion ja päädyttiin siihen että kaikki on mennyttä.
Aki ja Minna jakavat vinkit bikineihin ja veneilyyn, herkuille kouluttamisen ABC on hallussa ja aamun klassikko oli saada Akin hermoromahduksen partaalle.
Aki varoittaa Minnaa illan mahdollisista kohtaamisista, puhelinkäyttäytyminen ihmetyttää kaksikkoa ja 'katukuvan kadonneet' palauttaa hauskoja muistoja mieleen.
Aki antoi nukahtamisvinkkejä ja oli lähellä joutua taksinkuljettajaksi. Minnasta taas kuoriutui digi - Kuukka.
Akin aamuiset arvoitukset saavat Minnan hiljaiseksi, hankaussuojat tekevät tuloaan ja leppäkertut, linnut ja lentävät lausahdukset vievät viikonlopun tunnelmiin!
Akin muistelot vievät miehen takaisin kouluaikaisiin opettajiin, Meisselikadulle eksynyttä jeesataan ja Minna Mikrofooni sekä Esko Mörkö valloittavat lähetyksen.
Lämmennyt sää tuo mukanaan voideltua pintaa, veijaritarina saa kaksikon salapoliisihatut käyttöön ja ministerien nimiä varten keksitään omat muistisäännöt.
Perhejuhlien järjestäminen tuo mukanaan monta erilaista kommellusta, lähetyksessä pohditaan miten pikkarinheittäjä eroaa rintsikkaheittäjästä ja hyttyspommin jysähdys on nyt ennustettu.
Minnan menneisyyden kirjeet paljastavat naisen paukuttaneen rajoja, Kuukka jatkaa menoa teeseillään ja lähetyksessä pohditaan mitä naapuri oikein juokaan.
Aki lähti Ranskaan Ed Sheeranin keikalle ja Minnan aisapariksi pääsi Janne. Työpukeutuminen aiheutti keskustelua sekä Jukkajalos-patsaan jatkokehittely lähti omille raiteilleen.
Aki ja Minna saivat puhelun Bratislavasta. Kuuntele, missä tunnelmissa koko kansan Mörkö ja muut leijonasankarit aloittivat maanantain tuoreina maailmanmestareina.
Aki kertoo kokemastaan aamuisesta kauhunhetkestä, Voodoo-Kuukka pitää huolen Suomen jääkiekkopelien voittoputkesta ja Norppa-liven uusi paistattelija pistää Pullervon pakan sekaisin.
Sporttivartissa koutsi-Minna maalailee illan Suomi-Ruotsi pelin tunnelmia, Novan aamun oma sääprofessori Aki Nysten ennustaa kesän säätä ja suomalaisten paikkakuntien vaikutuspiirit puhututtavat.
Soittajat kilpailivat Laatikon salaisuus -osiossa, jossa pottina oli 1000 euroa.
Aki ja Minna vaatekriiseilevät tulevia juhlallisuuksia. Naisliigan tapahtumasarja nostattaa karvoja pystyyn ja Akin aamuiset puuronkeitot ovat mennä vakavasti pieleen.