Kumpi ulkoiluttaa kumpaa, koira ihmistä vai ihminen koiraa? Koiruuksia Radio Novan Aamussa. Japanilaisella vesikidutuksella ei muuten ole mitään jakoa kun puhutaan kuolevasta loisteputkesta... Siis mitä ihmettä? Minna kertoo - tämä on pakko kuulla!
Esko ja Minna muistelivat tänään lapsuutensa satuja, joissa ei vältytty veren roiskumiselta eikä lasten kurittamiselta. Minna kokee myös olevansa aamuisin vähän tuuliajolla, haluatko tietää miksi? No kuuntele!
Joulukuusisipsit. Mitens olisi? Minnan mielestä joulupöydässä on tähän mennessä piisannut antia siinä määrin, että joulukuusi on saanut jäädä rauhaan. Asia voi muuttua nyt.
Tänä aamuna käveltiin läpi kaamosvalaistun ruskametsän, pohdittiin strippariuden syvintä olemusta, iloittiin kuninkaallisesta vauvauutisesta ja kieltäydyttiin testosteronin nimessä kevytlimsoista
Missä lasten harrastuksissa ei kannata vanhemman huutaa, ainakaan kokoajan? Entä mitä jos oletkin allerginen kumppanillesi? Näillä ja paljolla muulla maanantai käyntiin Minnan ja Eskon kanssa!
Akilla pitää tiukassa paikassa pokka ja ryhti, koska tanssi on opettanut miehelle nopeat ylväät liikkeet. Näistä voi olla hyötyä, sillä kuninkaallisia häitä tanssitaan briteissä jälleen. Minna on asian päällä ja luvassa on niin kattava raportti siniverisistä kuin rakkauden täytteinen perjantailaulukin. Tai sitten ei, saattoi mennä myös ihan nauramiseksi.
Minna teki nopean analyysin studiossa humisevasta oudosta äänestä ja otti tilanteen haltuun ennenkuin kunnolla kosahti. Tänään penättiin myös Tanssii Tähtien Kanssa romanssipaljastuksien perään... onko niitä meilläkin? Ei kai?
Latteuksien latteudet saatiin mukaan tänään, kun puhe siirtyi voimalauseita viliseviin sisustustauluihin. Viestejä on myös lipsahdellut vääriin ryhmiin, mutta oliko salaisuuden paljastuminen vahinko vai suurta neroutta? Arvio itse!
Keski-ikäisten Love Island voisi persvakojen sijaan esittää ihmisestä hieman syvällisempää puolta vai voisiko? Entäpä ruokasieni limanuljaska, olisiko sen menekki suurempi jos nimi brändättäisiin uudestaan? Näitä ja paljon muuta Radio Novan Aamun tiistaissa, kuuntele!
Nyt kaivetaan urakalla teksti-tv:n sivuja. Kuitteja selatessa nostalgisoiduttiin sämpylä lompakon saloihin. Kimi Räikkösen haiku runot saivat Akin ja Minnankin runosuonen kukkimaan. Entä millainen olisi hyvä auton ääni? Kaiken kruunaa viime viikon suunnattomasti toivottu toiveuusinta perjantai-laulu feat. Sami Pitkämö. Kuuntele tästä!
Aki oli tänään toisaalla ja Minnan seurana studiossa tuottaja Petra. Kimi Räikkönen pääsi yllättämään meidätkin pahanpäiväisesti ja kyllä, katseita luotiin myös jo joulun suuntaan.
Helsingin muotipiireissä kuin kala vedessä uiskenteleva Aki Linnanahde avasi tänään pukeutumisen kapseliteoriaa. Korvamadon karistamiseen olivat neuvot monet ja miten muuten on, onkohan mitään mitä presidentti Putin ei osaa?
Minna oli nukkunut niin sikeästi, että nimmarin kirjoittaminen heti kuudelta osoittautui hieman hankalaksi. Puujalkavitsi lähti kuitenkin ihan normaaliin tapaan ja kysymys kuului, kenellä on parhaat sovellukset?
Lokakuun ensimmäisessä lähetyksessä koeponnistettiin tänään setämiespalvelu. Sisustuskarkit eivät kauaa kupissa lojuneet ja kyllähän siellä olivat Las Palmasin puumatkin valppaina.
Aki ei saa millään otetta mistään, mutta se ei kuulema ole Minnan syy. Las Palmasin puumilla sen sijaan on tukeva ote tilanteessa ja siitä saatiin tänäänkin raporttia. Lähetyksen lopussa ehkä legendaarisin perjantai-laulu ikinä. Ai niin, myös kalukukkaro mainittu!
Radio Novan Aamu seuraa mielenkiinnolla janoisen puumalauman seikkailua Kanarialla. Ensimmäisenä päivänä oli raapaistu luulot pois ja Aki epäili ettei seuraavana päivänä oltu parveketta pidemmälle päästy. No puumathan kuittasi. Miten, kuuntele. Täältä muuten myös jotain makeannälkään, nami nami!