Romantikko-Aki iskee jälleen! Kuopion suunnalta kyseltiin hyviä menovinkkejä treffeille ja totta kai Aki niitä antaa. Minnaa eivät kuitenkaan nämä vinkit ihan vakuuta. Nurmijärvi niittää mainetta missirintamalla ja viikon tauon jälkeen selviää myös mitä Vantaalle kuuluu!
Minna palasi tasan viikon päähän, Ruskarallin tiimellykseen, ja kuvitelmiin siitä miten torstaiaamun olisi pitänyt alkaa. Aki taas yllättää Minnan kesken lähetyksen ihanalla kirpputori hankinnalla. Myös nuolukivi mainittu!
Helsingin kaupunkikuvan tulevat muutokset puhuttavat Novan Aamussa. Akilta voisi löytyä ratkaisu kipinän saamiseen kammarin puolelle ja Minna paljastaa hyvien unien saamisen salat. Mistä löytyvät kuivan maan oravat?
Astro-Kuukka tuo faktoja pöytään ja Akilla on poikien juttuja kerrottavanaan. Minnalla on idea lottovoittorahojen käyttöä varten ja Aki opastaa miten hypätä liikkuvasta junasta sekä kertoo mitkä ovat 'kiss-kiss valot'.
Aki ja Minna ovat palautuneet Ruskarallista takaisin pilttuuseen. Minnan kotiin on hankittu uusi mikro jota perheen koira ei sulata. Aki pyytää Minnalta leikkausapua ja ihmetellään miten osaan maailmalla tehtävistä tutkimuksista saadaan rahoitusta.
Toni etsi kiusatun käsiinsä ja pyysi anteeksi.
Tervetuloa Akin datakorneriin ja 'kansi auki- puhelinten' pariin. Minna varoitti Akia ensi viikolla alkavasta rykimäajasta ja lisäksi luvassa on myös uutisia Vantaalta. Sanontaan "Mies eikä mikään marjanpoimija" etsittiin kuulijoiden avulla naisversiota. Aamun parhaat palat tästä!
Ensi viikolla Radio Novan autoon voi törmätä ympäri Suomen.
Minna on saanut jostain kylmää, eikä tiedä mistä. Aki taas kävi Nurmijärvellä ajelemassa ja lukemassa postilaatikoita ja tässä kohtaa vuotta Minna haluaisi olla kärpäsenä katossa Suomen sieniseuran nimistötoimikunnassa. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Vessan käytön spekulointi Ruskarallin aikana jatkuu edelleen, nyt Minna jo ehdottaa Akille vaippoja! Aki epäilee vilustumista mutta Minna ei tätä ihan osta. Minnalle oli käynyt pieni kämmi pestessään pyykkiä ja mikä mahtaa olla hybristofilia? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Radio Novan Iltapäivä tavoitti artistin puhelimitse onnitteluita varten.
Aki oli löytänyt aamun työmatkalle varsinaisen klassikkobiisin. Romantikko-Aki on kuulijoiden mielestä gangsterin näköinen mies, jopa Akin vaimolla oli kommenttinsa tähän. Aki ja Minna paljastavat mitä vihaavat itsessään ja millä keinoin Aki pysäyttäisi epäilyttävän henkilön? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Minna tykkää käyttää paljon kaulahuiveja ja Akin mielestä Minnalle sopisi todella hyvin liero kaulaan! Aki oli eilen viettänyt kivaa grilli-iltaa ja tytär oli yllättänyt aikamoisella kehulla. Minna oli tehnyt kotona jotain semmoista mitä ei ole ikinä ennen tehnyt ja minkä nimen Aki laittaisi omalle firmalle? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna puhuvat urheiluseurojen sakkokassoista ja tästähän idea lähti sakkokassaan ruskarallille. Aki olisi halunnut mennä katsomaan uuden Tarantinon elokuvan mutta Akin tyttärellä oli tähän oma mielipiteensä. Minkälaista puuta Minna haluaisi halata tänään ja paljon juontajien outfit maksaa? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna puhuvat kehonkielestä ja Akille osui lentokoneessa ärsyttävä vierustoveri. Akilla on James Bondista salaliittoteoria, miksi Bond touhuaa vain kerran saman naisen kanssa. Mutta mikä onkaan paras hetki luovalle ajattelulle? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Kiertueella lähetystä tehdään tien päällä maanantaista perjantaihin.