Voiko mies ja nainen olla ystäviä keskenään? Tämä puhuttaa tänään Radio Novan Iltapäivässä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan uskaltaako vara-avaimen antaa uudelle naapurille. Esko saa ruumisautoista kylmiä väreitä ja Suvi puolestaan on valmis majoittumaan ruumisautoon. Mysteeriäänikisassa on toiveikkaat merkit ilmassa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna miettii että kumpi, Turku vai Tampere. Kimmo tuo esiin kuninkaallisen ruokavalion ja tuottaja-Markus pitää pistarit ja tuo yllätyksen mukanaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa kuskin neuvominen ja tuottaja-Jenni kertoo, miksei ajanut autoa lähes kymmeneen vuoteen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa paljastetaan migreenin vuoksi kaikki salaisuudet. Hilpeyttä aiheuttaa myös parisuhdetestit ja tamperelainen tolppa, jolla on oma Facebook-ryhmä. Mysteeriäänikisassa kisaaja Jannen aamu alkoi erikoisella tavalla, mutta kuinka käy 300 euron potin? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna antaa kuulijalle vinkkejä Lahteen ja Kimmo aikoo kerätä kasaan tietokonetiimin. Mietitään eläkepäiviä ja somessa leviävää haastetta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Illassa vierailivat näyttelijät Riku Nieminen ja Aku Sipola. Ensi-illassa olevassa Spede-elokuvassa näyttelevät tähdet kertoivat tarinaa elokuvan takaa ja kertovat, mikä oli haastavinta Speden ja Veskun rooleihin astumisessa. Kuinka hyvin hahmojen tuntemus oli jo etukäteen näyttelijöiden hallussa? Kuuntele välillä jopa levottomaksi äitynyt haastattelu tästä!
Radio Novan Päivässä ihmeteltiin työpaikoilla nimettäviä tavaroita. Eläkeläiset tuntuvat olevan töiden loputtua hyvinkin kiireellistä väestöä ja kuulijat ovat bonganneet julkisuuden henkilöitä hyvinkin arkisissa tilanteissa. Luokkakuvaukset toivat nostalgisia muistoja mieleen, niin kuin Suomesta aikoinaan kadonneet tavarat, herkut ja jopa liikkeet. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin voiko manifestoimalla saada hyvän parkkipaikan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureuduttiin vääriin maksettuun palkkaan. Esko vihaa erilaisia Whatsapp ryhmiä ja Suvi kerto tarinan, joka saa oksennusrefleksejä aikaan studiossa.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kuultiin Suomen drag-viihteen kuninkaallista Jarkko Valteeta. Osku Heiskasen kanssa ”ShoWhat”-kiertueelle lähtevä tähti avasi tarinaa hahmojen takaa ja kertoo tarinansa siitä, miten päättyi suosituksi Drag-artistiksi. Mitä asiaa emme tienneet Jarkko Valteesta? Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon kertausharjoitus tuuraajana tänä aamuna Nanna Bhose. VEdetään foliohattua päähän ja todetaan ihmisen olevan tapojensa orja. Oluen osto aiheuttaa kuumenevia tunteita ja Minna tuo esiin "kauneutta keittiöstä" - ohjelmaosuuden, kuuntele Iltapalat tästä!
Pienet ärsytystä aiheuttavat asiat puhuttavat ja Esko ei voi ymmärtää laiskoja ihmisiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa opetellaan sanomaan ei. Eskon studioon kantama lehti naurattaa Suvia, kun taas tuottaja-Jenni nauraa Suvi lukemalle lehdelle. Onko Esko valmis maksamaan 500 euroa kuukaudessa löytääkseen rakkauden? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon kertaillessa Minnan kaverina Mikko Suursalmi! Käydään läpi onko puhelimessa vastaajia sekä koivun siitepöly aiheuttaa päänvaivaa. Joku on kauppareissullaan nähnyt tuottaja-Markuksen ja inspiroitunut tästä, kuuntele Iltapalat tästä!
Mikä Vesalan biisi ällöttää Eskoa ja Suvia ja miksi? Esko kieltäytyy kuvaamasta jumppavideota erikoisesta syystä. Kaverin puolesta kyselen -osion ongelma kuulostaa Suvista vitsille, mutta Esko puolestaan ymmärtää. Kuulijoille jaetaan varoittava esimerkki ja kehotetaan tarkastamaan lastenpuhelimet. Mysteeriääni -kisassa 240 euroa potissa, mutta kuinka Jeren käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Illan tähtivieraana uuden ”Hupsis- albumin julkaissut Bee. Onko upean lauluäänen omaava artisti laulanut koko ikänsä ja kehen toiseen artistiin Bee välillä sekoitetaan? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Aamussa Kimmoa tuuraamassa Nanna Bhose. Oktoberfestit puhuttavat ja polttoaineen hinta aiheuttaa ihmetystä. Näkymätön jääkaappi aiheuttaa naurunremakkaa ja soitetaan Kimmolle... jonnekin, kuuntele Iltapalat tästä!
Ovatko Esko ja Suvi saikuttaneet turhaan? Esko vaatii Suvilta flunssanäytettä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa nimimerkki Bridezilla kaipaa apua kaason irtisanomisen kanssa. Myös katsastukset ja yllätysvieraat puhuttavat. Minkä paikan kotona Esko ja Suvi siivoavat ensimmäisenä yllätysvieraan saapuessa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on kertausharjoituksissa ja tuuraajana Mikko Suursalmi. Minna kertoo gympie gympiestä sekä viikonlopun munan seisottamisistaan. Mikolla on päivitykset hieman jäljessä ja tuottaja - Markus on ottanut digiloikan, jota hän on luvannut olla ottamatta, IKINÄ, kuuntele Iltapalat tästä!