Novan Aamussa on tehdään nostalgiamatkoja vuosien taakse! Minna muisteloi monarkian vierailuja Suomessa ja Aki palaa aikaan, kun lapset olivat vielä pieniä, kiitos Pyjamabanaanien. Myös astro-Kuukalla voisi olla ihan ekstaktia tietoa Akin aamupöhinöistä.
Maanantaina vertailtiin viikonlopun tarjousostoksia ja oltiin vähän humalassa pilvenpiirtäjän katolla. Anssi kauhisteli ikääntymisen merkkejä, kun Niina puolestaan tilaili enkeleitä. Mutta mitä mikäkin maksaa?
Viime viikolla Novan Aamussa puitiin puhelimia ja viikonlopun jäljiltä asiaa puidaan vielä lisää! Minna teki havaintoja kimalaisista ja Aki söi itseltään jalat alta. Mutta päivän tärkein kysymys kuuluu: Turku vai Tampere?
Veljekset ovat tehneet yhteenlaskettuna yli 60 vuotta radiota.
Minnalle iskee luurikateus ja Akin suuret museohankeet kaatuvat jälleen... Löytyisikö Novan Aamusta urosleijona Korkeasaarelle ja mitä kieltä tuo nuoriso nykyään puhuu? Se selviää kuuntelemalla!
Torstaina Anssi "Taiteentekijä" Honkanen halusi ilmentää sielunsa maisemaa. Niinalle paljastui miltä hän näyttää hätääntyessään, mutta miltä kuulostaa riitatilanteen imitointi..? Onko kädenvääntö flirttailua? Tuliko faktasäässä nyt hieman outoa ohjetta?
Radio Novan Aamussa Aki käy läpi kotitehtäväänsä ja Minnan viestien lähettäminen ei ole aina mennyt ihan putkeen. Kohulaitteet aiheuttavat keskustelua ja kuullaan myös Michiganin miehestä, kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona kaivettiin jälleen äänitallennetta ja kauhisteltiin Anssin kolmea suihkausta. Onko olemassa naistonttuja ja ketkä saavat kutsun häihin? Entä kuultiinko lähetyksessä uusi virolainen hitti?
Radio Novan Aamussa Aki saa Minnalta kotitehtävän. Minnasta kuoriutuu motivational speaker ja Aki nostaa esille synttärisankarin. Ostokiimaa on ilmassa yhdellä jos toisella, kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaina oltiin pakastepizzamainoksen ja tutun äänen äärellä -vai oltiinko sittenkään? Mikä on tämän joulun hittiherkku ja millainen mielenhäiriö siitä seurasi? Ollaanko me kaikki painonvartijoita?
Radio Novan Aamussa käydää keskustelua lompakoista ja Saabeista. Paikkakuntien sloganit aiheuttavat hilpeyttä ja onhan mukana myös suomen suurin postiosuus. Mutta miten ne kehätiet menivätkään? Kuuntele parhaat palat tästä!
Anssin palapeliharrastus on loppunut kuin seinään ja voiveitsen vuoleminenkin on kuulemma kesäsesonkipuuhaa -mitä siis tilalle? Minkä takia Niinan auto on jälleen aiheuttanut sydämentykytyksiä? Ei kai äänitallennetta vaan menty kopeloimaan??
Radio Novan Aamussa Aki kieltää kivenkovaa autokuumeensa ja Minna miettii nimiä. Parta-Markuksella on synttärit ja puheissa vilahtaa myös Pamela, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa levyraati ottaa käsittelyynsä kuuman uutuuskappaleen ja puhutaan myös äänenmurroksesta. Pikkujoulut puhuttavat sekä puhutaan työn keksimisestä ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina juhlittiin miestenpäivää ja annettiin vinkkejä, miten tuulisella säällä auto pysyy tiellä. Miten poikien- ja tyttöjen illat eroavat toisistaan? Lähtikö Niinan höynäyttäminen nyt vähän lapasesta??
Radio Novan Aamussa Aki kyselee Minnalta töön apeista ja Minna pistää pojat parsimaan. Puhutaan myös valosta ja pimeudestä ja Aki pitää kansainvälisen miestenpäivän johdosta ensimmäistä kertaa tapahtuvan, perinteikkään miestenpäivän puheen, kuuntele parhaat palat tästä!