Liukas baana sai Minnan tutustumaan kakkahousukävelyyn, kun taas mysteerimiehen tarjoama ystävänpäivän illallinen sai DJ-Akin levylaukun aukeamaan. Lähetyksen kirkkaimpana kruununa löydettiin Akin herkkä kohta ja kuultiin niin yhteislaulua kuin Minnan viikonloppuun tuudittelevat sulosoinnutkin!
Aki joutui kauppakeskuksen parkkihallin armoille täydellä rakolla kun taas Brysselissä annettiin vakoojavaroitus. Jenni ja Katja kokivat myös melkoisen ystävänpäiväyllätyksen suorassa lähetyksessä!
Tänään juhlittiin Harlekiinien 40-vuotispäiviä, valtakunnallista perunaviikkoa ja tunnelmoitiin huomista penkkaripäivää! Aki otti selvää juhlameikin trendeistä kun taas Minna Pöysti teki odotetun comebackin.
Tyylikornerissa otettiin katsaus menneeseen ja tähän päivään, kun taas riitakornerissa päästiin rakentavan riitelyn jalanjäljille. Suomen härskeimmät kunnat ja paikannimet saivat punan nousemaan kaksikon kasvoille. Kaiken kruunasi kuitenkin diakoniatyöntekijän soitto Perselammen uumenista!
Frendejä, lottovoittoja ja hepposta lantun silpomista! Minna ravisutti Akin maailmaa paneutumalla hokihistoriaan ja sehän lähti ihan lapasesta..
Stop the press, kauan odotettu Nicer Dicer on täällä ja se pääsi heti testiin! Miksi Aki palasi illan hämärässä Pipsan rikospaikalle ja millaisen vastaanoton sai viiden miljoonan hintainen funikulaari?
Aamun Nicer Dicer-tilauksen välikatsauksessa käy ilmi odottamaton yllätys ja tästä jos mistä seuraa hässäkkä! Voilla valellut vahanuket saivat mielikuvituksen laukkaamaan, mutta mikä saikaan savun nousemaan Linnanahteen korvista?
Miehet, nuo flunssan lähettiläät.. Aamun suureen heijauskeskusteluun liittyi Akin ja Minnan lisäksi myös kansalaiset. Mutta ketkä ovatkaan kansan Tiku ja Taku ja ovatko he veljeksiä?
Miesflunssasta kosteaan torttuun! Tiedätkö sinä J.L.Runebergin tarinasta muutakin kuin liputuspäivän ja tortun? Minna tietää ja pian tiedätkin sinäkin! Kuten myös sen, mitä laatikon salaisuuksista paljastui ja millaiset soidinhuudot se studiossa saikaan aikaan..
Minnan kyyti jenkkifutismatsiin järkytti Akin mielenmaisemaa ja nuoren turkulaisen kielenvaihdos puhututti. Lisäksi Maria Veitola astui studioon muistelemaan legendaarista mäkikotkaamme.
Keski-ikä, Akin BodyPump-kyttäys ja tv-sarjojen tunnarit vauhdittivat aamun koplan viikonlopputunnelmiin! Mutta joko vihdoin manageri Aki sai perjantailaulun kaupattua kaupalliselle kanavalle?
Kun lunta puskee joka tuutista on aika brändätä Snow off ja pistää tohottimet täysille! Pakaroita verrataan jauhinkiviin erään tunnetun laulajan toimesta ja jälleen juhlitaan nimipäiviä, tällä kertaa kahvitellaan ojentajille!
Juttu meinasi lähteä ihan lipanteeseen, kun Aki vaati lisää efektejä. Euroviisuehdokas on nyt valittu ja kyllähän siitäkin taas saatiin spekulaatiota. Entäs miltä tuntisi jos sinun työkaverisi olisi kusipää kontrollifriikki seksiaddikti? Me tiedetään yksi, kuuntele niin tiedät sinäkin!
Minna heitti repun selkään ja matkasi kohti reiliä, kun taas Akia puhututti tsundokut ja dokut. Mutta mikä Minnaa motkotutti tänä talvisena aamuna?
Nuuskabaarissa laitettiin mörköä ylähuuleen ja juhlittiin Miehen nimipäiviä! Jääkiekkoilijoiden kiinnitys omaan talliin puhututti ja naamatatuoinnit saivat Akilta ja Minnalta vahvan ein.
Kersantti Linnanahdetta pohditutti skapparin tyttäret ja kotiolot. Suuret munat saivat Minnan pään pyörälle kun taas välihousut nolottivat. Perjantailauluun saatiin uusi twisti, mutta mikä?