Aki astuu asiantuntijan saappaisiin heti aamusta ja käsittelyyn otetaan kuluneen vuoden hyvät ja huonot muotimaailman ilmiöt. Minna taas matkustaa ajassa taaksepäin 2000-luvun alkupuolelle, muttei välttämättä omasta tahdostaan. Kuuntele!
Aamussa puhutti niin sanottu kuilun pohja ja Brittihovi. Aki palaa vielä hetkeksi takaisin viikonlopun tapahtumiin eli Linnan juhliin ja eräs Kuopion reissu myös astuu käsittelyyn. Se ei nimittäin mennyt ihan niin kuin piti.
Radiojuontaja ei jännitä juurikaan Linnan juhliin saapumista.
Minna on löytänyt tiensä takaisin studioon! Joulupuu-liven ympärillä pyörii selkeästi jotain hullaannusta, kun se päätti lyödä päälle pientä tenkkapoota ja kaatua ohjelmineen päivineen! Kuusen alta löytyi myös pieni paketti mikä Akia ja Minnaa ihmetytti. Mitä sieltä löytyi? Selvitä se kuuntelemalla!
Marraskuun viimeinen päivä, ja se kyllä kuuluu. Pieruvertaukset eivät ihan pudonneet esikoululaisille, mutta tämänpäiväinen uusi yritys sai jo paremman vastaanoton. Minna vei meidät pienelle visiitille Barbadokselle ja Dj Aki L lennätti Gantin villiksen nurkkaan. Pikkujoulujen alla on myös hyvä oppia kaatumaan oikein!
Aikuisten joulukalenterit nostetaan esille kuin kissa pöydälle. Mitä kaikkea jännittävää voi joulukalenterin luukun takaa löytyä? Minnaa mietityttää myös minkälaisiin tuloksiin tiedemiehet ovat päätyneet uusissa tutkimuksissaan. Aki taas luulee tietävänsä kaiken tyttökoirista.
Aamussa suurta kummastusta herätti alastomuuden outous. Siis mitä ihmettä naapurit oikein puuhastelevat? Minna purki atomeiksi kullinluikauksen ja Aki hehkutti lahjaksi saatuja voimapöksyjään.
Uusi digitaalinen tuoksun eteenpäin lähettämistoiminto on uusinta uutta teknologiaa. Kaikki se hajujen maailma herätti useitakin mehukkaita mielikuvia. Aki taasen innostui hiihtämisestä ja kannusti Minnaakin lajin pariin. Minna koki, että jos nyt kuitenkin odotellaan ensin lunta...Tanssii Tähtien Kanssa -karonkan kulissien taakse päästiin kurkistamaan Akin kanssa ja vesi kielellä odottelimme herkullisia paljastuksia pikkutunneilta. Mutta tuliko niitä?
Pikkujouluviikonlopusta on selvitty. Aki lepäilee kotona TTK-karonkan jäljiltä, joten studion valtasi All Female Panel. Minnan taistelu teknologian kanssa jatkuu ja tuottaja Piiparin risteilysuunnitelmat eivät nyt menneet ihan niin kuin olisi pitänyt.
Yksi Radio Novan Aamun kuumimmista puheenaiheista oli tietenkin Black Friday - ilmiö. Minnalla on meneillään kamppailu nykypäivän teknologian kanssa ja Akilla taisi mennä sanat vähän sekaisin astetta pahemman kerran. Mitä tapahtui? Kuuntele!
Tai sitten ei. Tänään kuulimme, että työyhteisön viihtyvyyttä voi pikkujoulujen ohella parantaa viherkasvit ja leikkisä ilmapiiri. Sellaiseen yllyimme tänäänkin, kun aiheina pyörivät muun muassa seksinuket, olutjoulukalenterit ja sumuvalot.
Korkeasaaressa ovat karhut painuneet jo talviunille, vaan palkitut palveluskoirat ovat aina valppaina. Valppaasta puheenollen, voisiko James Bond olla sinun mielestäsi tummaihoinen? Entäpä nainen? Bondille istuu päälle niin frakki kun tumma puku, mutta kumman Aki pukee ylleen linnanjuhliin?
Kuukka veti ihan muina Barkoveina ja Laineina kello yhdeksältä kanansiipiä ja taustalla soi.. niin mikä? Radio Novan Aamussa matkattiin tänään syvälle mansesteriin. Suu pistettiin makeaksi namiklassikolla ja katseet suuntasivat hetkeksi myös jouluun.
Radio Novan Aamun oma mieskarkki Aki loukkaantui toimitukseen kansainvälisen miestenpäivän kunniaksi rakennetun miesalttarin stereotypiosta. Brittihovissa taasen on loukkaannuttu niin Meghanin käytöksestä kuin vuosien takaisesta poikien reissustakin. Myös sauna ja haravointi mainittu!
Aki ihmettelee, että mitä Porissa taas tapahtuu ja Minna puolestaa pöyristelee ihmisten joulukalenterihulluutta. Harmaa ei sittenkään ole niin hirveää ja totteliko Aki Minnan jalkapallon katselukieltoa? Se selviää kuuntelemalla!
Akin postilaatikosta löytyi tärkeä kirje, jonka johdosta pohdiskellaan mitä juhlavetimiä ihmiset käyttävät. Minnaa mietityttää kriteerit, joiden perusteella sikariklubin jäseneksi pääsisi. Ja mikä päivä tänään on? No tilipäivä!