Minnan tekisi mieli ostella mutta sämpylälompakosta puuttuu maksykyky. Arttu kertoo, kuinka pään saa helposti jumiin. Talvikunnossapidon puute aiheuttaa lipsuttelua ja olympiakylässä on vällyjen välissä vilkasta... Keskiviikkoaamun herkut linkistä alla :)
Pärjäävätkö Suomen olympia-asut Pyeongchangissa paremmin kuin urheilijat? Tuoksusinfionia leijailee ilmassa taas ja kuinka paljon aivoenergiaa tarvitaan yhden puhelun soittamiseen? Pakarat kuntoon ja alkuvauhtia - näin rakentuu kelkkailun sekajoukkue. Tiistaiaamun herkut alla olevasta linkistä.
Salapoliisi Kuukka puhelinmysteerin ratkojana. Vesa Keskisen elämän uusien tuulien myötä pohditaan miten ryypätä oikein? After skin monotanssitunnelmaa haetaan perjantailauluun ja manageri Aki lupaa tarkkailla kykyä myös lomansa aikana. Perjantai aamun parhaat palat linkistä.
Junttilan isännän vähän villimpi yö ja Kuukan SporttiVartti. Kuka ikävöi Mäkimontun kisamakkaran ja mitalin tuoksua? Entä onko väylä auki kaikille Akeille?
Keskiviikossa tuoksujen kakofoniaa.
Radio Novan Aamun Aki Linnanahde empi tubettajaksi ryhtymistä pitkään. Lopulta rohkeus voitti.
Tuoksujen sinfonia vaikuttaa Kuukan turvatumakkeeseen. Kuinka avain luistaa lukossa, kun sarjoittajan sopivankokoinen meisseli on tehnyt työnsä? Kun Kuukan kypärän alla kuohuu ja rikkomisraivo yllättää, olisi vihahuoneelle käyttöä. Sauna-Timolle toivotaan maailmanennätystä lihamukin kimpussa.
Radio Novan suosio on kasvanut hurjaa vauhtia jo kaksi vuotta. Nyt kanava on Suomen suosituin kaupallinen radiokanava.
Olympialaiset lähestyvät, ja sekös herättää ajatuksia ilmoille. Onko junamatka Tampeelle ollut aina liian lyhyt? Onko urheilijoilla tarpeeksi kondomeja kisoissa? Kuuntele aamun parhaat!
Arvokasta arvokisakokemusta ja jalometallia on tarjolla, vaikka joku on vasta opintomatkalla ja joku ei osu ihan vielä ylämummoon. Mutta kuka on ampumahiihdon Katri Helena? Kuuntele urheiluasiantuntijan viitan niskaansa heittäneen Minnan arvoituksellinen kisaveikkaus ja muut torstaiaamun säröttömät vitsit.
Nyt mennään asiat edellä ja laitetaan jäitä housuihin! Vaipat ja ministeri on vaihdettu, joten ruletti on pyöräytetty käyntiin. Voisiko seuraavat talviolympialaiset järjestää Lahes vai saataisiinko puuttuvat suorituspaikat hoidettua Nurmijärvelle? Miltä näyttää Jethron ja Kojonkosken data ja miten siihen tarttuu Minna? Kuuntele aamun parhaat palat.
Myhäilevä Väyrynen, Timo Soini vai kaiken torjuva Päivi Räsänen? Kenen kuva pitäisi maalata Suomen maalivahdin maskiin? Kuuntele aamun parhaat palat.
Kompleksinen suhde vessakäynteihin kakistettiin ulos - Mitä 10-vuotiaalle Akille tapahtui Vierumäellä?
Kuukausi sitten käynnistyi uusi elämä, joten aika näyttää ollaanko juhannuksena hirvees tikis vai tarviiko Aki Fat hälyttää apuun. Mitä on digitaalinen liputus, ja mitä kaikkea lumiaurahenkilöt joutuvatkaan kokemaan?
Herneitä nenässä ja kannanottoja kantaa ottamatta. Onko Akissa ministeriainesta?
Tänä aamuna pohdittiin, onko yli 44-vuotiaita olemassakaan? Minnan tyylitelty kukkanen kertoo poikkeuksellisesta älykkyydestä mutta miten muilla pysyy taatelit pussissa? Käyttikö kieltenopiskelija Akin lintsausmandaatin hyväkseen?