Akin mielestä joulun 'iso kuva' on hänen kontollaan ja sekös vasta laukaiseekin valtaisan joulupaniikin! Minna koittaa lievittää paniikkia perinteisellä errroottisella aamusadulla... Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Novan Aamussa pidetään perjantain jalkapallon jälkipyykkiä. Juhlahumun seurauksena kansan keskuudessa on syntynyt runsaasti uutta meemimateriaalia ja Aki yrittää antaa Minnalle pikakurssia futiksen EM-kisojen lohkojaotteluista. Mikä on Mantan tulevaisuus?
Aki lisää Minnan jännitystä entisestään, sillä tämän viikon perjantaina, klo 9 selviää Akin jymy-yllätys. Maailman seksikkäin mies tältä vuodelta on valittu ja mukana on myös aina yhtä suosittu, asioita nostattava erroottinen aamusatu!
Aki ja Minna suunnistavat kohti lokakuun viimeistä päivää. Vantaa mainitaan tänä aamuna useampaankin kertaan, sillä Radio Novan Aamun porukka on viettänyt lokakuun viimeisen yön Akin himassa! Miten on yö mennyt ja aamu lähtenyt käyntiin? Aamun parhaat palat kuulet tästä!
Aki kohtasi viikonloppuna hyvän ystävänsä Alvaron ja Minna puhuu Tampereesta, tuosta erikoisesta sirkuksesta. Akin lapset ovat kertoneet koulussa isän juoksevan alasti Helsingissä ja Minnalle selviää muuttunut tilanne koskien Lokakuun viimeistä yötä. Aamun parhaat palat tästä!
Novan Aamussa pistetään henkiset ja virtuaaliset ruusukimput jakoon. Minna ryhtyy oman elämänsä masterchefiksi Akin ja perjantaita tulee paukuttelemaan käyntiin DJ Aki L! Kuuntele tästä aamun parhaat palat!
Akilla on aivan kamala morkkis ja Minna on päässyt jälleen kerran siihen lopputulokseen, ettei ihminen ole mikään suunnittelun multihuipentuma. Yökyläilyt Akille on sovittu, vaan mitäköhän aktiviteetteja Akilla on sille päivälle mietittynä? Kuuntele parhaat palat tästä!
Aki on palannut lomaltaan ja Minna kyseleekin, miten kieliopinnot sujuvat. Minna tajuaa joulun saapuvan ja Aki kertoo, miten korvamadon saa pois parhaiten. Mukana myös kuuntelija, joka lauloi suorassa lähetyksessä karaokea. Kuuntele parhaat palat tästä.
George Clooneysta muodostui aamun polttavin puheenaihe. Akilla meinasi tulla kiirus töihin ja Minna koki omantunnon tuskia. Seuraavat yökyläilyt on sovittu ja Minna odottaa innolla kun pääsee ensimmäistä kertaa maistamaan Akin keittämää kahvia!
Aki ja Minna kuiskivat tämän aamun lähetyksen Kuukan keittiöstä. Minna selostaa Ruotsin hovin kuulumiset pähkinön kuoressa ja Aki Attenborough pääsee ääneen. Mitä mieltä Minnan perhe oikein oli tästä tempauksesta? Se selviää kuuntelemalla!
Kaksikko juontaa Radio Novan aamulähetystä ensi viikon tiistaina Minna Kuukan kotoa.
Posket punoittavat jälleen, kun Minna satuilee astetta kuumemmat aamusadut. Akilla meni aamu aivan plörinäksi jo kukon laulun aikaan ja Minna sai siivota Akin murenevan itsetunnon sirpaleet.
Aki ja Minna ryhtyivät sääprofeetoiksi, sillä Aki Nysten ei ollut vielä tavoiteltavissa. Minna muistelee vuosien takaisia kohtaamisiaan iiiisojen autojen kanssa ja Aki pääsi harjoittamaan small talkin taitojaan toimituksessa hieman kimurantissa tilanteessa.
Jos Ruskaralli onnistui tien päältä, niin kyllä se aamulähetys Minnan keittiöstäkin sujuisi, näin Aki tuumii Novan Aamussa. Mitäköhän mieltä Minnan perhe tästä olisi? Aki teki viikonloppuna kulttuurimatkan Raumalle ja Minna laittoi kotiaan uuteen uskoon.
Akin viime kesän missiralli menee edelleen Minnalla vähän tunteisiin. Aki on vieraillut kuulijan villissä unessa ja Minna teki lähetyksen aikana huiman digiloikan. Ovatko yhteistuvat ostoskeskus... eikun asutuskeskustaistelija Linnanahteen mielestä uhka vai mahdollisuus? Se selviää kuuntelemalla!
Lämpötila studiossa nousee, kun Minna satuili astetta erroottisemman aamusadun. Novan Aamun muoticorner otti tiukasti kiikareihinsa Emmy-Gaalan 2019 ja tulevien yleisurheilun MM-kisojen pukeutumissäännöt aiheuttavat myös pientä höpinää.