Tunteiden aallokkoa Radio Novan Aamussa. Aki ei ole nyrkin heristäjä, vaan eläimille lepertelyyn hänkin sortuu. Mutta mitä kaikkea kissa osaa? Voisiko olla poliisikissa? Tullikissa? Opaskissa? Kaikenkarvaisuuksia tänäkin aamuna!
No uuteen ihanaan koiranpentuunhan se liittyy. Koko perhe on täysin lääpällään, ehkä eniten isi. Aki taas tanssi eilen ensimmäistä kertaa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa ja tietenkin näyttävästi ryijy paljaana. Nyt maalaillaankin miehelle uutta lempinimeä; Ryijymies? Ryijis? Aki 'rakkaustalja' Linnanahde? Nämä ja monta muuta jo heitetty, kuuntele täältä loputkin ja mikset ilahduttaisi meitä myös omalla ehdotuksellasi?
Tänä aamuna oli taas melkoista! Onko sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa Pasi Jorman pöydällä? Minkälainen olisi Radio Novan Aamun oma gaala ja minkälainen koira tulee Minnan perheeseen? Kaikkein dramaattisin tilanne kuultiin kuitenkin Perjantai-laulun kohdalla, kun artisti sivutti managerinsa täysin pöyristyttävällä tavalla. Kuuntele täältä!
Sillä jonkunhan se ensimmäinen kananmunakin piti syödä. Tämän lisäksi käväisemme lentoemäntien pukukaapeilla ja kurkkaamme historian siivillä vuoden taakse Radio Novan aamuun. Mikä silloin puhutti? Kuuntele täältä!
Ja Minnallakin pääsi gallupit! Radio Novan Aamussa meni tänään molemmilla alusvaatteet vaihtoon.
Kokoushuippujen lisäksi puhutti nukkuminen. Eläinmaailman esimerkit saivat Minnankin miettimään ensi yötä ihan toisin... mitä jos jo illalla valmiiksi eteiseen, takki päälle, polvet lukkoon ja siinä tirsat. Ja hei - oletko ajatellut kosaista? Meillä on ehdotus!
Radio Novan Aamussa pirisi puhelin heti aamusta, kun JoMan tuoreet pesäpallon suomenmestarit ottivat yhteyttä studioon. Poika on niin saunonut kuin uinutkin Joensuussa viime yönä. Aki taasen hioo vielä viimeisen viikon tanssitaitojaan sunnuntaina alkavaa TTK:ta varten ja tiesittekö että The Flying Finn Paavo Nurmi oli myös noheva businessmies?
Radiojuontaja aikoo tehdä tanssiparketilla parhaansa. Pelleily ei tule kysymykseen.
Syksyn kunniaksi Radio Novan Aamussakin viinifiilistelyä. Aki kävi aamulla kaupassa ja tunnusti TAAS valehdelleensa. Mistä, miksi ja miten ihmiset arkipäivässään valehtelevat? Täältä hyvät vinkit!
Jääkö meille ihmisille joskus työrooli päälle? Onko parisuhdeterapeutti terapeutti kotonakin ja juontaako Kuukka lauantaiaamuna perheelleen liikennetiedot? Tänään puhuttivat myös pikapotkut ja armo.
Novan Aamulla, kuten Suomen Huuhkajilla, on molemmilla selkeät tavoitteet; ei yritetä tehdä, vaan tehdään. Molemmissa myös kentällä vanhoja pukkeja, tämä käy ilmi viimeistään Minnan sporttivartissa. Keskiviikossamme palavia kirppissohvia, kuumia hääöitä ja kaapit täynnä mandoliineja! MMM
Akin mielestä Minna on kuin dieselmoottori, käynnistyy vähän yskien, mutta käy sitten oikein tasaisesti… Ja ihan näillä samoilla algometreillä etsittiin myös Minnan unelmamiestä. Applikaatiomaailmaa vahvasti seuraava teknologialähetyksemme testasi taideselfiet ja kehitteli aivan uudenlaisen Bartrackerin. Radio Novan Aamu jälleen aivan kehityksen ytimessä!
Mauno on Maajussit tuotannolle ihan jackpot ja sai myös Minnan ja Akin spekuloimaan parisuhdekiemuroita sekä speed deittailua. Puujalkavitseiltä ei tänäänkään vältytty - myös Matti ja Teppo mainittu. Jälleen aivan eeppinen aamu!
Aki kiusaantuu huomiosta, jonka uudenkarheat vaatteet tuovat. Siksipä mies piilottaa ostamansa vaatteet hetkeksi kaappiin vanhenemaan!
Novan Aamuista tuttu satuhetki kuultiin tänään myös Iltapäivässä. Akin kasvoilta ei puuttunut väriä, kun Minna lausui romantiikkaa.
Lentokenttien suurin pöpöpesäke yllättää Akin ja Minnan, jotka vetävät Iltapäivän lähetyksen Anssin ja Niinan puolesta.