Työntekijät saavat poistua hotellista töiden lisäksi ainoastaan 15 minuutin kauppareissulle.
Radio Novan Aamussa kunnioitetaan legendoja. Kesällä järjestettäviin rippileireihin täytyy tehdä hankintoja ja Aki, Minna sekä Parta-Markus valmistautuvat perunateatteriin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan optimisteja. Minna kävi kädellä ja Aki omistaa gynekologin tavat vilkaista erilaisia asioita. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan nimenvaihtamista. Akin viikonlopun sähläys päätyi someen ja MM-kisojen tuomarikamerat aiheuttavat hämmennystä. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa keskustellaan heräämisistä vääristä paikoista ja Aki on mämmikouraillut. Käy myös ilmi mikä limu väittämän mukaan vaikuttaa... noh sen kokoon ja onhan mukana myös Tuottaja Parta-Markuksen viikonlopun ruokavinkki.
Radio Novan Aamussa pohditaan ulkonäön sääntelyä. Minna haluaisi tehdä luottamustestin Leijonille ennen illan peliä ja Akin Pipsa-koira on kova nauramaan. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ihmetellään, mitä tapahtui Euroviisujen greenroomissa. Aki sukeltaa 90-luvun taitteeseen ja sen aikaisiin pommeihin. Minna odottelee, että Aki laittaisi jälleen vetoja menemään. Mitä tehdä postilaatikosta tipahtanelle siemenpussille? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan voiko pelosta päästä irti. Minnan runosuoni puhkeaa Suomen Leijonien kunniaksi ja Aki "Mörkö" Linnanahde pohtii Novan Aamuihin uusia aloitustapoja. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan euroviisuhuumassa ja käy ilmi, että BB talon ilma on öisin sakeaa. Seksin ja urheilun yhdistämiseen voi saada "kelpo-ohjeita" omalta valmentajalta. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa nukahtamistottumukset naurattavat. Akin hermoja kiristää ja Hannu Karpoa olisi kaivattu moneen otteeseen studioon. Missä ammatissa lasketaan katupylväitä? ja miksi Minnaa naurattaa Akin hampaiden pesu? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa maistellaan kyseenalaista piirakkaa. Millainen oli Akin aamusähläys ja millainen on Minnan luottamustesti? Lisäksi pohditaan, mikä on Erkki-merkki. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa tutustutaan vaalikoneeseen. Miksi Aki ei pysty olla itsensä kanssa samaa mieltä ja mikä Minnalla on ollut kädessä promokuvauksissa? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa analyysin kuulijan katselusuosituksesta. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa näytetään keskisormea. Mihin maailmaan Minna on houkutellut Akin ja millaisia havaintoja Minna on tehnyt ihmisistä? Entä mikä olisi Akin mielestä kauheinta, mitä elämässä voisi tapahtua? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa helatorstaiaaton ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa suunnitellaan yhdistelmänimiä. Missä Aki otti kesän vastaan ja onko Minna mökki-ihminen? Lisäksi tuottaja Parta-Markuksella on valtavan kokoinen... Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa testataan burrito-menetelmää! Millainen oli Akin aurinkolasiShow ja onko Minnalla Frederikin stringit? Entä miksi tuottaja Parta-Markus on allapäin? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on jälleen suuri hirvivaellus! Mikä Aki ketuttaa ja mikä on Minnan säteilyn salaisuus? Tututtuun tapaan tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!