Radio Novalta tutut Esko Eerikäinen ja Aki Linnanahde antoivat äänensä Ihmeiden puisto -elokuvan hahmoille.
Pekka Poudan perjantainen mikittömyys ja puoluejohtajien ystäväkirja-vastaukset puhututtivat studiossa. Minnaa ei kiinnostanut, mikä eläin Aki olisi, eikä euron juusto ole enää euron juusto.
Aki muisteli kokemuksia kyseenalaisen pelin parissa. Vaaleista inspiroituneena tuottaja Rinne jakoi potentiaalisia sloganeita. Grillikausi on nyt myös avattu ja totta kai mukana myös perinteinen perjantailaulu!
Mitä jos ihmisilläkin olisi pandojen lailla kevättä rinnassa vain 36-38 tuntia vuodessa? Oireina erityisesti vaeltelu, levottomuus ja purossa istuskelu. Minna tarjoutui Akille mailapojaksi, apukuskiksi ja konsultiksi golfkentälle, vaikka on aiemmin kieltäytynyt caddien roolista. 3-vuotias aamulähetys iloitsi taaperoiästään!
Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ovat juontaneet aamua yhdessä jo kolmen vuoden ajan.
Miltä sinusta tuntuisi kun videopuheluusi vastataan kenties herkällä hetkellä tai heti maaliviivan jälkeen? Salasanojen paljastuminen voi olla noloa, mistä Akilla erityisesti on kokemusta. Minna antoi pikaisen tietoiskun eduskuntavaalien äänestyskäyttäytymiseen liittyen.
Kevättyöt puutarhassa tehdään pian! Akia ei innosta rapsutella eikä pöyhiä. Akia ei viehätä myöskään ajatus kesävapaansa aloittavasta mullilaumasta lätkänpelaajia. Kevät voikin olla haastavaa aikaa lätkäperheissä.
Hyppynarun MM-kisat järjestetään Norjassa. Laji rantautumassa kovaa vauhtia Suomeenkin. Aki ja Minna arpoivat kuinka monta avioliittoa lähentelee sarja-avioitumista? Kuuntelija Tapsa jakoi aiheesta omakohtaisen kokemuksensa!
Kuinka montaa muuta ärsyttää erilaisten palveluiden puhelinjonotus? Akia ja Minnaa ainakin. Aamusella selvitettiin myös tietokoneiden kummallisia algorytmejä ja lennätettiin (melkein) koiraa. Kaikki tämä selviää vain kuuntelemalla!
Avaruudessa piti viime perjantaina kävellä pelkistä naisista koostuva tiimi. Tasa-arvo ei kuitenkaan ole yltänyt avaruuteen asti. Saako mökillä relata, ja millaisia riittimäisiä piirteitä urheilun seuraaminen voi saada?
Kyllähän näillä taas shöw aikaansaatiin. Itä-Helsingissä oli mies aiheuttanut hämminkiä salaattibaarissa, Etelä-Helsingissä kadonnut puhelin taasen aiheutti eräällekin naisjuontajalle jupinaa ja häpsinkiä...
Lätkä- ja Lahtihuuma nousee samalla, kun Akin mittarit kertovat faktalukemia. "Mitä ihmettä siellä tapahtuu?" on ihan validi kysymys, kun Aki versioi Bäkkäreitä. Mutta mitä tapahtui Perjantai-laulun ruotsinkielisille sanoille?
Akilla on yllättävät pätevyydet takataskussa, joista ammentaa Minnan hyvinvointiin. Lukuja vaille valmiit opot Minna ja Aki pohtivat yhdessä opintomaailmaa ja erityisesti ysiluokkalaisille asetettuja paineita tulevaisuudesta. Lähetyksessä todettiin myös, että Minna ja Aki ovat lyhistymään päin!
Akin päivä ja kevätpäiväntasaus rytmittävät kevättä. Koirien tarpeet taas rytmittävät koiranomistajan elämää. Koirien koiruudet voivat johtaa myös salapoliisihommiin. Mutta miksi Minna ei lähtenyt Take Thatin poikain kanssa intialaiseen syömään?!
Aki ja Minna avasivat valveutuneina puhetyöläisinä ääntään: Hei hai hoi! Aki osti lenkkarit epäilyttävältä tuottajalta. Minna ei kylläkään ostanut Akin epäilyjä. Ajat muuttuvat ja tämän päivän starat ovat niin kunnollisia. Vai onko?
Korkeasaaren valkopääsaki -apinan lihakset niittää kansainvälistä huomiota. Valkopää Aki ilmoitti aloittavansa treenin tällä viikolla. Kollageenin käyttö on jo aloitettu! Aamun aikana Aki sai varmennetun luonneanalyysin toimintatavoistaan.