Viihdealan monitoimimies Mikko Leppilampi haluaa jatkuvasti kehittyä urallaan. Hän kuitenkin tietää, että asiat ovat muuttuneet hypen jälkeen.
Kyseessä on The Barrel Challenge -niminen ajoretki, jossa ajetaan tuhansia kilometrejä noin 500 euroa maksavilla autoilla.
Juontaja Aki Linnanahde vieraili Iskelmän Satu Kotosen sunnuntaivieraana.
Uusi viikko käynnistyi paso doblen jälkihöyryissä ja joulukin tuli syksyn keskelle.
Nyt kaivetaan urakalla teksti-tv:n sivuja. Kuitteja selatessa nostalgisoiduttiin sämpylä lompakon saloihin. Kimi Räikkösen haiku runot saivat Akin ja Minnankin runosuonen kukkimaan. Entä millainen olisi hyvä auton ääni? Kaiken kruunaa viime viikon suunnattomasti toivottu toiveuusinta perjantai-laulu feat. Sami Pitkämö. Kuuntele tästä!
Tänä aamuna oli taas melkoista! Onko sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa Pasi Jorman pöydällä? Minkälainen olisi Radio Novan Aamun oma gaala ja minkälainen koira tulee Minnan perheeseen? Kaikkein dramaattisin tilanne kuultiin kuitenkin Perjantai-laulun kohdalla, kun artisti sivutti managerinsa täysin pöyristyttävällä tavalla. Kuuntele täältä!
Jääkö meille ihmisille joskus työrooli päälle? Onko parisuhdeterapeutti terapeutti kotonakin ja juontaako Kuukka lauantaiaamuna perheelleen liikennetiedot? Tänään puhuttivat myös pikapotkut ja armo.
Akin mielestä Minna on kuin dieselmoottori, käynnistyy vähän yskien, mutta käy sitten oikein tasaisesti… Ja ihan näillä samoilla algometreillä etsittiin myös Minnan unelmamiestä. Applikaatiomaailmaa vahvasti seuraava teknologialähetyksemme testasi taideselfiet ja kehitteli aivan uudenlaisen Bartrackerin. Radio Novan Aamu jälleen aivan kehityksen ytimessä!
Mauno on Maajussit tuotannolle ihan jackpot ja sai myös Minnan ja Akin spekuloimaan parisuhdekiemuroita sekä speed deittailua. Puujalkavitseiltä ei tänäänkään vältytty - myös Matti ja Teppo mainittu. Jälleen aivan eeppinen aamu!
Putous on jälleen ajankohtainen ja imitaatioilta ei voitu välttyä Radio Novan Aamussakaan. Myös Minnan tujut kahvit tulivat tarpeeseen, sillä Aki alkoi olla jo aika loppu… Maanantaina muuten hierotaan sitten kahvit puruina Akille naamariin ja loput työnnetään Minnalle housuihin. Kuuntele täältä, niin tiedät miksi.
Minna ei ainoastaan tuo Akille valoa päivään, vaan myös sivistystä meille kaikille. Tänään saimme muun muassa kuulla miksi Higgsin bosoni on niin kovin tärkeä. Arvokkaat vieraat myöhästyivät eilen ranskalaisen tyylikkäästi, mutta minkä värinen oli Jenni Haukion asu? Akin mielestä pinkki, paikalla olleen miehen mukaan turkoosi ja muotitoimittajat liputtivat fuchsian puolesta. Ihan tavallista torstaita huomattavasti värikkäämpi lähetys täältä!
Akilla oli tänään puurot pitkin pöytiä ja muutenkin vahvaa epäuskoa lupauksemme suhteen, onneksi Minna pelasti jutuillaan tilanteen. Myös skeittipapat ja Stormy Daniels mainittu.
Maailma muuttuu kovaa vauhtia ja päivittäiset omat pepun kuvat ovat nykyään ihan käypä ammatti. Sekä mojova pieruvideo oiva perintö tuleville sukupolville. Tänään selvitettiin myös kenen suomalaisen on pakko saada 4 kertaa päivässä, ja mitä. Tämä täytyy kaikkien tietää!
Tänään juhlistettiin julkkisten merkkipäiviä kuunnellen niin tahattomia kuin tahallisiakin huumorilauluja. Kurre tosin jäi auttamattomasti kakkoseksi, kun KuukkaMuuMuka täräytti lähetyksen loppuun teoksensa Perjantai. Peukutukseltakaan ei täysin vältytty. Tykkää, jos tykkäät.
Tänään juhlistettiin julkkisten merkkipäiviä kuunnellen niin tahattomia kuin tahallisiakin huumorilauluja. Kurre tosin jäi auttamattomasti kakkoseksi, kun KuukkaMuuMuka täräytti lähetyksen loppuun teoksensa Perjantai. Peukutukseltakaan ei täysin vältytty. Tykkää, jos tykkäät.
Kuulija ärtyi soittaamaan studioon, Akin nilkat ärsyyntyivät tanssista, Minnaa ärsyttää moni arjen asia ja likipitäen kaikkia ärsytti paraurheilijoiden omavastuu. Torstain suuri ärsyyntymislähetys täältä!