Radio Novan Aamussa Minna demotta Kimmolle juhlapaniikin ja selviää että Minna ja Kimmo ovat luotetuimpien ihmisten listalla sijalla...kolme?!? Perjantaiseen tapaa (pienen tauon jälkeen tosin) mukana on myös tottaka kolmiyhdyssanat, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esiin arjessa esiintyviä tosi tv - ohjelmia ja Minna ja Tuottaja - Markus antavat Kimmolle mietintään top3:sen. Mikä on apina - indexi ja miten se mitataan? Kuuntele Iltapalat tästä!
Esittelykierrokset ja tutustumisleikit aiheuttivat Minnalle ja Kimmolle kylmiä väreitä. Enemmän tai vähemmän-kuulijakilpailuun sisältyi jäätävää haparointia, suorastaan trapetsitaiteilua. Mikä Kimmoa ihmetytti naisten pikkuhousujen jättämisessä?
Millaisia tankkaajia Minna ja Kimmo ovat? Entä miten kävi Kimmon eilisen pissahädän? Minna on perehtynyt funikulaarin toimintaan, millaisia iloisia uusia hänellä on tänään kerrottavana? Studiossa puhututtaa myös liikkumattomuus ja Kingis jäätelöt.
Kuulijoita kiinnostaa edelleen miten Kimmon pimennysverhojen asennus on edistynyt. Miten nykypäivänä somekuvien ottaminen on lähtenyt lapasesta Kimmon ja Minnan mielestä ja onko suomen tulevaisuudessa panssarivaunut suomen suosituin nähtävyys?
Kimmon yöunet jäivät Euroviisujen takia puolitiehen ja Euroviisut muutenkin puhuttivat Kimmoa, Mari Valosaarta ja Markusta. Studion lämpötila aiheutti mielipiteitä juontajissa kuin kuulijoissakin. Aamuisen visan hävinnyt Markus juontaa sääennusteen auton avaimet suussa mutta onnistuuko se ilman oksennusta?
Markuksen aamiasleivät herättää keskustelua sillä Kimmon aineenvaihdunta vastaa koiranpennun aineenvaihduntaa. Mari Valosaari kertoo historiasta ja koulujen päihdevalistus herättää mielipiteitä. Tippuuko ilmapallo taivaalta lopulta alas vai jatkaako se matkaa avaruuteen?
Markus purkaa ahdistustaan omalla tavallaan ja viikonlopun korvamadot ovat häirinneet niin Mari Valosaarta kuin Kimmo Vehviläistäkin. Radio Novan liiallinen kuuntelu voi olla joissakin ääritapauksissa tuomittavaa. Onko Markuksen talviturkki jo heitetty?
Radio Novan Aamun tuottaja Markus Rinne on sitä mieltä, että Käärijä ja näyttelijä Eero Ritala kuulostavat hyvin paljon samalta.
Suomen pankeista ja erittäin salaisesta Suomen valtiovierailusta herää aamutuimaan keskustelua. Markus väläyttää skandaaliepäilyn Suomen euroviisujen edustajan henkilöllisyydestä. Onko Cha Cha Cha sittenkään Käärijän ääni vai onko se joku muu?
Kimmo on käynyt antoisaa viestinvaihtoa parkkifirman asiakaspalvelun kanssa. Minna on törmännyt "Rikkaat ja rahattomat" ohjelman yhteydessä häntä kammottavaan ilmaukseen. Minkä vuoksi Kimmo kadehtii huippu-urheilijoita? Jaksossa puhutaan myös ylikansallisista ruokatrendeistä sekä ruoka-aiheisista meemeistä. Minnan ranskankielen osaaminen pääsee oikeuksiinsa ja yllättää Kimmon!
Arvuuteltiin Kimmon top3 lempi juomia ja Minna saa pitää lomaa sääennusteista. Vappuun kuuluu erilaisia ruoka- ja juomaperinteitä mutta aina tuntuu olevan vappuna huono sää. Nähdäänkö Markusta vappuostoksilla?
Lintujen tunnistaminen on taitolaji. Parran kanssa vai ilman? Vanhasta Kimmon parrattomasta kuvasta saatiin somessa sekä Minnan ja Markuksen kanssa erilaisia mielipiteitä. Minna muistelee vanhempiensa ohjeita suorasta ryhdistä. Mikä ihme on Bucket List?
Markusta kiinnostaa enemmän Hirvien kuin hylkeiden livelähetykset. Minnan TOP3 tv- ja elokuvaromanssit selviävät ja Kimmon auton kilometrit eivät tunnu riittävän rahtialennuksiin. Kuka muistaa elintarviketutkimuksen onnellisuustilastot?
Kimmon pimennysverhot saavat asennuspartion liikkeelle sekä nyt on aika käydä läpi kesän tulevat jäätelömaut. Kimmoa ei paljoa napostele salsatunnit, koska siellä ei kilpailla. Onko koirilla taito ymmärtää miten hissikyyti toimii?
Kimmo kertoo faktaa hyttyslajeista eikä Kimmoa hyttyset kutita. Minnaa kutsutaan Kahvifestivaaleille ja Kimmon viikonloppu meni vallan korvamadon kanssa. Onko moottoripyörä lälläripyörä?