Tänä aamuna etsittiin keinoja aamuäreyteen, mietittiin kauanko menee siihen että koneet valtaavat radion ja päädyttiin siihen että kaikki on mennyttä.
Aki antoi nukahtamisvinkkejä ja oli lähellä joutua taksinkuljettajaksi. Minnasta taas kuoriutui digi - Kuukka.
Soittajat kilpailivat Laatikon salaisuus -osiossa, jossa pottina oli 1000 euroa.
Aki antoi katsauksen tulevan kauden muotimaailmaan. Vai antoiko sittenkään? Managerin takki puettiin päälle ja yhteydet Yleisradioon avattiin: Minna Kuukka Vanhan Musiikin Aamu -ohjelmaan ja Euroviisuihin.
Mitä tarkoittaa kakkaleipä, kiekon syöminen tai bussijalat? Curly girl -metodi herätti keskustelua studiossa; onko kyseessä uusi avokadopasta?
Hämeenlinnan HPK voitti lauantaina jääkiekon Suomen mestaruuden.
Santa Cruzista inspiroituneena aamussa kehiteltiin omat hevinimet. Minna tarjoili tv-vinkkejä liittyen huohottavaan mieheen, lakaisukoneeseen sekä pontikkaan.
Aki ja Minna olivat varautuneet virpojiin, joita ei kuitenkaan ovella näkynyt. Voiko virpojille palkan maksaa MobilePaylla? MM-lätkä ja vaali-ilta ajoivat Akin tulisille hiilille. Osoittautuiko uusi Game of Thrones -kausi huijaukseksi?
Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ovat juontaneet aamua yhdessä jo kolmen vuoden ajan.
Kuinka montaa muuta ärsyttää erilaisten palveluiden puhelinjonotus? Akia ja Minnaa ainakin. Aamusella selvitettiin myös tietokoneiden kummallisia algorytmejä ja lennätettiin (melkein) koiraa. Kaikki tämä selviää vain kuuntelemalla!
Kyllähän näillä taas shöw aikaansaatiin. Itä-Helsingissä oli mies aiheuttanut hämminkiä salaattibaarissa, Etelä-Helsingissä kadonnut puhelin taasen aiheutti eräällekin naisjuontajalle jupinaa ja häpsinkiä...
Lätkä- ja Lahtihuuma nousee samalla, kun Akin mittarit kertovat faktalukemia. "Mitä ihmettä siellä tapahtuu?" on ihan validi kysymys, kun Aki versioi Bäkkäreitä. Mutta mitä tapahtui Perjantai-laulun ruotsinkielisille sanoille?
Perjantaiaamuna juhlittiin sormet ryppysinä, hikiläiskät kainaloissa, kun "Kerran Bobby - aina Bobby" täytti pyöreitä. Suurinta hämmennystä aiheutti auton takakontin etuosan sijainti, vaikka Piin likiarvoakin pohdittiin biljardin tarkkuudella.
Viihdealan monitoimimies Mikko Leppilampi haluaa jatkuvasti kehittyä urallaan. Hän kuitenkin tietää, että asiat ovat muuttuneet hypen jälkeen.
Kyseessä on The Barrel Challenge -niminen ajoretki, jossa ajetaan tuhansia kilometrejä noin 500 euroa maksavilla autoilla.
Juontaja Aki Linnanahde vieraili Iskelmän Satu Kotosen sunnuntaivieraana.