Radio Novan Aamun juontaja ottaa videolla kuulijapalautetta vastaan Jankon betonin hengessä.
Radio Novan Aamu on tehnyt uusiksi legendaarisen Kummeli - sketsin. Aki ja Minna tekevät nimitestejä ja tuottaja Parta - Markus tuo lisäinfoa Landerallista, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa toivottu ja pyydetty Minnan sporttivartti ja Aki hyräilee tunnareita. Rennon jäykät juhlat on pidetty ja Landeralli tulee, oletteko valmiit? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa tilataan viiniä ilman ruokaa ja käy ilmi että viinasta tulee krapula. Aki esittelee giljotiini - ilmiötä, Minna puolestaan pistäytyy Hevi- osastolle ja käy ilmi että tuottaja Parta- Markus on mokannut. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pidetään suuri Syksyn Sävel - visa ja hypätään aikakoneeseen. Studiossa naurunremakkaa aiheuttaa Minnan autoilut ja mietitään mitä siellä Annelissa olikaan, kuuntele Jälki - istunto tästä!
Radio Novan Aamussa vanha suola janottaa ja on hääyön aika! Lintubongarin tytär lähestyy Aamua ja kuinka pitkä matka olikaan avaruuteen? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään viikonloppuna Helsingissä tapahtunutta pamausta. Aki tekee suuren lupauksen ensi kevääksi ja Minna tuo keskusteluun orgasmit ja parrat, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi kirjoittamattomia sääntöjä ja Aki kertoo tuhkimotarinan. Miksi kurkku laitetaan pakkaseen ja onko Akilla ja Minnalla tarvetta hajottamishuoneessa käyntiin? Ps. Mukana myös kuumaakin kuumempi, K-18 Errroottinen aamusatu, olkaa hyvä!
Radio Novan Aamussa Aki ottaa lusikan haltuun, kun Minna pohtii Herbertin näköistä Silviaa. Lähetyksessä käydään läpi legendaarisimpia leffasitaatteja, mutta paljonko on paljon? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan kunnolla ison kuvan päällä ja Messin massit puhuttaa. Minna kyselee porttikielloista ja Aki miettii yökerhojen tulevaisuutta. Mutta mitä ovat Tuhruvalhakka tai Haisunahikas ja kuka on loose Cannon? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään rilluvuosia ja millon ne ovat oikeasti takana. Minnan mieliin palautetaan hänelle esitetty serenadi ja Aki on pettynyt Farmi - ohjelman castingiin, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään pilkkuja ja moottorisahalla käytäviä kisoja. Minnalla on tiimille tuliaisia ja selviää miten tiimin kesken suihkutellaan!
Radio Novan Aamu tehtiin suorana liikkuvasta Tampereen Ratikasta. Aki ja Minna kertovat kaiken edellisen illan Tamperelaisista rapujuhlista ja fiilistelevät Tamperetta. Mukana myös Tuottaja Parta-Markuksen jokaviikkoinen ruokavinkki, mutta mitkä ovat "en tahdo" portaat? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan täysin valmiita lähtöön! Ennen Tampereelle lähtöä käydään vielä kuitenkin pikaisesti Minnan suunnitelmaa syksylle ja pohditaan, mikä oli Akin lapsuuden soitin? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään mikä olisi Minnan oma holari ja Aki fiilistelee kovasti tulevaa Tampereen reissua. Tiimille paljastuu Akin Tampereella tapahtuvan illanvieton suunnitelmat!
Radio Novan Aamussa mietitään Jänislahtea ja Aki lupaa hoitaa tulevan Tampere reissun järjestelyjä. Minna on toiminut Akin huoltopäällikkönä ja tuottaja Parta-Markus tuo studioon jotain hengästyttävän suurta!