Radio Novan Aamussa tuottaja Parta-Markus saa yllättävän puhelun. Onko kengännauharintamalla tapahtunut isoja ja huomaako Aki Minnassa jotain uutta? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa paljastetaan, mitä tapahtuu 5. toukokuuta. Onko Minna kaivanut käsiaseen piirongin laatikosta ja tulisiko Akista hyvä kuuluttaja? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa puhutaan pizzasta ja vähän lisää pizzasta. Aki vastaa kuulijoiden kiperiin kysymyksiin ja Minna ryhtyy päivittämään. Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, onko salted caramel tietyllä tapaa salmiakkikossu. Miten Minna tulisi lavalle starana ja minkä tekosyyn Aki tänään keksii, ettei tarvitse pyöräillä kotiin? Entä onko tuottaja Parta-Markuksella ipaton huhtikuu? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa puidaan naapuririitaa. Mitä nappeja Minna vetää ja mikä Akia ärsyttää? Lisäksi Kuukan tekninen apu on paikalla. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki tunnustaa rasvanneensa takamuksen. Mikä on Minna voimalause ja minkä vinkin Aki antaa ikkunanpesuun? Entä miksi tuottaja Parta-Markuksella on tuntunut hantaaki -osastolla? Lisäksi Astral -radio on täällä taas! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki testaa Minnaa ja tuottaja Parta-Markusta. Olisiko tämä se viikko, kun Kuukka oppisi sanomaan WhatsAppin oikein ja millaisen vastaanoton Akin perjantaikukat saivat? Entä onko triathlon tuottaja Parta-Markuksen uusi laji? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa tiimi on löytänyt tuottaja Parta-Markukselle uuden lajin! Mikä on Akin onnellisin lapsuusmuisto ja saako Minna houkuteltua Akin Hakaniemeen? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kikkamiehet pohtivat, saako suihkussa pissata. Kenet Minna houkuttelee viinereillä alakertaan ja minkä lajin Aki on löytänyt tuottaja Parta-Markukselle? Lisäksi kuullaan exit -suunnitelma. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan naturismia. Miksi Aki haluaa sutinaa, ja minkä takia Minna päästelee ääniä ratikassa? Lisäksi Akilla on maalilaulu Pukille! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna paneutuvat nimen vaihtamiseen. Mikä olisi Minna uusi nimi ja miksi tuottaja Parta-Markus tuijottelee ihmisten verkkokellareihin. Lisäksi puhelimessa on Elastinen. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, mikä Hessu on ja kuullaan Munahilkka -satu suoraan vuodelta 2016. Minna ravisti munaa ja tuli sormus, ja tuottaja Parta-Markus antaa pääsiäisviikonlopun ruokavinkin. Lisäksi Akin muoticorneria et halua missata! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan sekä Akin että Minnan synnytystarinat. Lisäksi tuottaja Parta-Markus törmäsi tukkiutuneeseen rööriin... Onko siellä Akin hiuksia? Myös mämmiraati kokoontuu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, onko Minnasta tullut mies vai teini, ja kruunataanko Aki maailman seksikkäimmäksi kaljuksi? Studiossa valmistaudutaan huomiseen MämmiShow'hun sekä Astral Radio on täällä taas! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo, mistä julkkikset saavat iloa korona-arkeen, ja mikä oli Akin päiväretkikohde? Entä mitä tuottaja Parta-Markuksella pyörii mielessä hiihtolenkillä? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa vietetään #kollariperjantai :ta! Millainen oli Akin aamuseikkailu, ja onko tuottaja Parta-Markus törmännyt Lauttasaaren moikkaajaan? Lisäksi suunnitellaan Kuukan ätmäkkä -tuotesarjaa. Kuuntele parhaat palat tästä!