Radio Novan Aamussa Minna on miettinyt millaiset olisi Kimmo Vehviläinen - kisat ja Kimmo puolestaan sitä, missä hän on ollut kun asioita on tapahtunut, eikä se ole ihan pelkkää positiivista. Vuodenaikaan sopivasti hyttyset aiheuttavat keskustelua kuulijoiden kanssa ja kahdeksan minuutin jääpalat ovat Minnan ihmetyksen aiheena, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna esittelee Suomen pysäköinnin mekan ja Kimmo tuo esiin uuden teknisen innovaation. Kuullaan myös Kimmon top3 julkiset rakennukset ja tuleeko F1 auto Helsinkiin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan mielestä pojat ovat kiipelialttiimpia ja Kimmo näyttää Minnalle videon... Aamukasin kisassa koetaan historiallinen hetki ja aurinkopaneeleiden toiminta aiheuttaa hieman huvitusta, kuuntele iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna yllyttää Kimmoa keksimään tehokkaan kakkalaitteen. Kimmo lupaa taikasanan jolla lyödään rahoiksi ja Niina Backman vierailee studiossa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään, perjantain kunniaksi, krapulalääkkeitä ja veikataan vilkasta terassiviikonloppua. Myynti-ilmoitusten turhat kuvat aiheuttavat keskustelua ja Minna myös miettii onko leipomoilla kaikki hyvin, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa saadaan lyhyt oppimäärä kioskeista ja Minna fiilistelee teitä. Jääkiekko on tottakai kaikkien huulilla ja Kimmo pitää tiimille suuren lintujen äänentunnistusvisan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan Minnan top3 seksikkäät asut miesten päällä ja Kimmo on käynyt eläinlääkärillä tekemässä huomioita. Minna ajoitti viikonlopun kauppareissunsa maratoonareiden reitille ja annetaan myös vinkit kaikille huiputtajille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa jutellaan Äitienpäivän kuulumiset ja käydään läpi kuulijalta saatu lahja. Minna on kokenut vastustusta heti aamusta ja TV - ohjelmista kuhistaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja tuottaja - Markus haastavat Kimmon eilisiä puheita. Rippituolissa kuullaan taas kuulijan lähettämä ongelma ja kuullaan myös Kimmon top3, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo ottaa kierroksia linnuista ja Minna käy läpi kaupunginosia. Nettihuutokauppa on saanut huvittavia käänteitä ja Kimmo pyytää koko tiimin... heille suihkuun, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja - Markus on palannut viikonlopun meritiedusteluharjoituksesta ja Minna käy läpi ääntä pitäviä kasveja. Kimmolla on hieman ongelmia päällekäisten aikataulujen kanssa ja linnut aiheuttavat keskustelua, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna miettii miten palauttaa suhde mökkiin ja Kimmo perkaa televisiosta tullutta olet mitä syöt - jaksoaan. Suuri hirvivaellus on kovassa käynnissä ja mietitään myös elämän pitkiä minuutteja, kuuntele iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa puhutaan pääkaupungista, eikä mistä tahansa pääkaupungista vaan MAJONEESIpääkaupungista. Kuullaan myös kuulijan lähettämä viesti Novan Aamun Rippituolissa sekä käydään läpi piiloonsiivoilu, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa virittäydytään hilpeisiin vapputunnelmiin, sekä pohditaan yöllisiä hiippailuja. Mutta miksi Minnan ja Kimmon mielestä he edustavat mitätöntä ammattikuntaa, ja miksi Tuottaja-Markus tarvitsee polvisuojia meritiedustelussa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on lyönyt Legoilla rahoiksi, sekä myöntää omat TOP3 keväänmerkit. Mutta mitä Minna ja Kimmo aikovat vaihtaa saadakseen vappurahaa, ja miten avaimet ja virveli liittyvät toisiinsa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on maksanut Minnan työmatkan, ja herra on joutunut poliisin piinaamaksi. Studiossa mietitään myös kaikkia elämän pieniä ärsytyksiä, sekä ruokia mitkä maistuvat hyvälle kylmänä. Mutta minkä äänen Minna haluaisi oppia ääntelemään? Kuuntele Iltapalat tästä!