Laihtuuko, jos palelee tatti otsassa?Tarjolla jäätelöä autiomaassa, arabialaisen sairaanhoitajan kanssa... Esinaurahtajalle olisi hommia ja Arttu tietää kenen kenkä puristaa parhaiten. Koko joukko miehiä harjaa vimmastusti väylää nännille ja manageri-Aki pitää Minnaa otteessaan lomalta käsin...vakuuttaako perjantailaulu Pedron? Perjantaiaamun parhaat linkistä. Rentoa viikonloppua!
Ai ettien että! Minnan älylaukku oli ratkaissut kinkkisen pulmapelin. Valmistuuko mummotunneli Tallinnaan Kuukan eläkepäiviin mennessä? Epärehellinen puhelin saattaa seurata sinuakin, vaikka juoksisit hangessa villasukilla... Torstaiaamun koosteen kimppuun linkistä
Minnan tekisi mieli ostella mutta sämpylälompakosta puuttuu maksykyky. Arttu kertoo, kuinka pään saa helposti jumiin. Talvikunnossapidon puute aiheuttaa lipsuttelua ja olympiakylässä on vällyjen välissä vilkasta... Keskiviikkoaamun herkut linkistä alla :)
Pärjäävätkö Suomen olympia-asut Pyeongchangissa paremmin kuin urheilijat? Tuoksusinfionia leijailee ilmassa taas ja kuinka paljon aivoenergiaa tarvitaan yhden puhelun soittamiseen? Pakarat kuntoon ja alkuvauhtia - näin rakentuu kelkkailun sekajoukkue. Tiistaiaamun herkut alla olevasta linkistä.
Salapoliisi Kuukka puhelinmysteerin ratkojana. Vesa Keskisen elämän uusien tuulien myötä pohditaan miten ryypätä oikein? After skin monotanssitunnelmaa haetaan perjantailauluun ja manageri Aki lupaa tarkkailla kykyä myös lomansa aikana. Perjantai aamun parhaat palat linkistä.
Junttilan isännän vähän villimpi yö ja Kuukan SporttiVartti. Kuka ikävöi Mäkimontun kisamakkaran ja mitalin tuoksua? Entä onko väylä auki kaikille Akeille?
Keskiviikossa tuoksujen kakofoniaa.
Tuoksujen sinfonia vaikuttaa Kuukan turvatumakkeeseen. Kuinka avain luistaa lukossa, kun sarjoittajan sopivankokoinen meisseli on tehnyt työnsä? Kun Kuukan kypärän alla kuohuu ja rikkomisraivo yllättää, olisi vihahuoneelle käyttöä. Sauna-Timolle toivotaan maailmanennätystä lihamukin kimpussa.
Puolen kierroksen löysäys, ylös ja sitten pyöritys - Siivittävätkö Artun tipsit ja Formuloiden varikkokäyntien seuraamiset Minnan haastevoittoon? Miltä näyttää kalsarikännien pukukoodi? Entä missä juodaan voittokahvit? Maanantaiaamussa Arttu Harkki ja Minna Kuukka, Akin tarjoillessa olympiaraporttia Kööpenhaminasta.
Radio Novan suosio on kasvanut hurjaa vauhtia jo kaksi vuotta. Nyt kanava on Suomen suosituin kaupallinen radiokanava.
Arvokasta arvokisakokemusta ja jalometallia on tarjolla, vaikka joku on vasta opintomatkalla ja joku ei osu ihan vielä ylämummoon. Mutta kuka on ampumahiihdon Katri Helena? Kuuntele urheiluasiantuntijan viitan niskaansa heittäneen Minnan arvoituksellinen kisaveikkaus ja muut torstaiaamun säröttömät vitsit.
Nyt mennään asiat edellä ja laitetaan jäitä housuihin! Vaipat ja ministeri on vaihdettu, joten ruletti on pyöräytetty käyntiin. Voisiko seuraavat talviolympialaiset järjestää Lahes vai saataisiinko puuttuvat suorituspaikat hoidettua Nurmijärvelle? Miltä näyttää Jethron ja Kojonkosken data ja miten siihen tarttuu Minna? Kuuntele aamun parhaat palat.
Myhäilevä Väyrynen, Timo Soini vai kaiken torjuva Päivi Räsänen? Kenen kuva pitäisi maalata Suomen maalivahdin maskiin? Kuuntele aamun parhaat palat.
Kompleksinen suhde vessakäynteihin kakistettiin ulos - Mitä 10-vuotiaalle Akille tapahtui Vierumäellä?
Minna, tuo lahtelainen himohiihtäjä kokee tulleensa Emma-gaala syrjityksi. Manageri Aki on kovin vaitonainen aiheesta ja kokee häpeää heittäytymisestä. Liukuportaat saattavat imaista sinutkin - tuottaja Petran kauhun hetket maximekossa. Perjantai aamun herkkupalat linkistä :)
Kuukausi sitten käynnistyi uusi elämä, joten aika näyttää ollaanko juhannuksena hirvees tikis vai tarviiko Aki Fat hälyttää apuun. Mitä on digitaalinen liputus, ja mitä kaikkea lumiaurahenkilöt joutuvatkaan kokemaan?