Tarjolla on niin rikoksia, satuja, suuria tarinoita kuin surullisia tragedioita.
Liian suuri tai pieni sormus voi luoda kiusallisen hetken kosimisen aikana.
Taltuta unettomuus tekemällä unta tukevia ruokavalintoja ennen nukkumaanmenoa.
Radio Novan Päivässä vietetään Hyvän olon viikkoa. Mitkä ovat ne ihonhoitorutiinit, jotka meidän kaikkien tulisi tehdä ja kuinka usein oma iho tulisi kuoria? Haastattelussa vinkit myös kasvojen hoitoon ja vastaus siihen, tuleeko keväisin käyttää aurinkorasvaa.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu jatkuu, kun Suvin seuraksi studioon on saapunut parkettien partaveitsi Aki Riihilahti.
Tänään Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään Ronaldoa ja pikakassoja.
Radio Novan Aamussa on tarjolla Akin poimintoja naistenlehdistä, kanaa takakontista ja tunnelmia Markuksen matkalta meren uumenista. Minna on tehnyt Markukselle evääksi voikkuleipiä, mutta todellinen huolenaihe on, tuleeko Akilla pissat housuun? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Elämäntaitovalmentaja Francesca Tightinean on vinkannut TikTokissa, millaisilla yksinkertaisilla tavoilla voit saada muut pitämään sinusta.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna pohtivat mitä saa näkyä ja missä menee pornografian raja. Kolmikko vetää liisterit pohjaan ja hiihtäjä Parta-Markus jakaa viikonlopun ruokavinkit. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Työmotivaation ollessa kadoksissa on tärkeää panostaa omiin intohimon kohteisiin vapaa-ajalla. Näitä seikkoja voi kokeilla tuoda myös osaksi työpäivää.
Radio Novan aamussa ollaan perseidien äärellä ja kelaillaan kuinka kehitys kehittyy! Minna ja Aki käyvät läpi asioita joita ei koskaan ole tullut tehtyä ja Parta-Markus jakaa ruokavinkit viikonloppuun. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Vaikka maljakko näyttäisi silmämääräisesti puhtaalta, se tulisi aina pestä huolellisesti ennen uutta kukkakimppua.
Esimerkiksi konepesu on uima-asulle ehdoton ei.
Kaikki sisustusvinkit eivät vaadi suurta budjettia näyttävän lopputuloksen takaamiseen.
Naisen jakamaa TikTok-videota on katsottu peräti 13 miljoonaa kertaa ja se on saanut yli 22 000 jakoa.
Pieneen asuntoon voi luoda helposti lisää tilantuntua kiinnittämällä huomiota esineiden ja kalusteiden mittasuhteisiin.