Radio Novan Päivä

Ma - To klo 10 - 14, Pe klo 10 - 15 Niina Backman

Radio Novan Päivä

Päivän paras kaveri

Radio Novan Päivä tehdään yhdessä kuuntelijoiden kanssa! Päivän puheenaiheet niin arjessa kuin juhlassakin käydään joka arkipäivä läpi kello 10 alkaen. Niina Backmanin kanssa maailma loistaa kaikissa eri sävyissä, mukana on iso annos huumoria, uteliaisuutta ja lämpöä – sekä tietysti paras sekoitus musiikkia ja uutisia.

Soita studioon 0 108 0 6000
Puhelun hinta pvm + 8,21 snt / puhelu.

Lähetä viesti, kuva tai ääniviesti whatsappilla +358 40 108 0 6000

Lähetä tekstiviesti numeroon 17275
Tekstiviestin hinta 0,84 € / 160 merkkiä (hinnoittelun lisätiedot)

Niina Backman

”Hassu elämä” kuvaa ehkä eniten sitä, mitä arki meidän perheessämme on. Paljon tapahtuu ja sattuu - aina ei itsekään pysy vauhdissa mukana. Joskus sitä vain miettii, että onko muilla elämä tällaista, yhtä sähellystä?

Meitä on seitsemän: yksi kissa eli herra Pörri, kaksi aikuista, kaksi teini-ikäistä ja yksi juuri täysi-iän saavuttanut esikoinen. Se seitsemäs on meidän Hopeasoturi eli Ford Mondeo, josta riittää juttua! Aina se jaksaa yllättää uusilla korjauksilla ja vioillaan.

Perheestä minä olen järjestelmällisin. Pidän aikatauluista kiinni ja siivoan kodin. Tohtori Sykerön roolia näyttelee aviomies Lorenz Backman, jolla tuntuu olevan aikataulut ja välillä tavaratkin hukassa. Lopulta kuitenkin Lore on se, joka sanoo viimeisen sanan. Etenkin silloin kun suhtaudun asioihin tunteella - eli aina.

Elämä ikuisen kodinremontin keskellä tuntuu jo lähes liiankin turvalliselta. Mitä jos kaikki olisikin valmista? Onneksi ei ole. Sitähän elämä on, matka, joka ei koskaan ole valmis.

Kuka minä olen? Juuri sitä mitä elämä tällä hetkellä on. Tervetuloa mukaan.