Enbuske poseeraa kuvassa aurinkoisena isänsä kanssa.
Tuomas Enbuske kirjoittaa Iltalehden blogissa, että on kohtuutonta vaatia Sillanpäältä anteeksipyyntöä tämän huumeidenkäytön takia.
Tuomas Enbuske sanoo MTV:lle arvostavansa Jari Sillanpään rehellisyyttä. Sillanpää myönsi Enbusken tekemässä haastattelussa olevansa narkomaani.
Juhani Tamminen haastoi Tuomas Enbusken kaksintaisteluun, kun Tami närkästyi miehen kirjoittamasta kolumnista.
Tuomas Enbusken ja Juhani Tammisen riita saatetaan ratkaista vapaaottelussa.
Enbuske, Veitola & Salminen palaa ruutuun torstaina.
TV-persoona hermostui naiselle, joka kehotti häntä trimmaamaan partansa siistimmäksi.
Talk show -isäntä Tuomas Enbuske syttyy naisista, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti.
Tuomas Enbusken haastattelussa Novan 7 oikein -ohjelmassa vieraili Pölli tästä -kirjan ja -blogin isä, konsultti Jari Parantainen.
Tuomas Enbusken ja Aki Linnanahteen luotsaama tv-ohjelma ei saa jatkoa ainakaan ensi syksynä. 
Ihmissuhdekouluttaja Karla Nieminen keskusteli maanantaina Tuomas Enbusken kanssa 7 oikein -ohjelmassa flirttailusta. Flirttailu on kovin kulttuurisidonnaista, mutta vaihtelua löytyy suomalaisistakin. Liika yrittäminen ei asiantuntijan mukaan ole paras vaihtoehto.
Tuomas360-ohjelman vieraana Novan 7 oikein -sarjassa oli maanantaina seitsemää karate- ja kuutta jujutsu-tyyliä taitava, mustan vyön molemmissa lajeissa saavuttanut Jarmo Österman. Ohjelmassa keskusteltiin arkielämän vaaratilanteista.
Tuomas Enbusken vieraana Novan 7 Oikein -ohjelmassa olivat maailman kuuluisimman teknologian vastaisen terroristin Unabomberin kanssa kirjeenvaihdossa ollut toimittaja Pekka Vahvanen sekä nuori start up -yrittäjä, diplomi-insinööri ja energiapakkaus Juhani Mykkänen. 
Ben Furmanin mukaan psykologinen maailmamme on tuomitseva. Ratkaisuksi hän toivoo raikkaampia ja positiivisempia työkaluja sekä työtapoja. 
Tapani Koivunen oli bisnesmies. Hän teki töitä muun muassa yhdysvaltalaisten kanssa. Kaikki kuitenkin muuttui vuonna 2009, kun tie vei vankilaan.
Mikä on liian romanttista, ja milloin romantiikkaa on liian vähän? Miten parisuhteessa riidellään oikein? Näihin kysymyksiin vastaa psyko- ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio.