Lähes 40 vuotta kamppailulajeja harrastanut Jarmo Österman: Näin valmistaudut nettideiteille

02.06.2015 11:20 -

Tuomas360-ohjelman vieraana Novan 7 oikein -sarjassa oli maanantaina seitsemää karate- ja kuutta jujutsu-tyyliä taitava, mustan vyön molemmissa lajeissa saavuttanut Jarmo Österman. Ohjelmassa keskusteltiin arkielämän vaaratilanteista.

Novassa 1.6. kuullun kaksituntisen aikana puhuttiin muun muassa nettideittailun vaaroista. Asiasta oli Enbusken kanssa keskustelemassa kamppailulajikouluttajana ja -kirjailijana toiminut, 38 vuotta seitsemää karate- ja kuutta jujutsu-tyyliä harrastanut Jarmo Österman.

Ennen nettideittejä Österman opastaa selvittämään vastapuolen tiedot mahdollisimman perinpohjaisesti sekä sopimaan tapaamisen mahdollisimman puolueettomaan paikkaan.

— Kertoisin myös kavereilleni missä olen ja ottaisin vastapuolen kanssa yhteiskuvan niin, että hän tietää naaman olevan tarvittaessa tallessa, Österman vinkkaa.

Tyrmäystippojen huumaamaksi kerran joutunut Österman kertoo, että vaaratilanteet ovat Suomessa yllättävänkin yleisiä. Ohjelmassa Österman kertoo, miten tilanteesta selvittiin ja miten tämän kaltaisia tilanteita voi välttää.

Kuuntele ote alta tai koko ohjelma uusintana Novassa 2.6. klo 20-22


Kilpailut

Uusimmat