Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen haaveistaan: Häät, töitä ja tasapainoa

07.06.2017 07:15 - Karoliina Kotala

Kiireisen missin vuoteen on kuulunut myös paljon rakkautta ja naurua.

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen on seurustellut televisiostakin tutun Vertti Harjuniemen kanssa viime lokakuusta lähtien ja yksi parin vahvuuksista on ehdottomasti huumori.

- Usein kysytään, että mikä piirre miehessä kiinnittää yleensä huomion ja kukaan ei ikinä usko, kun sanon, että ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä. Tärkeää on, että mies saa minut nauramaan. On ihanaa, että Vertin kanssa nauramme todella paljon, meillä on niin oma maailmamme, Shirly kertoo.

Shirly kuvattuna kesäisessä Hernesaaren rannassa. (kuva: Senja Rapila)

Tampereella asuva Harjuniemi ja Helsingissä asuva Karvinen eivät näe päivittäin, mutta silti isommilta kriiseiltä on vältytty.

- Tulemme eri maailmoista, mutta silti olemme hyvin samanlaisia. Pienet riidat kuuluvat elämään, mutta niistä jatketaan eteenpäin.

Viiden vuoden päästä Shirly toivoo elävänsä tasapainoista elämää.

- Toivottavasti olen silloin naimisissa, vinkki vinkki miehelle! Tai sanotaanko, että ainakin kihloissa. Ammatillisesti tekisin töitä, joista olen aina haaveillut. Elämä olisi mennyt luonnollisesta rataa ja olisi säästytty suuremmilta kriiseiltä, Shirly kertoo.

Shirly kuvattuna kesäisessä Hernesaaren rannassa. (kuva: Senja Rapila)

Uutisoimme myös hiljattain Shirlyn rakkaimmasta kesämuistosta ja siitä, kuinka nainen on melkoinen herkuttelija. Lue uutinen täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat