Radio Novan Kesäaamussa pohditaan kuinka saada unirytmi balanssiin. Esko ja Suvi selvittävät, että onko siitä kuuluisasta krääsästä ikinä mahdollista päästä kokonaan eroon. Kesäaamun vieraana tänään Kirsi Alm-Siira. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Radio Novan Kesäaamussa pohditaan kumpi voitti päivän porraskisan. Esko ja Suvi keskustelevat myös siitä, että onko soveliasta lähteä pihasta aamutuimaan pihan kovaäänisimmällä moottoripyörällä kun kaikki vielä nukkuvat. Kesäaamun vieraana tänään ihana Janina Fry. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Etätyö on jatkunut monilla työpaikoilla niin pitkään, että lemmikkikoirat ovat jo ehtineet omaksua uuden elämäntavan, jossa perheenjäsenet ovat aina kotona. Asiantuntija kertoo, kuinka totutat koirasi yksinoloon.
Tunnetut suomalaiset ovat ehtineet tehdä urallaan monenlaista - kuten monet meistä.
Erika Vikmanin ja REVOELin yhteistyömalliston vaatteet on valmistettu Helsingin Lauttasaaressa kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.
Työhaastattelut eivät aina mene putkeen hakijan puolelta.
Perheen keittiö ehti olla kuin hävityksen jäljiltä lähes kolme päivää.
Makia Clothing on monen muun suomalaisyrityksen tavoin päättänyt irtisanoa sopimuksensa Kärkkäinen Oy:n kanssa. "Vedämme omalta osaltamme rajan nyt tähän", Makialta kerrotaan.
Laasala on vietännyt aikaa Lapin piilopirtissä ja halunnut ottaa irtioton.
Instagramissa Reettaknits-nimellä tunnettu Pellikka innostui luomaan Otta-myssynsä viime syksynä.
Tanhupallo nousi tunnetuksi jättisuositusta Putous-ohjelmasta.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna katsovat radion tulevaisuuteen ja Minna tulkitsee Akin ja Parta-Markuksen autojen värejä. Aki antaa viiltävän analyysinsä MasterChefistä ja maailman luontopäivä saa Novan aamun kevään keijukaiset luokittelemaan tuoksuja hyviin ja huonoihin, kuuntele parhaat palat tästä!
Käsityöt ovat nousseet jälleen suosioon.
Kiti Kokkonen on aina ollut innokas käsitöiden harrastaja.
Videopuhelu teki tepposet oikeuden istuntoon osallistuneelle asianajajalle.
ESA eli Euroopan Avaruusjärjestö on avannut ensimmäistä kertaa 11 vuoteen rekrytoinnin uusille astronauteille.