Puhelin on varsin monessa suhteessa kolmas pyörä.
Esimerkiksi keramiikkakurssi tai trampoliinipuisto voivat tuoda lisää hauskuutta parisuhteeseen.
Asiantuntijat ovat selvittäneet, minkä lauseiden käyttäminen säännöllisesti parisuhteessa voi vahvistaa ja syventää suhdettasi.
Nuoret ja keski-ikäiset naiset kokevat henkistä ja fyysistä lähi- ja parisuhdeväkivaltaa muita useammin.
Parisuhteet ovat kuin vuoristorata: välillä suhde kukoistaa ja toisinaan on vuorossa suvantovaihe.
Radio Novan Aamussa Minna saa kuulijalta palautetta ja Kimmon aamutoimet ovat jääneet vajaaksi. Käy ilmi ettei Minna haittaa jos hänen ikkunan takana kurkitaan ja Kimmo jakaa vinkin huonolle hiuspäivälle, kuuntele Iltapalat tästä!
Illan tähtivieraana Nanna Bhosella on Noora Hautakangas, joka yhdessä miehensä Eeron kanssa on perustanut Relove second hand-ketjun. Haastattelussa keskustellaan siitä, millaista on yhdistää työ ja parisuhde saman henkilön kanssa. Mitä unelmia Nooralla on ja tuoko lähestyvä ikäetappi kriisin?
Sukkien haistelu ja likakalsareiden piilottaminen eivät ole puolisoiden mieleen.
Loma voi loppua, mutta romanssin ei välttämättä tarvitse.
Esko kertoo näyttelijädebyytistään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Samia kinkkisessä tilanteessa. Mitä tauko tarkoittaa parisuhteessa? Studiossa ruoditaan, kuinka ärsyttäviä mökkilokit ovat. Esko ja Suvi päätyvät nostalgisoimaan nuoruuden kotibileitä. Mysteerikisa ratkesi Elsan oikeaan veikkaukseen.
Suvi ja Esko löytävät hämmentävän uutisen sirkasta, joka on tullut salaatin mukana Suomeen. Tämän sirkan elämä kuulostaa aivan Disney-elokuvalta täynnä mitä kummallisempia käänteitä. Kaverin puolesta kyselen osiossa Pohditaan parisuhteen arkea, pitääkö siitä huolestua? Esko myös kertoo asiasta, joka meinasi ajaa hänet hulluuden partaalle, mitkä asiat taas saavat Suvin verenpaineen nousemaan?
Hintikan ja Ile Uusivuoren arki on kiireistä, mutta parisuhde aikaa on löytynyt Hintikan lanseeraman termin avulla.
Kuuntelijat innostuvat lähettämään viestillä Eskolle ja Suville asioita, joista eivät ole kertoneet vanhemmilleen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään miten tulisi suhtautua työkaverilta saatuun lahjaan ja Esko päätti myös aloittaa uuden harrastuksen, ja millä motivaatiolla! Suvin löytämä self help -kirja saa Eskon innostumaan, kenelle tästä olisi hyötyä?
Kumppanin eksästä mustasukkaisuus on hyvin yleistä.
Radio Novan Iltapäivässä ollaan parisuhde tunnelmissa kun aiheesta kirjankin kirjoittanut Kari Kanala saapuu ilahduttamaan Iltapäivän Mahtavaa marraskuuta.
Kommunikaatiossa on monia kuoppia, johon astuu meistä varmasti moni.