Radio Novan Ilta

18 - 22 Esko Eerikäinen

Radio Novan Ilta

Joka ilta Radio Novassa Esko Eerikäinen niputtaa yhteen päivän parhaat asiat: musiikin, puheenaiheet, ilot ja innostumiset. Hyvää fiilistä ja biisejä joita ei voi olla hyräilemättä mukana. Soita studioon 0108 06000 tai kerro tekstarilla, mikä päivässäsi oli parasta – numero on 17275.

maanantaista torstaihin klo 18 - 22

Esko Eerikäinen

Mä olen Esko, ja olen näin aikuisiällä löytänyt elämäni intohimoni - se on radio. Rakastan työtäni, sillä parhaimmillaan radio on todella alaston ja henkilökohtainen.

Teen iltoja Okun kanssa ja meistä on muodostunut huipputiimi. Minulla on koulussa käyvä tytär, joka on kaikkeni ja josta ammennan ja opin päivittäin asioita. Näitä asioita mielelläni jaan kanssasi radiossa.

Olen nähnyt paljon elämäni aikana, ja niitä tarinoita haluan kertoa sinulle. Viihdyttäminen ja välittäminen - niistä Novan illat on tehty.

Kaverin puolesta kyselen

Onko kysymyksesi NIIN nolo, ettet ole uskaltanut sitä aiemmin edes kysyä? Vai olisiko ongelmasi oikeasti voinut sattua sinulle – ja nyt haluat auttaa ”kaveria”, pilke silmäkulmassa?

Sinä kysyt, Esko etsii vastauksen - joka ilta maanantaista torstaihin. Osallistu vieressä, soita studioon 0108 0 6000 tai tekstaa Eskolle numeroon 17275. Puhelun hinta pvm + 8,21 snt / puhelu. Tekstiviestin hinta 0,84 € / viesti.

Olen aina halunnut tietää, että...

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!