Radio Novan Ilta

18 - 22 Esko Eerikäinen ja Oku Luukkainen

Radio Novan Ilta

Joka ilta Radio Novassa Esko Eerikäinen ja Oku Luukkainen niputtavat yhteen päivän parhaat asiat: musiikin, puheenaiheet, ilot ja innostumiset. Hyvää fiilistä ja biisejä joita ei voi olla hyräilemättä mukana. Soita studioon 0108 06000 tai kerro tekstarilla, mikä päivässäsi oli parasta – numero on 17275.

maanantaista torstaihin 18-22

Oku Luukkainen

Nimeni on Oku Luukkainen. Se on oikea nimeni. Ristimänimeni on Juho Oskar Tapio mutta heti syntymästäni minua alettiin sanoa Okuksi.

Myöhemmin äitini ymmärsi, että nimi on vaihdettava. Oli ensimmäinen koulupäivä, opettaja pyysi Juhoa viittaamaan. En nostanut kättäni. Olin unohtanut oikean nimeni, joten seuraavana päivänä menimme maistraattiin ja minusta tuli virallisesti Oku. Ei ole kaduttanut.

Selästäni löytyy tatuoituna JYPin logo, olen vuoden Hesburger työntekijä, olen ottanut permanentin ja moni on sanonut että näytän kokki Tomi Björckiltä.

Haluaisin loppuun lainata muutamaa arvostamaani henkilöä. Näissä on myös paljon minua. "Tämä ei oo varsinainen siivousmieli, ei ainakaan -halu. Paremminkin on kyse todellisuudentajusta. " -Äiti/Leila Luukkainen

It's just so weird. You go through life meeting people are all the same, you know. And they just think you're the same, too. And then one day, you meet this guy, but he's not the same, because he actually sees that you're not the same. And he knows, because he's the same way. -Roz Doyle

Esko Eerikäinen

Mä olen Esko, ja olen näin aikuisiällä löytänyt elämäni intohimoni - se on radio. Rakastan työtäni, sillä parhaimmillaan radio on todella alaston ja henkilökohtainen.

Teen iltoja Okun kanssa ja meistä on muodostunut huipputiimi. Minulla on koulussa käyvä tytär, joka on kaikkeni ja josta ammennan ja opin päivittäin asioita. Näitä asioita mielelläni jaan kanssasi radiossa.

Olen nähnyt paljon elämäni aikana, ja niitä tarinoita haluan kertoa sinulle. Viihdyttäminen ja välittäminen - niistä Novan illat on tehty.