Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään lomamatkaa, joka päätyi risteilyaluksen kiinniottamiseen. Millaisia Esko ja Suvi ovat kiukkuisina, entä miten kiukkuisena tulisi oikeasti toimia? Mikä mahtaa olla suomalaisten lemppari kahvi ja millaisen muutoksen Suvi on tehnyt kahvin juomiseen? Entä mitä Suvin on tehnyt väärin Ellin karvonlähtöaikana? Myös uutiset Tiger Woodsiin liittyen puhututtaa.
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi pohtivat nukkumistyylejä, onko parempi nukkua toisen kanssa yhdellä peitolla vai pitääkö molemmilla olla oma? Suvia kummastuttaa Eskon tapa kouluttaa liikenteessä. Tänään lähetyksessä puhututti myös erilaiset hääkuvat ja rakkaustarina, jossa ei ollut yhteistä kieltä. Entä milloin se Teksti-TV nyt loppuikaan?
Asiantuntijat ovat selvittäneet, minkä lauseiden käyttäminen säännöllisesti parisuhteessa voi vahvistaa ja syventää suhdettasi.
Naistenpäivään liitetään usein ruusut ja suklaa, mutta todellisuudessa naistenpäivää vietetään naisten oikeuksien ja tasa-arvon vuoksi.
Voice.fi on listannut kesän 2024 rakkaushoroskoopit, joista selviää, mitä tuleva kesä tuo mukanaan.
Elokuvan pääosia näyttelevät Heikki Kinnunen ja Jaana Saarinen.
Anna Puun uusi single Rakkaus tappaa syntyi osissa ja tehtiin loppuun Los Angelesissa.
Illan Tähtivieras Anna Puu on saapunut Maijan haastatteluun salaisista hommista ja kertoo muun muassa voguing harrastuksestaan. Annalta on juuri ilmestynyt single "Rakkaus tappaa", joka on aiheuttanut Maijalle varsinaisen korvamadon. Laulaja-lauluntekijä avaa keskustelussa biisintekoprosessiaan ja kuinka tätäkin rytmikästä kappaletta on työstetty peräti kahdella eri mantereella.
Sukkien haistelu ja likakalsareiden piilottaminen eivät ole puolisoiden mieleen.
Radio Novan Päivässä pohdittiin, saavatko miehet käyttää mekkoja. Elintarvikkeissa käytettävät ”erikoiset” lisäaineet naurattivat ja kuulijoiden kanssa käytiin kiivasta keskustelua myöhästymisestä.
Rakkautta voi osoittaa monella eri tavalla, vaikka sitä ei sanoisi aivan suoraan.
Toisinaan rakkaudesta on päästävä yli esimerkiksi sen yksipuolisuuden takia.
Jukka Pojan mukaan kappaleiden kirjoitustyö on ryppyotsaista työtä. Hän myöntää suhtautuvansa asiaan ajoittain lapsellisen tarkasti.
Radio Novan Iltapäivässä ruoditaan vuoden 2021 suosituimpien nimien listaa. Eskoa harmittaa miksi listalta löytyy vanhoja nimiä kuten Olavi, muttei Eskoa! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Hannaa, jonka lapsi on muuttamassa pois pesästä, eikä hän ole valmis! Hesarin uutinen ennakkoluulottomasta rakkaudesta ja ennenäkemättömästä rakkaustarinasta saa Eskon ja Suvin kylmille väreille. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Maanantai ja uusi upea viikko edessä! Esko tapasi vuosien jälkeen nuoruuden ensirakkauden. Heräsikö kaipuu nuoruusvuosiin? Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Sannia. Sannin asunnosta on tullut ulos useita eri miehiä ja totta kai naapuri on tullut joka kerralla vastaan. Suvi ja Esko pohtivat asioita, joita ei saanut tehdä lapsena ja joita vannoi tekevänsä, kunhan on aikuinen.
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia polttaritarinoita ja koettiin hankalia hetkiä pankkikorttien kanssa. Mitä yhteistä Niinalla ja Prinssi Rohkealla saattaa olla vielä perjantain aikana? Viikolla koettiin myös erittäin romanttinen hetki, sillä eräs kuulija päätti kosia puolisoaan radion välityksellä. Kuuntele viikon kooste tästä!