Kuva: Shutterstock

Juhannuksen 2024 rakkaushoroskooppi - vanhoja heiloja, konflikteja vai kesäromanssi?

17.06.2024 19:15 - Jasmin Mikkilä

Juhannus voi tuoda mukanaan uuden kumppanin tai vaihtoehtoisesti myös vaikeita aikoja rakkausrintamalla.

Juhannus on valon ja keskikesän juhla, jota moni voi odottaa läpi vuoden. Miltä horoskoopit lupaavat sinun juhannuksesi näyttävän? Joillain voi olla ryppyjä rakkaudessa, kun taas osa merkeistä paistattelee parrasvalossa huomion keskipisteenä.

Oinas (21.3.–20.4.)

Uudet tuulet puhaltavat oinailla juhannuksena, uutta rakkautta on siis syytä odottaa. Oinaat ovat tänä juhannuksena helposti lähestyttäviä sekä erityisen viehättäviä, mikä vetää uusia mahdollisia deittikumppaneita puoleensa. Kannattaa kuitenkin varoa leikkimästä muiden ihmisten tunteilla, nimittäin se jos jokin saa tunteet kuohumaan. Haluat kuitenkin varmasti nauttia juhannuksesta sekä hyvästä seurasta ilman sen suurempaa draamaa. 

Härkä (21.4.–21.5.)

Härät nauttivat rutiineista, ja se voi tuottaa heille hieman vaikeuksia juhannuksena, kun ei voikaan itse kontrolloida kaikkea. Juhannuksena on hyvä kuitenkin muistaa, että välillä on myös hyvä levätä. Juhannuksena hauskanpidon lisäksi kannattaa myös keskittyä omien akkujen lataamiseen, ettei juhannuksen viettäminen tunnu enemmän taakalta kuin kivalta ajanvietolta. Rakkausrintamalla härät voivat kuitenkin kohdata mahdollisesti vanhojen heilojen kanssa. Vanhoille tuttavuuksille kannattaa siis antaa mahdollisuus, vaikka teidän juttunne ei olisikaan toiminut aikaisemmin.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Kaksoset, nyt on teidän aikanne ottaa kaikki ilo irti juhannuksesta! Oli se sitten festarit, mökkireissu ystävien kanssa tai juhlat, kannattaa kaikkeen heittäytyä täysillä. Luvassa tulee olemaan jännitystä ja paljon latautumista. Valovoimaisuutesi ei tule jäämään keneltäkään huomaamatta ja sädehdit enemmän kuin koskaan. Vaarana tässä kuitenkin voi olla se, että ystäväsi jäävät kokonaan huomioimatta. Vaikka siis vientiä varmasti riittää ja romansseja on luvassa, muista kuitenkin keskittyä myös ystäviisi!

Rapu (22.6.–22.7.)

Juhannus on heinäkuussa syntyneiden rapujen kulta-aikaa. Ravut tunnetusti rakastavat kesää, etenkin omien syntymäpäiviensä vuoksi, mutta myös juhannuksen takia. Heinäkuun ravuilla tulee olemaan rakkaudentäyteinen juhannus, mutta välttämättä sitä oikeaa ei kuitenkaan löydy vielä. Myöskään kesäkuun ravuille juhannus ei näytä ollenkaan huonolta, mutta silmät kannattaa pitää auki. Voit siis löytää kesäromanssin, kunhan et sinisilmäisesti luota kaikkeen, mitä sinulle sanotaan.

Leijona (23.7.–23.8.)

Juhannus voi yllättää leijonat ihan täysin. Voi olla, että näet juhannuksena jonkun vanhan ystäväsi ihan uusin silmin ja rakkaus saattaa leimahtaa. Ei kannata siis uskoa siihen, että kipinän täytyy syntyä heti, nimittäin tässä tilanteessa asia ei ole niin. Silmät ja korvat kannattaa pitää auki, jotta voit löytää kesäromanssin tai mahdollisesti jopa elämäsi rakkauden. Älä kuitenkaan jää liikaa miettimään rakkautta, sillä se voi tulla mahdollisuuksiesi tielle. Nauti vain hyvästä seurasta ja anna elämän kuljettaa.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Rakkausasiat kannattaa juhannuksena jättää hieman taka-alalle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että mitään ei olisi luvassa. Tärkeintä on kuitenkin, ettei juhannukselle laita liikaa odotuksia. Juhannus tulee olemaan kaikin puolin kiva ja rauhallinen, eikä sitä tule stressata liikaa. Liika stressi voi aiheuttaa myös sen, että sairastut juuri juhannuksen tienoilla. Sitä ei kuitenkaan halua kukaan, minkä vuoksi kannattaa vain ottaa kesästä kaikki irti ja nauttia!

Vaaka (23.9.–22.10.)

Tänä juhannuksena vaa'at voivat kohdata rakkausrintamalla kilpakumppanin, joka voi estää sinua saamasta haluamaasi.Tämähän ei käy vaaoille, jotka nauttivat siitä, että saavat paistatella huomion keskipisteenä. Juhannuksena on kuitenkin tärkeää pysyä rauhallisena aiheuttamatta liikaa ylimääräistä hämminkiä. 

Skorpioni (23.10.–22.11.)

Juhannusromanssisi voi olla lähempänä kuin uskotkaan. Syttyykö kipinä uudestaan vanhan heilan kanssa, löydätkö uuden tuttavuuden, jonka jotenkin kuitenkin tiedät ennestään, vai onko kohtalo pelissä jonkun uuden ihmisen kanssa? Se selviää juhannuksena. Se on vain sinusta kiinni, voiko juhannusromanssisi johtaa vakavaan suhteeseen vai onko se myöhemmin vain muisto menneisyydestä. Muista kuitenkin, että joskus täytyy mennä kauas, jotta voi nähdä lähelle.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jousimiehelle juhannus on erittäin mystistä aikaa. Ehkä sinun ja ystäviesi välillä saattaa olla selvittämättömiä asioita, jotka saattavat nousta pintaan. Myös se on mahdollista, että sinun ja uuden kumppanisi tai romanssisi välille saattaa syntyä omituisia suhdekiemuroita. Näistä asioista tullaan pääsemään kuitenkin yli juhannuksen jälkeen, joten sillon näillä asioilla ei kannata vaivata päätänsä. Keskityt vaan rakkaidesi seuraan ja nautit.

Kauris (22.12.–20.1.)

Vaikka välillä on saattanut tuntua vaikealta, juhannuksena siihen on tulossa iso muutos. Tärkeintä mitä voit silloin tehdä, on luottaa omaan intuitioosi. Hyviä asioita on siis tulossa, oli se sitten uusi rakkaus, uusia ystäviä tai kesäromanssi. Hyvät asiat tapahtuvat silloin, kun niitä odottaa vähiten. Älä siis vaivu epätoivoon mahdollisten kiireiden keskellä, vaan nauti täysin rinnoin juhannuksesta.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Vesimiehet ovat saattaneet alkuvuonna olla hieman kuoressaan, eikä mahdollisille romansseille ole annettu edes mahdollisuutta. Juhannuksena vesimiesten, etenkin tammikuussa syntyneiden vesimiesten, on tärkeää antaa muille ihmisille mahdollisuuksia. Sinua voi olla yleensä vaikea lähestyä, mutta ei tänä juhannuksena. Vetovoimasi tulee näkymään ulospäin, ja treffipyyntöjä tulee varmasti satelemaan.

Kalat (19.2.–20.3.)

Kalat saattavat yllättyä siitä, mitä kaikkea juhannus voi tuoda tullessaan. Välttämättä uutta romanssia silloin ei ole tulossa, mutta se voi yllättää myöhemmin kesällä. Juhannuksena tärkeintä on keskittyä hauskanpitoon ja uusien ihmisten tapaamiseen, koska niiltä ei ainakaan voi juhannuksena välttyä. Ole siis avoin kaikelle, mitä juhannus pitää sisällään ja anna luovuutesi kukoistaa, nimittäin luovuutesi voi saada muut hurmaantumaan.

Lue myös: Toukokuun 2024 horoskooppi - kenelle on luvassa uusia haasteita ja kenelle taas rakkautta?

Lue myös: Mikä on henkinen horoskooppisi? Tee hauska testi ja ylläty!

Lue myös: Jännittäviä seikkailuja, romanttisia kohtaamisia vai pettymyksiä? Katso kesän rakkaushoroskooppisi

Kilpailut

Uusimmat