Yhden parin häät uhkaavat peruuntua, kun sulhanen joutuu sairaalaan.
Paasonen ja Marita Alatalo menivät viikonloppuna naimisiin.
Ison-Britannian hallitsijapariskunta avioitui vuonna 2005. Toistamiseen avioon astelleen pariskunnan avioerot näkyivät juhlallisuuksissa.
Radio Novan Aamussa Kimmo pitää Minnalle ja tuottaja-Markukselle legendaarisen visan ja Minna juontaa yhdellä korvalla. Minna miettii periytyviä ammatteja ja Kimmo pyytää Minnaa tuomaan lankunpätkiä, kuuntele Iltapalat tästä!
Pariskunta järjesti häät kahden viikon varoitusajalla Los Angelesissa.
Pariskunnalla on nyt myös yhteinen sukunimi.
Radio Novan Aamussa Minna käy läpi vanhoja hääperinteitä ja Kimmo on kokannut kevyttä kesäruokaa. Ihmeteltiin mihin oikeasti tarvitaan piin likiarvoa ja kuuntelijat räjäyttivät viestitötteröt. Markus on tehnyt löytöjä kirppikseltä ja nyt on koneiden kone, kuuntele Iltapalat tästä!
Markus saa vihiä miten Wifiä voi hyödyntää paremmin ja Minnaa jännittää miten hänen peukalo pärjää poliisiasemalla. Onko hiipivät keski-ikäiset naiset valloittamassa kauppakeskukset?
Paasonen juhlii häitään syksyllä.
Uudella Unelmahäät-kaudella nähdään kymmenen paria.
Häät ennen hautajaisia yllättää, mutta toimii, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Syksyn uutuuselokuvassa Kuustosen roolihahmo etsii kumppania vain piristääkseen masentunutta isäänsä.
Häät ennen hautajaisia saa ensi-iltansa syyskuun lopussa.
Elokuvan pääosia esittävät Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.
Elviksen nimeä ja henkilöbrändiä hallitseva lisenssiyhtiö ilmoittaa lopettavansa legendan luvattoman hyödyntämisen mainoksissa, hääteemamarkkinoinnissa, tavaroissa ja muunlaisessa toiminnassa.
Radio Novan Aamun Ruskaralli 2 on startannut ja ensimmäiset etapit on saavutettu. Minnalla on taas asiaa oravista, joista hän jakaa Akille uutta tietoa. Aki tietää millä Minnan saa heti suuttumaan ja Unelmahäiden uusin jakso pohdituttaa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!