Anssia vuosia sitten vaivanneet ikävät vaivat nostetaan kuin kissa pöydälle konsanaan ja Niina avautuu tämän hetkisistä ruokahimoistaan. Vantaalla tapahtuu kummia ja eräs Suomessa sijaitseva risteys saa uuden lempinimen. Kuuntele Novan Iltapäivän parhaat palat tästä!
Juhlapäivää viettävä Niina järjestää sellaisen tempauksen sipsien superfanille Anssille, että oksat pois! Mitä eroa on surffilaudalla ja lainelaudalla ja mistä löytyy Suomen haisevin kaupunki? Kuuntele Novan Iltapäivän parhaat palat tästä!
Niinalla on uusi opsessio, jolla voi olla vähän kyseenalaisia sivuoireita ja Anssi toivoisi pääsevänsä karavaanarihierarkian huipulle. Miksei joku haluaisi uida Suomen vesistöissä? Tähän vastauksen antaa NRJ:ltä tuttu Niko Nousiainen. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat tästä!
Keskustelu on käynyt Reddit-palvelussa kiivaana.
Radio Novan Aamussa annetaan huikeita katselusuosituksia. Minnalle löydettiin uusi harrastus ja Akille harmaita hiuksia aiheuttaa raastepöydän epäkohta. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Torstaina kuultiin, miten autoammattilaisten v. 2005 Ford Mondeo koki muodonmuutoksen ja on nykyään kuin pakasta vedetty 2021 Ford Mondeo. Miten moraalia mitataan? Mitä jonnet ei muista? Entä miten köyhästi häitä voi viettää?
Monet ovat samaistuneet naisen tilanteeseen. Video on kerännyt lähes 120 000 tykkäystä sekä huiman määrän kommentteja.
Las Vegas ja Elvis ovat saaneet vahvan haastajan Suomen Naantalista. Muumimaailmassa on pidetty hääseremonioita yli 20 vuotta, mutta vain japanilaisille.
Sarjan uudet jaksot on katsottavissa discovery+-palvelussa 12. huhtikuuta alkaen.
Kuninkaallisten häiden tyylit ovat inspiroineet monia morsiamia.
Radio Novan Aamussa mietitään missä tuntuu kun oikein kutkuttaa ja lauletaan karaokea. Käydään läpi häälahjalistoja ja mietitään mitä Minna tällä kertaa söisi hatusta, kuuntele parhaat palat tästä!
Vuonna 2021 monikäyttöisyys nousee yhdeksi suureksi valtiksi hääpukutrendeissä.
Emma Corrin kertoo, että hääkohtaukset eivät olisi tukeneet sarjan juonta tarpeeksi.
Radio Novan Aamussa Minna miettii millainen mies Ed Sheeran oikeasti on ja Aki kyselee puolisoiden tapaamisista. Minna kertoo koko talven sään ja joko sinä olet osallistunut kyselytutkimukseen? Kuuntele parhaat palat tästä.
Läpikuultavuus on trendi, joka jatkaa voittokulkuaan.
Radio Novan Aamussa Minna kertoo takan sytyttämisestä ja Akilla on syy miksei hän kuule mitään. Minna antaa Ensitreffit alttarilla - ohjelmasta analyysin ja Akilta kysellään puutarha-asioista, kuuntele parhaat palat tästä!