Kuva: Fotolia

Psykoterapeutti paljastaa varmat keinot saada hänet rakastumaan sinuun - 5 askelta

05.06.2016 16:15 - Tarja Vilén

Miten saisit sydämesi valitun rakastumaan sinuun? Tässä ammattilaisen vinkit.

Psykoterapeutti ja kirjailija Gary Neuman kertoi Business Insider -sivustolle tieteellisen taustan sille, miten ihminen rakastuu tai saadaan rakastumaan. Neumanin mukaan tarvitaan vain seuraavat viisi helppoa keinoa:

1. Katso silmiin

Neumanin mukaan pariskunnat, jotka ovat rakastuneita pitävät katsekontaktin yllä 75 prosenttia yhdessäoloajastaan. Tiivis katsekontakti luo intiimiä yhteyttä toiseen.

2. Kuuntele

Kaikille on tärkeää, että heidän kertomistaan asioista ollaan kiinnostuneita. Kuuntelemalla toista viestität, että olet kiinnostunut hänen tunteistaan ja ajatuksistaan. Lisäksi on tärkeää jatkaa keskustelua jatkokysymyksillä, jotta osoitat myötätuntoa.

3. Arvostus

Jos saa toisen tuntemaan olonsa arvostetuksi ja kunnioitetuksi, luo se positiivisia tunteita, jotka voivat johtaa rakastumiseen.

4. Hymyily

Hymyily näyttää hyvältä ja tekee kenestä tahansa paremman näköisen. Hymyily on avaintekijänä rakastumisessa. Hymyily saa sinut näyttämään voittajalta.

5. Kosketus

Halaaminen, syleily ja hienovarainen koskettaminen saa toisen tuntemaan olonsa kotoisammaksi seurassasi. Pariskunnat, jotka koskettavat paljon toisiaan, ovat tutkitusti myös tyytyväisempiä parisuhteeseensa.

Lue myös: Suomalaisparit kertovat Tinder-rakkaudesta: "Kummallakin piti olla toiset deitit"

Lähteet: Business Insider, Daily Mail

Lue lisää aiheesta rakkaus

Karvanlähtöaika! "Kuinka pihalla te ootte?" 5 lausetta, joita psykologit kehottavat sanomaan kumppanille - voivat olla pitkän suhteen salaisuus Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat