TikTokissa esitettyyn kysymykseen on tullut lukuisia vastauksia, jotka puhuvat karua kieltä naisten kokemasta turvattomuudesta.
Monen juhlatyyliin kuului myös kasvomaski.
TikTokissa esitettyyn kysymykseen on tullut lukuisia vastauksia, jotka puhuvat karua kieltä naisten kokemasta turvattomuudesta.
Altamullan Road lähtee kattavalle kiertueelle.
Vaikeaksi mielletty väri loistaa nyt elokuvajuhlilla.
Tänä syksynä nähdään punaista.
Anssi ja Niina palasivat studioon, joten lomapäivitykset olivat paikallaan! Mitä tapahtui Huittisissa? Mitä vikaa on punaisessa huoneessa? Entä mitä vaaditaan kesäkeiton kesäisyyteen?
Kurkela on naimisissa Nightwish-nokkamies Tuomas Holopaisen kanssa.
Videota on katsottu lähes 200 000 kertaa.
Kaksikon yhteisalbumi julkaistaan syksyllä.
Voimaväri ei koskaan mene pois muodista.
Videon on julkaissut Girls. Girls. Girls -lehti.
Eksä lainasi Rachelilla rahaa ja näin hämmentävä tapahtumaketju sai alkunsa.
Minna muistelee TODELLA kaunista pariisilais myyjätärtä, Akin mielessä taas pyöri Simolan Seija. Minna odottaa muotiasiantuntija-Akilta infoja seuraavan kauden väreista ja Akin aamu lähti käyntiin kunnon sekoilulla. VAROITUS: mukana myös Errrroottinen aamusatu. Parhaat palat tästä.
Listalle nousi muun muassa liian tiukkoihin vaatteisiin pukeutuminen.
Laulaja-lauluntekijä Ellinoorasta huokuu onnellisuus ja seesteisyys, artistin toinen albumi Vaaleanpunainen vallankumous on julkaistu. Miten levy syntyi ja mikä on Ellinooran henkilökohtaisin biisi? Millaista palautetta fanit ovat antaneet ja millaisia kohtaamisia heidän kanssaan on ollut? Kuuntele koko haastattelu.