Kuva: Shutterstock

"Nukahdin kesken armeijan loppusodan" - lue, mitkä ovat ihmisten oudoimpia nukahtamispaikkoja

24.06.2019 10:08 - Milena Raappana

Uni saattaa yllättää mitä erikoisimmissa paikoissa.

Radio Novan aamulähetyksessä Minna Kuukka ja Esko Eerikäinen kertoivat Kanadan sisäisellä lennolla Tiffany Adamsille tapahtuneesta kommelluksesta. Nainen oli nukahtanut kesken lennon ja herännyt yksin viluissaan pilkkopimeästä lentokoneesta. Nopea puhelu ystävälle ennen akun loppumista kännykästä kuitenkin pelasti Tiffanyn pinteestä, sillä ystävä ilmoitta lentokentälle tapahtuneesta. 

Kuukka ja Eerikäinen olivat todella hämmästyneitä tapahtuneesta ja miten tällaista ylipäätään voi tapahtua.

- Källi! Tän on pakko olla källi. He ovat aattelleet, että nyt annetaan nukkua, Eerikäinen epäilee.

Löytyipä Radio Novankin kuulijoilta hauskoja tarinoita siitä, miten he ovat nukahtaneet mitä erikoisimpiin paikkoihin.

- Nimimerkki Kaappaus keittiön vessassa kertoo, että nukahdin kerran työpäivän aikana vessaan. Ehdin olla siellä ilmeisesti noin 20 minuuttia unten mailla housut kintuissa, kun tarjoilija tuli koputtamaan oveen, että kokkia kaivattaisiin takaisin. Vähän meinasin hävettää herätä siihen ja kuola poskella vetää housut ylös ja takaisin keittiöön, Kuukka kertoo kuulijan kertomaa tarinaa naurahtaen.

Eerikäinen kertoo kuulijan kuumottavan tarina, jossa hänkin oli nukahtanut lentokoneeseen. Kuuntele paniikkia aiheuttava kokemus alta:

Kuulija nimeltä Harri kertoi myös hauskan tarinan, johon Eerikäinen pystyi samaistumaan.

- Muista itse, kun olin loppusodassa armeijassa, että väsytti tosi paljon, kun oli pitkä leiri takana. En kyllä nukahtanut, mutta Harri on nukahtanut loppusodassa intissä. Hän muistaa vielä sen, että oli sopinut toimintakuvion hyökkäykseen ja sen jälkeen mentiin asemiin. Seuraava muistikuva oli se, että aamu alkoi sarastaa ja omia joukkuetovereita ei näy missään. Harri katsoi kelloon ja oli nukkunut neljä tuntia jonkun mättään päällä ja jengi soitteli ympäriinsä, Eerikäinen kertoo.

Kuuntele Radio Novan Aamua joka arkiaamu kello 06-10. Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: 'Raskas aamu, kaikki on mennyttä'

Lue myös: Seppo, seponseponseppo

Kilpailut

Uusimmat