Voiko mies ja nainen olla ystäviä keskenään? Tämä puhuttaa tänään Radio Novan Iltapäivässä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan uskaltaako vara-avaimen antaa uudelle naapurille. Esko saa ruumisautoista kylmiä väreitä ja Suvi puolestaan on valmis majoittumaan ruumisautoon. Mysteeriäänikisassa on toiveikkaat merkit ilmassa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa kuskin neuvominen ja tuottaja-Jenni kertoo, miksei ajanut autoa lähes kymmeneen vuoteen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa paljastetaan migreenin vuoksi kaikki salaisuudet. Hilpeyttä aiheuttaa myös parisuhdetestit ja tamperelainen tolppa, jolla on oma Facebook-ryhmä. Mysteeriäänikisassa kisaaja Jannen aamu alkoi erikoisella tavalla, mutta kuinka käy 300 euron potin? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Pienet ärsytystä aiheuttavat asiat puhuttavat ja Esko ei voi ymmärtää laiskoja ihmisiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa opetellaan sanomaan ei. Eskon studioon kantama lehti naurattaa Suvia, kun taas tuottaja-Jenni nauraa Suvi lukemalle lehdelle. Onko Esko valmis maksamaan 500 euroa kuukaudessa löytääkseen rakkauden? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Pääskysaari kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa aiemmista ammattihaaveistaan.
Mikä Vesalan biisi ällöttää Eskoa ja Suvia ja miksi? Esko kieltäytyy kuvaamasta jumppavideota erikoisesta syystä. Kaverin puolesta kyselen -osion ongelma kuulostaa Suvista vitsille, mutta Esko puolestaan ymmärtää. Kuulijoille jaetaan varoittava esimerkki ja kehotetaan tarkastamaan lastenpuhelimet. Mysteeriääni -kisassa 240 euroa potissa, mutta kuinka Jeren käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Ovatko Esko ja Suvi saikuttaneet turhaan? Esko vaatii Suvilta flunssanäytettä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa nimimerkki Bridezilla kaipaa apua kaason irtisanomisen kanssa. Myös katsastukset ja yllätysvieraat puhuttavat. Minkä paikan kotona Esko ja Suvi siivoavat ensimmäisenä yllätysvieraan saapuessa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Halonen kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa, että vaikeudet ovat opettaneet hänelle nöyryyden lisäksi myös paljon musiikkibisneksestä.
Tamminen on imitoinut monia tunnettuja suomalaisia, kuten Andy McCoyta, Aira Samulinia ja Tarja Halosta.
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan turhia lupauksia ja BESS sekä Esko myöntävät molemmat sortuvansa näihin. Ihmisten pakkomielteet puhuttavat studiossa ja BESS kertoo kotonaan vallitsevasta tiukasta juustosäännöstä. Mysteeriääni -kisassa potissa 320 €, mutta kuinka käy Heidin, joka on satavarma arvauksestaan. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eerikäinen kertoo Voice.fi:lle, että odottaa jännityksellä ensi viikon keskiviikkoa.
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Esko kertoo uudesta hiustenleikkauskokemuksesta ja BESS muistelee nuoruuden hiustenleikkauksia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ongelmana tunteiden sanoittaminen toisella kielellä. Ihmetystä studiossa aiheuttaa Sveitsille liian ärsyttävät ihmiset ja BESS kertoo mikä kieli on hänelle, kuin hepreaa. Mikä unettomuuteen liittyvä asia yhdistää Eskon äitiä, BESSiä ja hänen isoäitiään? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Bess. Esko mietti Bessin kanssa, onko olemassa huonoa kohteliaisuutta. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Sini pohtii mitä tehdä lapsensa lauluharrastuksen kanssa - Bessillä on oma näkemys asiaan ja kertoo myös tärkeän faktan laulamisen vaikutuksista. Bess kertoo Tallinnan-risteilystä äitinsä kanssa ja millainen maku hänellä on edelleen suussa. Mysteeriääni-kisassa potissa 280 €. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Blind Channelin Joel Hokka elää kiireistä aikaa. Kiertue- ja julkaisutauoilla hän haluaa olla kotona yksin ja soittaa kitaraa lattialla "alkkarit jalassa".
Esko ja Suvi käsittelevät Meiju Suvaksen nukkumisjärjestelyä ja toteavat, ettei Meijun biisit toimi heillä kotona. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ihmettelee Hikikallen ongelmaa, mutta kuulijat samaistuvat. Esko koittaa takoa Suville urheilun hienoutta, mutta Suvi haluaisi laittaa säännöt uusiksi. Piia lähtee Mysteeriääni kisaan 100 % varmuudella, mutta kuinka käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskolla on paljon kysymyksiä ja Suvilla todella vähän vastauksia – miksi valvontakamerassa näkyy vain kädet. Kaverin puolesta kyselen -osiossa hilpeyttä aiheuttaa nokitteleva veli. Myös periaatteen ihmiset puhuttavat ja Suvi pohtii kuinka saada lokki vastuuseen teoistaan. Mysteeriääni-kisassa 200e potissa ja Johannalta tulee hyvä veikkaus. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tänään Novan Iltapäivässä koetaan tunteita laidasta laitaan ja kuullaan huojentavia uutisia Suvin kotoa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja tuottaja-Jenni ratkovat Milan ongelmaa huonoon hajuaistiin liittyen. Suvin mielestä Jennin vinkit ovat hieman kyseenalaisia. Esko saa Suvin Markku-vihan niskaansa ja Suvi ei voi käsittää millaisia parisuhde-ehtoja ihmisillä voi olla. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!