Radio Novan Iltapäivän viimeinen lähetys ennen kesälomaa. Mitä ajatuksia Eskolla Suvilla syntyi, kun pomo ilmoitti tulevansa tiimin kesäjuhliin. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan kesärientoihin liittyvässä ongelmassa. Esko ja Suvi saivat Kimmolta ja Minnalta lomallelähtö tervehdyksen, joka aiheuttaa ihmetystä. Studiossa koetaan myös hämmentävä hetki - onko Eskolla sittenkin poika ja vaimo? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Avaruustyö ja Rammsteinin jatkobileet aiheuttavat hilpeyttä ja kysymyksiä studiossa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan mitä lakanat kertovat miehestä. Mikä oli Eskon haaveammatti ja mikä on Suvista tylsin asia, mitä voi katsoa tv:stä? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Kävin todella pahoja ajatuksia itsestäni läpi, Bess kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa.
Jalkapohjien kunto aiheuttaa hilpeyttä studiossa ja kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kuka perheessä tyhjentää lattiakaivon. Studiossa seurataan erikoista wc-saagaa ja puhutaan opettajien lahjoista. Esko tekee paljastuksen, josta hän ei ole itse yhtään niin innoissaan, kuin Suvi. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tikkanen kertoo Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa kattavasti legendaarisesta urastaan jääkiekon parissa.
Radio Novan Iltapäivässä tehdään pieniä näpistyksiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Elsa kaipaa vertaistukea viestien vastaamatta jättämiseen liittyvässä ongelmassa. Suvi kerto eleestä, jonka tekee bussin ollessa myöhässä – Esko ajaisi ohi ja jättäisi pysäkille. Myös lapsuuden muistot röökiin liittyen puhuttavat. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskon puvuntakin taskusta löytynyt puhelinnumero herättää paljon kysymyksiä studiossa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa etsitään porsaanreikiä. Myös kaupunkilaisten ja maalaisten bussikäyttäytyminen puhututtaa studiossa. Millainen appiukko Esko uskoo olevansa? Kuuntele Iltapäivä parhaat palat tästä!
Eevi Teittinen viettää toista äitienpäiväänsä äitinä. Teittinen kertoo Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa, miten hän on kokenut äitiyden.
Mistä tietää olevansa aikuinen? Onko se kilohintojen seuraamista vai eri imurien imutehon vertaamista? Näitä pohditaan kaverin puolesta kyselen -osiossa. Esko kertoo opettavaisesta tilanteesta kuntosalilla, ja epäilee kalsareidensa omistajaa. Elämän valheellisuus iskee Suviin, kun hän lukee kotiin liittyvän artikkelin. Mikä tekee kodista halvan? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat!
Erikoiset aiheuttavat hilpeyttä Radio Novan Iltapäivässä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa koetaan häpeää puolison juhlapukeutumisesta. Suvi on pihalla kuin lumiukko koiriinsa liittyvästä rekisteröinnistä, ja kuulijat sivistävät Suvia. Suvia hämmentää Eskon ehdotus kesäjuhlien tarjottavaksi. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Mikä on treffailussa in ja mikä out – tätä kysymystä pohdittiin tänään kaverin puolesta kyselen -osiossa. Uutinen kirjastoon liittyen saa Eskon ja Suvin hurraamaan Turkua. Myös kiinteistövälittäjän työ puhututtaa studiossa. Mitä mieltä Suvi on kiinteistövälittäjistä ja voiko Eskon näköinen kaveri ottaa tuntemattomia kyytiin? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Uusien vaatteiden pesu ennen käyttöä puhututtaa studiossa ja Esko kertoo vinkin, kuinka voi kuivatella ilman pyyhettä. Millainen on kodintuoksu ja mistä se tuoksu tulee? Tätä kysymystä pohditaan tänään kaverin puolesta kyselen -osiossa. Mysteerikisassa Dina arvuuttelee esinettä, mutta päätyykin saamaan rahaa Suvin erikoisen kommentin päätteeksi. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Instagram-julkaisu on kerännyt useita mielipiteitä.
Onko drinkkejä ok nauttia hanasta? Tätä pohditaan viikon viimeisessä lähetyksessä. Kaverin puolesta kyselen aihe saa Suvin suuttumaan. Esko epäilee Suvin kertoman tutkimuksen alkuperää ja arvostelee hienon jutun surullista käännettä. Suvin kiusallinen tarina yöllisistä kuvauksista aiheuttaa hilpeyttä studiossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Alman tuore albumi Time Machine on tehty Ruotsissa koronapandemian aikana.
Terveisiä yläasteelta! Esko ja Suvi ovat käyneet 8-luokkalaisten vieraana ja heille on esitetty visiitillä tiukkoja kysymyksiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Mirvan erikoinen pelko innostaa kuulijatkin avaamaan omia pelkojaan. Mitä Esko ja Suvi pelkäävät? Kuka maksaa, jos palomiehet ovat hälytyksen tullessa ulkona syömässä? Esko ja Suvi eivät löydä yhteistä säveltä liikennemerkkeihin liittyvässä asiassa.