Katso video jutusta.
Kumpi ulkoiluttaa kumpaa, koira ihmistä vai ihminen koiraa? Koiruuksia Radio Novan Aamussa. Japanilaisella vesikidutuksella ei muuten ole mitään jakoa kun puhutaan kuolevasta loisteputkesta... Siis mitä ihmettä? Minna kertoo - tämä on pakko kuulla!
Esko ja Minna muistelivat tänään lapsuutensa satuja, joissa ei vältytty veren roiskumiselta eikä lasten kurittamiselta. Minna kokee myös olevansa aamuisin vähän tuuliajolla, haluatko tietää miksi? No kuuntele!
Joulukuusisipsit. Mitens olisi? Minnan mielestä joulupöydässä on tähän mennessä piisannut antia siinä määrin, että joulukuusi on saanut jäädä rauhaan. Asia voi muuttua nyt.
Tänä aamuna käveltiin läpi kaamosvalaistun ruskametsän, pohdittiin strippariuden syvintä olemusta, iloittiin kuninkaallisesta vauvauutisesta ja kieltäydyttiin testosteronin nimessä kevytlimsoista
Missä lasten harrastuksissa ei kannata vanhemman huutaa, ainakaan kokoajan? Entä mitä jos oletkin allerginen kumppanillesi? Näillä ja paljolla muulla maanantai käyntiin Minnan ja Eskon kanssa!
Esko Eerikäinen ja Oku Luukkainen ovat toistensa tukipilarit.
Särkänniemen kolmesti laukaistava Hype-vuoristorata ei sovi herkille.
Romantikoksi itseään kuvaileva artisti pääsi keskustelemaan rakkaudesta Radio Novan Kesäaamuissa.
Voiko ensisilmäyksellä rakastua, kysyy Esko Kasmirilta ja kuulijoilta Novan Kesäaamussa. Vastaus kirkastuu, kun koskettavat tositarina puhuvat puolestaan.
Artisti Kasmir muistelee millaista on muuttaa takaisin vanhempien nurkkiin, kun elämä potkii päähän.
Ensimmäinen kerta festareilla voi olla traumaattinen kokemus. Valmistaudu kuuntelemalla Eskon ja Ilen vinkit!
Kamppailulajien harrastajat, etenkin aloittelijat, ovat Ilen pahin painajainen. Mitä tehdä, kun kaveri pyytää kuristamaan?
Toisinaan hiljaisuus on parasta asiakaspalvelua. Kuuntele, onko näin sinun ammattisi kohdalla!
Olisiko elämässä enemmän odotettavaa, jos ikärajat lisääntyisivät, Esko ja Ile pähkäilevät. Millainen olisi maailma, jossa ikärajoja olisi lähes kaikkeen?
Radio Novan juontaja Esko Eerikäinen esittelee nuoruusaikojensa tyyliä Instagramissa.