Novan kesäkartta jatkuu: mukana Katja, Antti, Sari, Ivan, Janne ja Racing Team

23.07.2015 13:58 -

Ennen kuin Minna Kuukka, Tuomas Rajala ja Matti Ylönen palaavat Novan studioon, kuullaan aamuissa vielä heinäkuun viimeisellä viikolla Katja Ståhlia ja Antti Haajasta. Mutta keitä muita taajuudella kuullaan?

Maanantaista torstaihin (27.-30.7.) aamuissa on Katja Ståhl klo 8-12. Perjantaina 31. heinäkuuta äänessä on Antti Haajanen.

Novan kesäpäivää klo 12-16 luotsaa Sari Seppälä maanantaista perjantaihin (27.-31.7.). Lauantaista sunnuntaihin 1.-2.8.) päivää vetää Janne Virtanen.

Turun kaupunkifestivaalin tunnelmista pääsee nauttimaan Down By The Laiturissa seikkailevan reportterimme Elina Kottosen avulla torstaista lauantaihin (30.1.8.).

Arki-illoissa maanantaista torstaihin (27.-30.7.) on Ivan Puopolo klo 16-20.

Rakastettu Heikki "Hector" Harman Pop eilen ja toissapäivänä -ohjelma kuullaa sunnuntaina 2.8. klo 10-11.30. Sen jälkeen kuullaan Nova Stagen parhaita puolen tunnin verran.

Liikenteeseen painottuva ohjelma Nova Racing Team juontajineen valtaa studion perjantaista sunnuntaihin klo 16-20. Perjantaina 31.7. äänessä ovat Jussi Halli ja Emma Kimiläinen. Lauantaina emännöivät Emma Kimiläinen ja Anne-Mari Rajala, ja sunnuntaina Emma Kimiläisen seurassa on Elli Collan.

Elokuussa palaa muun muassa eräskin töölöläinen partasuu

Vaikka kesä vielä jatkuukin elokuussa, loppuu monella kesäloma. Näin myös Minna Kuukalla, Tuomas Rajalalla ja Matti Ylösellä, jotka palaavat ruoriin maanantaina 3. elokuuta klo 6 aamulla.

Elina Kottosen päiväunta kuullaan arkisin klo 10-14. Novan 7 oikein -ohjelmasarja palaa taajuudelle päivittäin klo 14-16 ja illoissa ilahduttavat Sari Seppälä ja Ile Jokinen Arkirallissa.

Heikkio Harman musiikkiohjelma jatkaa sunnuntaiaamupäivissä, jonka jälkeen kuullaan Nova Stagen helmiä, kuten elokuussa. 

Elina Kottonen ja musiikkitoimittaja tarjoilevat Spotify-uutuuksia lauantaisin klo 10-12. Makuja maiskutellaan ruokateemalla klo 12-14.

Perjantaista lauantaihin huristellaan Nova Racing Teamin johdolla klo 16-20.

Illoissa läpi viikon nautitaan 7 oikein -puheohjelman uusintoja.

Viikottain päivittyvän Novan ohjelmakartan löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat