Tänään torstaina 13. elokuuta ihmiset ovat kuluttaneet loppuun maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat. Ylikulutuspäivä tuli tänä vuonna ennätyksellisen aikaisin, lähes viikkoa aiemmin kuin viime vuonna.
Olet ehkä kuullut lähetyksessä, kun Ile Jokinen on ihmetellyt Kauniiden ja rohkeiden Parhaat häät -DVD:tä, tai siis sen olemassaoloa. Puheet pantiin merkille myös Novan toimituksessa, ja syntymäpäivänään 13. elokuuta mies koki mojovan yllätyksen.
Torstaina 13. elokuuta ihmisten luonnonvarojen kulutus ylittää maapallon kyvyn tuottaa uusiutuvia luonnonvarojatämän  vuoden aikana. Ile Jokinen pohtii shoppailun motiiveja ja yrittää itse elää ihmisiksi, mutta silti pelottaa. Juontajapari Seppäläkin on huolissaan, mutta mikä hänellä painaa sydäntä?
Ennen kuin Minna Kuukka, Tuomas Rajala ja Matti Ylönen palaavat Novan studioon, kuullaan aamuissa vielä heinäkuun viimeisellä viikolla Katja Ståhlia ja Antti Haajasta. Mutta keitä muita taajuudella kuullaan?
Nightwish on vihdoin julkaissut uutta materiaalia. Èlan on tulevan albumin ensimmäinen single. Ile Jokinen sai studioon vieraakseen yhtyeen Tuomas Holopaisen, joka kertoi Nightwishin tulevista suunnitelmista.
Radio Novan Ile Jokinen käväisi Huomenta Suomessa Raakel Lignellin vieraana Elämäni ääniraita -osiossa. Haastattelussa Ile kertoi, millainen musiikki teki häneen vaikutuksen lapsena. Entä se aina parjattu musiikki radiossa?
Ympäristöä arvostavan sisustajan ei tarvitse enää tinkiä tyylistä tai laadusta, kertoi Riina Toikko Elina Kottoselle ja Ile Jokiselle.
Perjantaiperjantai-aamushow'n Minna Kuukka ja Ile Jokinen kokivat varsinaisen yllätysrynnäkön, kun Duudsonit, Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma ottivat ohjat.
Ile Jokinen ja Elina Kottonen saivat torstaina lähetykseen vieraakseen Minna Kinnarin, joka kertoi suomalaisten kulutustavoista, meille kaikille elintärkeästä eli ympäristön näkökulmasta.
Radio Novan suosittu iltapäiväjuontaja ja lähes legendan mittoihin radioäänenä yltävä Ile Jokinen palaa töihin pitkän sairausloman jälkeen.
Radio Novan iltapäivän vielä elokuun sairaslomalla mutta syyskuussa töihin palaava Ile Jokinen sai keskiviikkona 15. elokuuta puhelun studiosta kollegaltaan Elina Kottoselta.
Elina Kottonen soitti kollegalleen Ile Jokiselle kysyäkseen, mitä sairauslomalla olevalle miehelle kuuluu ja milloin hän palaa Elinan kaveriksi studioon. Elinan uuden sukunimen Ile oli ehtinyt oppia.
Sairaslomalle aivoverenvuodon takia joutunut Ile Jokinen sai soiton juontajakollegaltaan Elina Viitaselta tiistaina. Elina, kuten koko Novan väki ja viestien perusteella moni kuuntelijakin, kaipaa miestä. Mutta mitä juontajakarhulle kuuluu?
Mieli on hyvä ja intoa täynnä odotan kuntoutusta, kertoi Radio Novan iltapäiväjuontaja Ile Jokinen maanantain lähetyksessä.
Konttorin kottaraisten rairuohokisa etenee vauhdilla. Rairuoho oli vielä mullissaan, kun Ile Jokinen antoi painavan kommenttinsa ja veikkasi kisan voittajaa.
Radio Novan oli kärppänä paikalla, kun Robin kertoi Helsingin Lasipalatsissa tiistaina tulevasta suurkeikastaan Olympiastadionilla. Novan reportteri Essi Lamppu kaappasi Robinin kainaloonsa ja ojensi puhelimensa poptähdelle. Langan toisessa päässä oli Radio Novan Ile Jokinen.