Ile Jokinen palaa taajuudelle maanantaina 1. syyskuuta

01.09.2014 14:59 -

Radio Novan suosittu iltapäiväjuontaja ja lähes legendan mittoihin radioäänenä yltävä Ile Jokinen palaa töihin pitkän sairausloman jälkeen.

Jokinen sai viime huhtikuussa aivoverenvuodon, jonka johdosta häntä hoidettiin ensin Meilahden sairaalassa Helsingissä, ja sen jälkeen alkoi pitkä kuntoutuskausi Laakson sairaalassa.

Olosuhteisiin nähden Ilen toipuminen käynnistyi nopeasti, joten hän pääsi kotihoitoon jo kesäkuun alkupuolella.

Jokinen kertoi medialle katsovansa elämää ”eri näkövinkkelistä” kohtauksen jälkeen ja panostavansa yhä enemmän terveytensä vaalimiseen.

Tuttuun tyyliinsä Ile ei malttanut olla hiljaa sairauslomallaankaan vaan raportoi kunnostaan - ja milloin mistäkin – useaan otteeseen Radio Novan taajuuksilla, viimeksi syntymäpäivänään 13. elokuuta.

Jokisen työmotivaatio on ollut tauon aikana jopa pelottavan korkea, ja Novan henkilökunnalla on ollut täysi työ pitää mies pois studiosta, jotta toipuminen varmistuu.

Työkykyinen ja intoa puhkuva mies saapuu Novan taajuudelle ensi maanantaina 1.9. kello 14 alkaen. Ilen ja juontopari Elina Kottosen ohjelmaa kuullaan maanantaista torstaihin klo 14-18. Jokisen ja Minna Kuukan yhdessä luotsaama Perjantai Perjantai -ohjelma alkaa perjantaina 5.9. klo 6.00 (-10.).

Radio Novan työntekijät ja Jokisen sadat tuhannet kuulijat ovat suosikkijuontajan paluusta innoissaan.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat