Suosikkilaulaja kiertää pian Suomen suurimmat kaupungit HEXIT-konserttikiertueellaan. Mies on myös ehtinyt antaa äänensä Muumilaakso-sarjaan.
Harman opastamat aikamatkat pop- ja rockmusiikin historiaan jatkuvat Novan sunnuntaiaamuissa. Tänä sunnuntaina ohjelma on akustisen runolaulannan, eli folkmusiikin ytimessä.
Ennen kuin Minna Kuukka, Tuomas Rajala ja Matti Ylönen palaavat Novan studioon, kuullaan aamuissa vielä heinäkuun viimeisellä viikolla Katja Ståhlia ja Antti Haajasta. Mutta keitä muita taajuudella kuullaan?
Heikki Harman toimittama rock- ja popmusiikin alkuhämäristä aina 80-luvulle ulottuva musiikkiohjelma on soinut Novassa kesäkuun alusta lähtien.
Stadin Slangi -yhdistys on valinnut Heikki Harman eli Hectorin tämän vuoden Stadin Kundiksi. Stadin Slandi -yhdistys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.
Novan studio sekä sosiaalinen media täyttyivät viesteistä Heikki Harman ensimmäisen puolitoistatuntisen aikana.
Novan 7 oikein -ohjelmasarjan lauantainen kaksituntinen oli omistettu Novassa Pop eilen - toissapäivänä -musiikkiohjelmaa luotsaavan Heikki Harman elämän merkityksellisimmille kappaleille ja tarinoille niiden takaa. Jarkko Luoman Elämäni Soundtrack -ohjelmassa Heikki Harma kävi läpi elämäänsä lapsuudesta tähän päivään.