Heikki Harma valittiin Stadin Kundiksi

12.06.2015 15:02 -

Stadin Slangi -yhdistys on valinnut Heikki Harman eli Hectorin tämän vuoden Stadin Kundiksi. Stadin Slandi -yhdistys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Stadin Friidu on tänä vuonna nimetty Anna Kortelainenja Stadin Kundiksi Heikki Harma eli Hector. Nimitykset julkistettiin 12.6. Helsinki-päivänä. 

Stadin Friidu, Anna Kortelainen on filosofian tohtori, kirjailija, taidehistorioitsija ja tutkija. Kortelainen on syntynyt Helsingissä vuonna 1968.

Stadin Kundi, Heikki Harma alias Hector on laulaja-lauluntekijä, radio-ohjelmien juontajana ja toimittajana sekä viihdeohjelmien ohjaaja. Novassa sunnuntaisin omaa Pop eilen - toissapäivänä -ohjelmaa luotsaava Harma on syntynyt Helsingissä vuonna 1947.

Kolmannen polven stadilainen on viettänyt koko nuoruutensa Tölikassa eli Töölössä. Hector toteaakin, että myöhemmin tuli lähdettyä Tölikasta, mutta Tölika ei lähde koskaan hänestä. Espoon vuosien jälkeen Stadin Kundi on asunut jo parikymmentä vuotta Käpylässä.

Hectorin kotona nelilapsisessa perheessä puhuttiin aikalailla perusslangia. Varmaan sieltä ovatkin lähteneet monet Stadista kertovien kappaleiden tarinat kuten Ake, Make, Pera ja mä, Laulu Stadille, Nukkuva stadi, Asfalttiprinssi ja Tää on mun stadi.

Heikki Harman Pop eilen -toissapäivänä -ohjelma kuullaan sunnuntaina kello 10. 

Kilpailut

Uusimmat