Elokuvatuottaja Marko Röhr kävi Janne Virtasen vieraana juttelemassa mm. suomalaisten elokuvien ja elokuvaohjaajien tulevaisuudesta.
Ravustuskausi oli alkamassa ja se aiheutti keskustelua myös Radio Novan Kesäaamussa. Janne Virtanen kertoi hieman erikoisemmasta syntymäpäivälahjasta, jonka hän oli saanut 7-vuotiaana. Kuuntele yläpuolelta, mitä Janne kertoi perjantaiaamuna Joonas Hytöselle ja kuuntelijoille.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Neljännelle viikolle Janne sai seurakseen muun muassa juontajana ja tuottajana tunnetun Joonas Hytösen. Joonas muisteli oman uransa alkuvaiheita ja ensimmäistä kohtaamistansa Jannen kanssa. Kuuntele maanantaiaamun hetkiä yläpuolelta.
Tangokuningatar Erika Vikman yllätti Radio Novan Janne Virtasen ja Silvia Modigin tekstiviestillä.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kolmannen viikon lopuksi Janne sai seurakseen Silvia Modigin. Silvia on ollut viimeisen vuosikymmenen mukana politiikassa. Sitä ennen hän oli tuttu ääni Radio Novalta ja monelta muultakin radiokanavalta. Minkälaisen kommelluksen kautta Janne ja Silvia lähtivät ensimmäiseen yhteiseen aamuunsa? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamussa Janne Virtanen ja Janne Kataja peräänkuuluttivat hauskoja vitsejä. Kuuntelijat innostuivatkin lähettämään niitä vaikka kuinka paljon. Mikä sai Katajan pokan pettämään? Mikä vitsi kruunattiin parhaaksi? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen kolmannen viikon alussa studiossa istuu kaksi Jannea – Virtanen ja Kataja. Virtanen ja Maria Guzenina ottivat yhteyttä Katajaan. Mitä herran kesään kuuluu ja missä tunnelmissa hän palaa Radio Novaan? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen toisena viikkona Janne sai seurakseen poliitikko Maria Guzeninan. Minkälaista ohjelmaa Maria aikoinaan teki Radio Novassa? Entä mistä Maria sai idean lahjoittaa kesätyöpalkkionsa hyväntekemäisyyteen? Kuuntele aamun ensimmäisiä tunnelmia yläpuolelta.
Näyttelijä ja juontaja Janne Virtanen tapasi Mauno Koiviston pikkupoikana jännittävässä tilanteessa.
Radio Novan nettisivujen kilpailut-osiossa voi käydä ilmoittamassa itsensä mukaan lähetykseen. Kesäaamujen juontajat Noora ja Janne valikoivat päivittäin mukaan yhden ilmoittautuneen. Kilpailijan tehtävänä on imitoida hänelle soitettua ääninäytettä jostain Akin tai Minnan juonnosta. Kuuntele miten Janne ja Noora käynnistävät kilpailun ensimmäisenä aamunaan!
Kaksikko tunsi yhdessä työskentelyn välittömästi helpoksi, vaikka suora lähetys oli ensimmäinen kerta, kun he yhdessä juonsivat.
Ennen kuin Minna Kuukka, Tuomas Rajala ja Matti Ylönen palaavat Novan studioon, kuullaan aamuissa vielä heinäkuun viimeisellä viikolla Katja Ståhlia ja Antti Haajasta. Mutta keitä muita taajuudella kuullaan?
Radio Nova Liikenteessä muuttuu viikonloppuna Nova Racing Teamin toteuttamaksi nelituntiseksi. Tuttujen juontajien kuten Jussi Hallin ja Erkki Mustakarin lisäksi taajuudelle saadaan myös uusia ääniä: remmiin astuvat vuoden naisautourheilija 2005 Emma Kimiläinen ja "Suomen Hämiltön" Aleksi Halén.
Näyttelijä-ohjaaja Janne Virtanen riemastuttaa Novan viikonlopuissa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-15.
Radio Novan syksyn ohjelmisto starttaa maanantaina 13.8. Tuttuun tapaan lähetys alkaa arkisin klo 6.00 ja jatkuu myöhäisiltaan. Viikonloppuisin (la & su) aloitamme klo 9.00. Kurkista lisää syksyyn!
Radio Novan Janne Virtanen vieraili hiljattain näyttelijä Ilmari Saarelaisen luona ja maistoi samalla uskomattoman hyvää sillivoileipäkakkua. Millainen on sen resepti?