Akin sairastaessa Virtasen Janne saapui pelastamaan Minnan suoraan Thaimaasta. Minna pohti ruumiinlämpöään, kun Janne kertoo tuntemastaan Houdini-koirasta. Samalla he huomaavat olevansa näyttelijäkollegoita. Mistä on kyse, kuuntele se tästä
Aki lähti Ranskaan Ed Sheeranin keikalle ja Minnan aisapariksi pääsi Janne. Työpukeutuminen aiheutti keskustelua sekä Jukkajalos-patsaan jatkokehittely lähti omille raiteilleen.
Hanna-Riikka Siitonen oli kuollessaan 47-vuotias.
Niina kertoo Janne Virtaselle haluavansa aloittaa lattaritanssit, mutta pelkäävänsä liikaa epäonnistumista. Kuulijat samaistuvat Niinan tuntemuksiin, mutta joukosta löytyy myös niitä rohkeita, joita ei pidättele mikään!
Kautta aikojen mies ja kitara on ollut mitä toimivin viettelykeino. Mutta mikä on vastaava takuuvarma niksi naisille? Kuuntele, mitä mieltä ovat Niina, Janne Virtanen ja Novan Iltapäivän kuulijat.
Niina ja Janne Virtanen keskustelevat lasten kasvatuksesta ja siitä, millaisia epämiellyttäviä tehtäviä lapselta kuuluu vaatia. Kaksikko heijastelee omaa kokemustaan ja katsahtaa myös Kodin Kuvalehden haastatteleman lastenpsykiatri Jari Sinkkosen lausuntoihin.
Niina ja Janne Virtanen keskustelevat hypnoosin mahdollisuuksista ja riskeistä. Onko touhu puhdasta hömppää, hyödyllistä vai jopa vaarallista?
Elokuvatuottaja Marko Röhr kävi Janne Virtasen vieraana juttelemassa mm. suomalaisten elokuvien ja elokuvaohjaajien tulevaisuudesta.
Ravustuskausi oli alkamassa ja se aiheutti keskustelua myös Radio Novan Kesäaamussa. Janne Virtanen kertoi hieman erikoisemmasta syntymäpäivälahjasta, jonka hän oli saanut 7-vuotiaana. Kuuntele yläpuolelta, mitä Janne kertoi perjantaiaamuna Joonas Hytöselle ja kuuntelijoille.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Neljännelle viikolle Janne sai seurakseen muun muassa juontajana ja tuottajana tunnetun Joonas Hytösen. Joonas muisteli oman uransa alkuvaiheita ja ensimmäistä kohtaamistansa Jannen kanssa. Kuuntele maanantaiaamun hetkiä yläpuolelta.
Tangokuningatar Erika Vikman yllätti Radio Novan Janne Virtasen ja Silvia Modigin tekstiviestillä.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kolmannen viikon lopuksi Janne sai seurakseen Silvia Modigin. Silvia on ollut viimeisen vuosikymmenen mukana politiikassa. Sitä ennen hän oli tuttu ääni Radio Novalta ja monelta muultakin radiokanavalta. Minkälaisen kommelluksen kautta Janne ja Silvia lähtivät ensimmäiseen yhteiseen aamuunsa? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamussa Janne Virtanen ja Janne Kataja peräänkuuluttivat hauskoja vitsejä. Kuuntelijat innostuivatkin lähettämään niitä vaikka kuinka paljon. Mikä sai Katajan pokan pettämään? Mikä vitsi kruunattiin parhaaksi? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen kolmannen viikon alussa studiossa istuu kaksi Jannea – Virtanen ja Kataja. Virtanen ja Maria Guzenina ottivat yhteyttä Katajaan. Mitä herran kesään kuuluu ja missä tunnelmissa hän palaa Radio Novaan? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen toisena viikkona Janne sai seurakseen poliitikko Maria Guzeninan. Minkälaista ohjelmaa Maria aikoinaan teki Radio Novassa? Entä mistä Maria sai idean lahjoittaa kesätyöpalkkionsa hyväntekemäisyyteen? Kuuntele aamun ensimmäisiä tunnelmia yläpuolelta.
Näyttelijä ja juontaja Janne Virtanen tapasi Mauno Koiviston pikkupoikana jännittävässä tilanteessa.