Radio Novan Viikonloppu

Janne Virtanen, Mari Valosaari, Waldo, Esko Eerikäinen, Anssi Honkanen ja liikennetiimi

Radio Novan Viikonloppu

Lauantai

Janne Virtanen - klo 8 - 12 - Lauantaiaamu

Janne Virtasen kanssa starttaat lauantai-aamuun parhaan viihteen, koukuttavien kisojen ja yhdessä muiden kuuntelijoiden kanssa. Kaiken kruunaa lauantain paras sekoitus Novan klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia.

Mari Valosaari - klo 12 - 16 - Lauantaipäivä

Mari Valosaari ja viikon parhaat poiminnat: mikä puhutti tällä viikolla ja mikä on parasta tässä ja nyt! Parhaat klassikot – parhaassa seurassa!

Waldo - klo 16 - 19 - Waldon Lauantailöylyt

Ladies and gentlemen! Are you ready for the complete music adventure? Waldo eli Mr. Laadi Daadi tykittää nostalgisimpia ysäri- ja millennium-hittejä joka lauantai kello 16-19.

Sunnuntai

Radio Novan Sunnuntaibrunssi ja Esko Eerikäinen - klo 10 - 12 - Viikon mielenkiintoisin haastatteluohjelma.

Joka sunnuntai Esko tuo studioon viikon mielenkiintoisimman vieraan. Esko kysyy, vieras vastaa – eikä mikään aihe ole pyhä.

Radio Nova Klassikot ja Anssi Honkanen - klo 12 - 14 - Novan isoimmat klassikot – kuuntelijoiden valitsemana!

Anssin levylaukun aarteita eli Novan parhaat klassikot aina sunnuntaisin! Soita 0108 0 6000 tai tekstaa 17275.

Kuuntelijoiden äänestämä TOP 20-lista - Paras Sekoitus! - klo 14 - 16

Radio Novan isoimmat biisit tältä viikolta. Äänestä täällä.

Joanna Kuvaja, Antti Haajanen ja Jussi Halli - klo 16 - 20 - Radio Nova liikenteessä

Viikonloppuliikenteessä kanssasi Radio Novan liikennetiimi: Joanna, Antti ja Jussi. Kaasu painetaan pohjaan perjantaisin kello 15 ja sunnuntaisin kello 16. Tärkeimmät vinkit viikonlopun meno- ja paluuliikenteeseen, uutiset tasatunnein ja Novan paras sekoitus klassikoita. Mitä tien päällä tapahtuu? Soita studioon – 0108 0 6000 tai tekstaa 17275!

Radio Novan Ystävät Ulkomailla

Radio Novan ystävät ulkomailla jakavat arkeaan, juhliaan ja kaikkea siltä väliltä Radio Novan viikonlopuissa.

Jenna

Moi, olen Jenna, 34-vuotias ja asun Kööpenhaminassa. Muutin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009 opiskelemaan ja sen jälkeen muutaman mutkan kautta olen jäänyt tänne asumaan.

Asun omakotitalossa aivan Kööpenhaminan lentokentän vieressä, Dragør nimisessä paikassa. Perheeseeni kuuluu tanskalainen aviomieheni Nicolaj sekä kohta 2v. tyttäremme Madison. Kesällä perheeseemme on tulossa lisäystä pikkuveljen muodossa.

Vapaa aikani vietän enimmäkseen perheeni sekä ystävien kanssa. Tykkäämme myös matkustaa aina kun siihen on mahdollisuus.

insta: @xjennahelenax

Kaisa

Moi, olen Kaisa, 35-vuotias sinkkunainen ja asustelen Lontoossa. 4 vuoden Lontoossa asumiseen on kuulunut vahvasti oman itsensä löytäminen uudelleen, monet uravaihdokset sekä rikas sosiaalinen elämä. Lähdin Lontooseen yksin ja jätin perheen, koiran ja kaikki ystävät Suomeen.

Käyn Suomessa monta kertaa vuodessa, ja matkustelen muutenkin paljon.

Olen tällä hetkellä plussavaatealan yrittäjä, plussamalli sekä kehohyväksynnän puolestapuhuja. Vapaa-aikana sarjadeittailen, nyrkkeilen, poseeraan ja nautin gin&tonicia ystävieni kanssa.

insta: @kaisasparkle

Kati

Moi! Olen Kati, 44-vuotias ja asun Saksan Alpeilla pienessä kylässä.

Tulin tänne töihin suomalaiseen hotelliin jouluna 2011 ja sille tielle jäin. Työpaikan terassilla tapasin elämäni miehen ja meillä on 5-vuotias poika. Olemme remontoineet yläkerran yli 100-vuotiaasta talosta, alakerrassa asuu "anoppi" ja kellarissa meillä on oikea suomalainen sauna. Olen töissä osa-aikaisesti työpaikkaruokalassa ja tällä hetkellä osan ajasta lomautettuna.

Vapaa-ajalla kirjoittelen kahta blogia: Suomalainen im Allgäu ja Sauna Maailmalla, harrastan myös vaeltamista, uimista, hiihtoa ja pilatesta.

insta: @suomalainen_im_allgau

Janne

Terve Öljykaupungista!

Täällä Suomen Texasin kirjeenvaihtaja - your own boy Janne. Houstonin huojuvien palmujen katveessa makaileva, nälkäisten alligaattoreiden päiväunissa seikkaileva, V8 jenkkimuskeleiden ärjynnän kohteena oleva ja liian suuria pihviannoksia nauttiva komennustyöläinen aikoo raportoida Radio Novan kautta teille elämää Ameriikan raitilta. Kaksi Vuotta keltaisia koulubusseja, pilvenpiirtäjiä ja eri yhteiskuntaluokkia ihmeteltyäni voin todeta tietäväni ainakin jotain paikallisesta elämästä, vaikkei ulkomaalainen Texasia tai USA:ta koskaan voikaan ymmärtää mutta yritetään!

Stig on buurd - Jiihaa!

insta: @texas_karhu

Sini

Hellurei

Muutin Australiaan vuonna 2015 ja asun täällä mieheni ja tyttäreni kanssa.

Asuinpaikkani on Singleton, maatila 35km lähimmästä kaupasta ja naapuriin on matkaa 2km.

Maatilalla vilistää lehmiä, sekä kenguruja, liskoja, käärmeitä, myrkkyhämähäkkejä, kilpikonnia sekä värikkäitä papukaijoja. Australian kaunis luonto aukeaa koko komeudessaan juuri rakennetun kotimme ikkunoista.

Suomalaisten perinneruokien teko sekä kaikki turistitouhu on mun mieleen. Lapsellisen innostunut mieli nauttii kaikesta jännittävästä arjen keskellä

insta: @siniariell

Matti

Hola! Olen Matti ja asun Torremolinoksessa, Etelä-Espanjassa. Muutin asumaan tänne syksyllä 2018. Se on ollut koko elämän mittainen haave.

Rakkaus Espanjaan kohtaan juontuu lapsuudestani. Meillä oli perheen kanssa tapana matkustaa tänne vuosittain lomalle siitä lähtien kun olin pieni vauva. Tätä perinnettä jatkui murrosikään asti, kunnes ei ollut enää niin "cool" matkustaa vanhempieni kanssa. Muistot kuitenkin säilyivät ja Torremolinos tuntui aina toiselta kodilta. Suomessa, ennen tänne muuttoa, muutaman vuoden ikäänkuin elin unelmaani; kokkaillen espanjalaista ruokaa, kuunnellen espanjalaista musiikkia ja katsellen täkäläisiä tv-kanavia.

Sitten oli aika toteuttaa haave. Täällä osaan nauttia arjen pienistäkin asioista, joista saan uskomattoman paljon virtaa elämääni! :)

insta: @mattitorremolinos