Radio Novan Viikonloppu

Janne Virtanen, Nanna Bhose, Waldo, Esko Eerikäinen, Anssi Honkanen ja liikennetiimi

Radio Novan Viikonloppu

Lauantai

Janne Virtanen - klo 8 - 12 - Lauantaiaamu

Janne Virtasen kanssa starttaat lauantai-aamuun parhaan viihteen, koukuttavien kisojen ja yhdessä muiden kuuntelijoiden kanssa. Kaiken kruunaa lauantain paras sekoitus Novan klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia.

Nanna Bhose - klo 12 - 16 - Lauantaipäivä

Lauantait Nannan seurassa ovat kuin iloiset puutarhajuhla, jossa tavataan tuttuja ja saadaan uusia ystäviä! Näissä juhlissa nauretaan, vaihdetaan kuulumiset ja käydään rohkeita keskusteluja elämästä. Soittolistana Radio Novan Paras sekoitus – koko lauantain ajan!

Waldo - klo 16 - 19 - Waldon Lauantailöylyt

Ladies and gentlemen! Are you ready for the complete music adventure? Waldo eli Mr. Laadi Daadi tykittää nostalgisimpia ysäri- ja millennium-hittejä joka lauantai kello 16-19.

Sunnuntai

Radio Novan Sunnuntaibrunssi ja Esko Eerikäinen - klo 10 - 12 - Viikon mielenkiintoisin haastatteluohjelma.

Joka sunnuntai Esko tuo studioon viikon mielenkiintoisimman vieraan. Esko kysyy, vieras vastaa – eikä mikään aihe ole pyhä.

Radio Nova Klassikot ja Anssi Honkanen - klo 12 - 14 - Novan isoimmat klassikot – kuuntelijoiden valitsemana!

Anssin levylaukun aarteita eli Novan parhaat klassikot aina sunnuntaisin! Soita 0108 0 6000 tai tekstaa 17275.

Kuuntelijoiden äänestämä TOP 20-lista - Paras Sekoitus! - klo 14 - 16

Radio Novan isoimmat biisit tältä viikolta. Äänestä täällä.

Joanna Kuvaja, Antti Haajanen ja Jussi Halli - klo 16 - 20 - Radio Nova liikenteessä

Viikonloppuliikenteessä kanssasi Radio Novan liikennetiimi: Joanna, Antti ja Jussi. Kaasu painetaan pohjaan perjantaisin kello 15 ja sunnuntaisin kello 16. Tärkeimmät vinkit viikonlopun meno- ja paluuliikenteeseen, uutiset tasatunnein ja Novan paras sekoitus klassikoita. Mitä tien päällä tapahtuu? Soita studioon – 0108 0 6000 tai tekstaa 17275!

Hanna Bhose

Moi – olen Nanna! Moni tuntee minut Nanna Mikkosena siltä ajalta kun olin mukana Suomen ensimmäisen Idolsin (v. 2013) tuomaristossa.

Elämä on vienyt minut paikkoihin ja tilanteisiin, joissa on pitänyt päättää uskallanko hypätä vai jäänkö paikalleni. Aina olen hypännyt – niinpä takana on pitkä ura mainos- ja markkinointipuolella, vuosien asuminen ulkomailla, oman vaatebrändin ja -tehtaan perustaminen, uuden kiipeilyharrastuksen aloittaminen…

Isot ja pienet tarinat ovat aina parhaita kun ne jaetaan yhdessä! Kaikista elämään liittyvistä tarinoista ja kokemuksista on koottu myös mun lauantai-lähetykseni: ihmisistä, kohtaamisista ja uteliaisuudesta elämän äärellä. Tervetuloa mukaan!