Novan juontaja Elli Collan kysyi kauneudesta ja ulkomuodosta meteorologilta, joka on ennustanut säätä jo yli 20 vuoden ajan MTV3-kanavalla.
Reckless Love -yhtyeen keulahahmo tunnetaan paitsi räväkästä live-esiintymisestään myös suomalaismiehelle epätavallisesta ulkonäöstään. Vokalisti on kertonut julkisuudessa avoimesti nauttivansa laittautumisesta, mutta onko lavalla nähtävä meikattu Olli Herman "oikea Olli Herman" vai roolihahmo?  
Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen vastasi studiossa Novan Elli Collanin soittoon. Lyhyen jutustelun aikana paljastui, että esineistä kaunis on ainakin sellainen, josta lähtee ääni. Kitaran ääni. Naisistakin puhuttiin, kun kerran aiheena oli kauneus.
Mitä kauneus on ja mitä se mentalisti Noora Karmalle merkitsee, kysyi Novan juontaja Elli Collan Suomen ehkä tunnetuimmalta silmänkääntäjältä.
Tänään torstaina 13. elokuuta ihmiset ovat kuluttaneet loppuun maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat. Ylikulutuspäivä tuli tänä vuonna ennätyksellisen aikaisin, lähes viikkoa aiemmin kuin viime vuonna.
Ennen kuin Minna Kuukka, Tuomas Rajala ja Matti Ylönen palaavat Novan studioon, kuullaan aamuissa vielä heinäkuun viimeisellä viikolla Katja Ståhlia ja Antti Haajasta. Mutta keitä muita taajuudella kuullaan?
Kevään jääkiekon MM-kisat huipentuvat finaaliin Kanada-Venäjä. Ottelu alkaa klo 21.45 ja on kuunneltavissa suorana Novasta.
Nova tarjoaa tuttuun tapaan komean paketin jääkiekkoa MM-kisojen aikana. Kuulet kaikki Suomen pelit Novan taajuudelta, selostajana Tomi Tuominen. Tämän lisäksi kuuntelijoita hemmotellaan päivittäin Leijona-uutisilla, sekä ennen otteluita kuultavilla pre-game -lähetyksillä.
Radio Novassa vietetään loppiaista Elli Collanin ja Sanna Kiisken emännöimänä. Juonnettua ohjelmaa on tarjolla klo 10-20. MTV Uutiset kuullaan tuttuun tapaan tasatunnein.
Joulukuun 6. päivänä nautitaan kotimaisen ja ennen kaikkea suomenkielisen musiikin sulosoinnuista.
Kehitysmaiden lapsia auttavaan Nenäpäivä-kampanjaan voi osallistua myös huutokaupassa. Tarjolla on lukuisia tähtien tavaroita, joista voi kisata 17. marraskuuta saakka verkossa. Varsinaista Nenäpäivää vietetään 7. marraskuuta.
Radiotyö on hektistä ja ajan hermoilla työskentelyä. Radio Novassa juonnon takana on paljon työmäärää ja tehtäviä, joilla on tärkeä rooli lopputuloksessa.
Radio Novan illallisen Elli Collan päätti vuosi sitten alkaa välttää turhia kemikaaleja ja lisäaineita niin ruoassa kuin muissakin kulutustarvikkeissa. Kattilakin on päässyt uuteen käyttöön.
Radio Novan Illallisen ja After Workin iltojen ilo Elli Collan kertoo, että tärkeimmät ystävät ovat kyllä sydämessä lähellä mutta valitettavasti fyysisesti kaukana.
Ilmiömäisen Lady Gagan uusi albumi julkaistiin Suomessa 8.11.2013. ARTPOP:in aistikkaista kuvista inspiroituneena Radio Nova järjestää ennennäkemättömän kilpailun, jonka myötä vaatteet lähtivät myös juontajilta.
Tässä kuussa Suomessa on vietetty "lihatonta lokakuuta". Se sai alkunsa, kun Docventures-televisiosarjassa vieraillut ekomies Leo Stranius haastoi Riku Rantalan kuukauden kestävään lihattomaan ruokavalioon. Tempaus sai muutkin kuin Rantalan tarkistamaan ruokavaliotaan.