Nenäpäivänä voi huutaa itselleen vaikkapa Krista Siegfriedsin korkkarit

05.11.2014 11:26 -

Kehitysmaiden lapsia auttavaan Nenäpäivä-kampanjaan voi osallistua myös huutokaupassa. Tarjolla on lukuisia tähtien tavaroita, joista voi kisata 17. marraskuuta saakka verkossa. Varsinaista Nenäpäivää vietetään 7. marraskuuta.

Huuto.netin kanssa toteutettu huutokauppa on avoinna 17.11. asti ja uusia tuotteita tulee huudettavaksi jatkuvasti.

Musiikin ja muodin ystäviä kiinnostanevat erityisesti Euroviisu-edustajamme Krista Siegfriedsin niiteillä varustetut mustat korkokengät, joita laulajatar on käyttänyt esiintyessään.

Muutkin muusikot ovat mukana Ylen Tartu Mikkiin -ohjelman lahjoittamilla ainutlaatuisilla tyynyillä, joiden kuvissa komeilee show'ssa esiintyneitä tähtiä kuten Robin, Diandra, Janna ja Olli Lindholm. Myös Siegfriedsin kuvalla varustettu tyyny on saatavilla.

Teinitähti Robin on mukana useilla tuotteilla kuten  laskettelukypärällään ja Posse-ohjelman skootteristuntissa käyttämä asulla.

Vuosittaisen, valtakunnallisen Nenäpäivä-kampanjan tarkoituksena on hankkia varoja kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän edistämiseksi.

Nenäpäivän tuella yhdeksän järjestöä (Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus (SASK) ja Suomen Lähetysseura) tekevät pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

Viime vuonna Radio Nova teki suoraa Nenäpäivä-lähetystä Helsingin Lasipalatsista, alla juontaja Elli Collan hyvää tekevissä tunnelmissa.

Nenäpäivä-kampanja 9.10.–9.11.2014. Nenäpäivä 7.11.2014.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat