MTV3-kanavan kevään 2016 uutuusohjelman Saturday Night Liven yksi tähdistä on näyttelijä Kalle Lamberg. Hän on uudehko tuttavuus televisionkatsojille. Lambergin näyttelemistä on kuitenkin päässyt jo vuosien ajan seuraamaan teatterissa muun muassa Turun Linnateatterissa.
Jare vs Cheek -dokumenttielokuvan ohjaaja Mika Niva kävi Novassa Ivan Puopolon haastattelussa kertomassa dokumentin kuvaus- ja leikkausurakasta ja kulissien takaisista asioista.
Heikki Paasonen pääsi Ivan Puopolon vieraana muun muassa tenttiin sukellusaiheisessa tietokilpailussa.
Jussi Vatanen ei ole se kaveri, joka on eniten porukassa äänessä. Tästä huolimatta Vatanen huomasi, että joku vetovoima  esiintymään kuitenkin oli.
Ohjaaja Tuukka Temonen halusi Lotta Backlundin Apulanta-elokuvaan Temosen äidin rooliin, sillä he muistuttavat fyysisesti kovasti toisiaan. Debyyttiroolinsa tekevä Backlund näyttelee elokuvassa Temosen 90-lukulaista äitiä.
Toimittaja, kirjailija Walter de Camp on pitänyt yli 16 -vuotta palstaa City-lehdessä, jossa vastaa lukijoiden kysymyksiin. Lukijat saavat kysyä mitä tahansa ja de Camp vastaa lähes tulkoon mitä tahansa.
Honkavaaran pienessä kylätaajamassa Uimaharjun kylässä lapsuutensa asunut Maria Veitola muutti 9-vuotissyntymäpäivänä Imatralle ja joutui ensimmäisenä koulupäivänä uusien koulukavereidensa naurun kohteeksi.
Kuinka paljon tarvitaan ihmisiä hyvälle stand up -keikalle? Leikola toteaa, että hyvä määrä on noin sadassa ihmisessä, mutta onnistuneen keikan voi vetäistä myös saksalaiselle turistille.
Joonas Nordman kertoi Ivan Puopolon haastattelussa, kuinka hänen isänsä pyrkii useasti ottamaan kunniaa Joonaksen saavutuksista. Isän mielestä hänen poikansa saavutukset ovat tulleet verenperintönä.
Riku Rantalan mielestä turvapaikansaajien kotouttamiseen pitää panostaa ja siksi Docventures-tiimi on ideoinut Startup Refugees -hankkeen, jossa pyritään työllistämään turvanpaikansaajia yrittäjiksi.
Näyttelijä Antti Holma ei kärsi rattiraivosta, vaan enneminkin ”road lovesta”. Vastaikää ajokortin ajanut Holma on kuitenkin ehtinyt jo joutua toisen autoilijan vihan kohteeksi.
Nykytaiteilija muistetaan siitä, kun hän kidnappasi Ruoholahdesta Ronald McDonaldin ja teloitti nuken. Nyt tämä pääpuoli maskotti makaa esillä Kiasman Tottelemattomuuskoulu-näyttelyssä. Miksi tottelemattomuutta pitää ajaa?
Novan 7 oikein -ohjelmasarjan Ivan Puopolon kaksituntisessa ohjelmassa vieraili muun muassa Kirsi Salo ja Antti Leponiemi puhumassa tantrasta ja sen vaikutuksista ihmiseen. 
Tänään torstaina 13. elokuuta ihmiset ovat kuluttaneet loppuun maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat. Ylikulutuspäivä tuli tänä vuonna ennätyksellisen aikaisin, lähes viikkoa aiemmin kuin viime vuonna.
Muusikko Iiro Rantala käy taistelua laskelmoituja tv-formaatteja vastaan. Aseenaan Iiro käyttää oma työtään eli esimerkin voimaa.
Maailman ylikulutuspäivä on tänä vuonna jo torstaina 13. elokuuta. Tuolloin ihmisten luonnonvarojen kulutus ylittää maapallon kyvyn tuottaa uusiutuvia luonnonvaroja vuoden aikana.