Antti Holma meinattiin hakata huoltoaseman parkkipaikalla

14.09.2015 11:13 -

Näyttelijä Antti Holma ei kärsi rattiraivosta, vaan enneminkin ”road lovesta”. Vastaikää ajokortin ajanut Holma on kuitenkin ehtinyt jo joutua toisen autoilijan vihan kohteeksi.

Väsyneenä, ajettuaan aivan liian pitkään, Antti Holma peruutti liian lähelle toista autoa puolityhjällä parkkipaikalla. Huomattuaan, ettei hänen ajatushäiriössään suunnittelemansa parkkeeraaminen tulisi onnistumaan, suuntasi näyttelijä autonsa toiseen suuntaan.

– Kun olin lähdössä, sieltä autosta nousi ukko, joka tuli huutamaan. Siis aivan silmittömät raivarit, semmoiset, että hän melkein itki. Luulin, että jotain oli tapahtunut hänen autolleen. Mitään ei ollut tapahtunut. Kävin vain liian lähellä.

Holma kuunteli miehen raivonpurkauksen, ajoi autonsa etäämmälle ja jäi tärisemään autoon hetkeksi.

– Ajattelin, että se hakkaa, jos sanon jotain.

Mies on itse suorastaan lempeä kuski.

– Puhun kokoajan, kun ajan autoa. Olen sillain, että: ”Mitä sä kulta roikut siellä? Sä et pääse mua ohittaa, enkä mä pysty tässä ajamaan yhtään tämän nopeammin, kun mulla on näitä autoja edessä. Mulla on sellainen road love -tyyppinen tyyli, hän naurahtaa.

Näyttelijä kertoi myös ajatuksiaan karismasta, korkeakulttuurista, Kissi Vähä-Hiilarista, kiristyneestä ilmapiiristä Suomessa, Lontoosta, komiikasta ja homoudesta. Haastattelussa myös väännettiin paksua savon murretta.

Antti Holma oli Ivan Puopolon haastateltavana Novan 7 Oikein -ohjelmasarjassa sunnuntaina 13.9. Kuuntele koko haastattelu.

Kilpailut

Uusimmat