Pirkka-Pekka Petelius kävi Novassa Jarkko Luoman vieraana ja soitti elämänsä merkityksellisimmät kappaleet. Samalla kuultiin mielenkiintoisia tarinoita hänen elämästään ja kappaleiden takaa.
Redrama kävi Jarkko Luoman vieraana soittamassa oman elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa.
Valtiovarainministeri Alexander Stubb avautui hankalista hetkistään pääministerinä. 
Diandra kävi Jarkko Luoman vieraana soittamassa oman elämänsä merkittävimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa.
Valtiovarainministeri Alexander Stubb vierailee tänään Marco Bjurströmin Tehtävä Telluksella -ohjelmassa. 7 Oikein -ohjelmasarjaan kuuluvassa Tehtävä Telluksella -ohjelmassa vieraat kertovat tehtävästään maapallolla.
Makwan Amirkhani muutti Iranista perheensä kanssa Suomeen Makwanin ollessa 5-vuotias. Amirkhanin elämää voi kutsua eräänlaiseksi tuhkimotarinaksi. Rajuja elämänvaiheita läpikäynyttä Amirkhania on tituleerattu Suomen kovimmaksi vapaaottelijaksi.
Kari Hotakainen kaipaa Finlandia-kirjallisuuspalkinnon jakamiskäytäntöön muutoksia. Hän ei näe siinä järkeä, että jo aiemmin Finlandia-palkinnon saanut on mukana toistamiseen ehdokkaiden joukossa.
Henrietta Kekäläinen ideoi vuonna 2013 nuorille teknologiakasvatusta antavan Mehackitin. Hän haluaa kantaa kortensa kekoon sen puolesta, että nuoret olisivat valmiita tulevaisuuden työmarkkinoille.
MTV.fi:n Vinkkimiehet Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen olivat Katja Ståhlin vieraina valaisemassa käynnissä olevia oikeudenkäyntejä ja rikoksien tutkintaa.
Monumentaalinen muusikko Pave Maijanen kävi Jarkko Luoman vieraana soittamassa elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa.
Näyttelijä, ohjaaja, sairaalaklovni Minna Kivelä on tehnyt näyttelijänurallaan useita miesrooleja. Yksi tunnetuin Kivelän esittämä miesrooli on Kätevä emäntä -ohjelmassa seikkaillut taksikuski, joka elää mukana asiakkaiden elämässä.
Muusikko Kari Peitsamo pohti Katja Ståhlin haastattelussa mistä koostuu hyvän esiintyvän artistin ja viihdyttäjän ammattitaito.
Anssi Tuulenmäki toimii Aalto-yliopistossa tutkimusryhmän vetäjänä ja MIND-innovaatiokoneiston yli-innovaatioaktivistina. Hänen missionaan on ollut jo vuosia aktivoida ihmisiä uuden luomisen taitojen opiskeluun.
MTV3-kanavan kevään 2016 uutuusohjelman Saturday Night Liven yksi tähdistä on näyttelijä Kalle Lamberg. Hän on uudehko tuttavuus televisionkatsojille. Lambergin näyttelemistä on kuitenkin päässyt jo vuosien ajan seuraamaan teatterissa muun muassa Turun Linnateatterissa.
Jarkko Ruutu valittiin NHL:n toiseksi likaisimmaksi pelaajaksi vuonna 2010. Ruudun mukaan hän oli tehnyt työnsä hyvin, kun tuli julkista palautetta.
Näyttelijä Antti Holma kävi elämäänsä läpi merkityksellisimpien kappaleiden kautta Jarkko Luoman vieraana.