"Sitä säät mitä tilaat" - JVG, mitä uuden singlenne nimi tarkoittaa?

16.02.2017 14:15 - Senni Loikala - Luettu 8 229 kertaa

Herkän balladin julkaisseet räppärit kertovat, että kappaleessa ajetaan takaa tiettyä mielentilaa.

Rap-duo JVG:n uunituoreen Sitä säät mitä tilaat -singlen nimi on aiheuttanut huvittunutta hämmennystä kuuntelijoiden keskuudessa. Duon Jare Brand, 29, ja VilleGalle, 29, vierailivat torstaina Radio Novan Aamussa ja kertoivat, mistä kappaleen nimi juontaa juurensa.

- Olemme joskus heittäneet, että kuulostaapa hassulta, kun ”Sitä saat mitä tilaat” -sanonta sanotaankin ”Sitä säät mitä tilaat”, Brand aloittaa.

- Ehkä siinä on myös jotain sellaista, että Suomessa on tapana voivotella ilmoja. Jos tarpeeksi kauan toivoo, että vettä sataa, niin kyllä sitä sitten sataa. Tässä on mielentila, mitä ajamme takaa, räppäri jatkaa.

Sitä säät mitä tilaat -kappale on balladi ja kenties herkin kappale räppäreiltä tähän mennessä.

- Kiva mennä sinne, missä ei ennen ole oltu. Kyllä tällaiset biisit aina jännittävät, kun nuoret miehet ovat herkillä, Brand tuumaa.

VilleGallen mukaan fanit ovat ottaneet uuden balladin hyvin vastaan:

- Viesti on ollut sellainen, että kiva että uskallatte mennä uuteen suuntaan ja tehdä jotain erilaista. Se palkitsee myös fanit, ettei sieltä tule aina samaa renkutusta.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele Sitä säät mitä tilaat -single kokonaisuudessaan alta.

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin kello 6-10. Seuraa juontajia Minna Kuukkaa ja Aki Linnanahdetta ohjelman Facebook-sivulla, josta pääset tykkäämään tästä.

EDIT 9:42. Juttuun on korjattu räppäreiden iät. Brand ja VilleGalle ovat todellisuudessa 29-vuotiaita, kun taas artikkelissa kerrottiin virheellisesti heidän olevan 30-vuotiaita.

Lue myös: Tiesitkö jo, kuka JVG:n Tarkenee-kappaleen kertosäkeessä laulaa? Paljastivat vastauksen